2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oda organ tarama testindemi öğrenmiş
Canım üzerinden çok yıllar geçti ne desem yalan olur olayı da şurdan hatırlıyorum ilk oğlunu sunnet ettirecekti eğer ikincisi de erkek olsaydı beraber olacaklardı sünnet bitti karnındaki kız dediği bebeğe bu defa erkek dediler

Canım moralini hiç bozma. Aynı sey benim kizimda da vardı 2 3 tarama temiz çıktı. Bende cok takmıştım kafaya. Doktor zamanla geçer dedi. Şükür 2 buçuk yaşında kızım binkere maşallah çok sağlıklı. Bi arkadaşımın bebeginin böbreğinde vardı o da geçti 3 yaşında gayet sağlıklı oğlu.

yamana eşimde öyle diyor :)

Ben de transferden kanamaya kadar ecopirin kullanıyordum, onu kestiler. Benim 1 kere damla kanamam, bir kere de yoğun kanamam oldu, son 3 haftadır falan hiç kanama yok. Kanamalardan sonra progesteron iğnesi kanamayı hemen kesti ama ultrasonda görülüyor. O zamandan beri istirahatteyim. Sebep olarak vücut bebeği yabancı cisim gibi algılayıp atmaya çalışıyor olabilir dediler.

Selam kızlar, ctesi kanamam olmuştu. Protestan kullanıyorum o günden beri. Geceleri yatmadan önce alttan yapıyorum çok şükür geçti şimdilik. Sadece ara ara karnımda batma şeklinde ağrım oluyor. Bu arada 26 sında 2 li test yaptırmıştım. Ense kalınlığı 1.8 mm di. Bugün sonuç için aradılar. Çok şükür risk yok herşey çok iyi dedi. Allahım hepinize güzel haberler almayı nasip etsin

bağışıklık rahatsızlığı yok değil mi sizde.

çok şükür . maşallah Allah daha iyi günler nasip etsin.

Sizin durum özelmiş bişey diyemem o yüzden canım. Defne ismine bayılıyorum ama en yakın arkadaşım koydu malesef kaçırdım
evet canım kıza be

evet canım kıza benzetti deyince görüntüsünü merak ettm
ha yok vermedi ya tuhaf bir kadindi iltifatlar methiyeler dizdi bana ne guzelsin bayiliyorum boyle fransiz tipi ince kadinlara vs vs sonra ikili test yapcakmisin dedi ben yok yaptirdim zaten dedm surati düstü cinsiyetine bakip gitti kagit fln da vermedi hatta bebegin crl sini bile ölcmedi dusun ya bir suru de hastasi kapida gorsen ben oyle bir doktora asla gitmem. Gittim gideli elinde bir telefon kahkahalarla dedikodu yapiyor hayir hasta var bir zahmet bitir yani ben ciktigimda bile hala konusuyordu telefonda :/ kendi doktorum olsa tartisirdim icerde hasta var nasil boyle rahat davraniyorsunuz diye Allah tan birdaha yuzunu gormicem

canım ne tuhaf doktormuş öyle :) neyse ki ilk ve son gidişin

Ay kızlar bu koku hassasiyeti ne zaman geçer acaba ya? Evimden koku alıyorum gurbetteyim bir yere de gidemiyorum çıldırıyorum artık her dakika cam açık zaten.ozellikle oturma odam ve mutfakta alıyorum koku ama tarif edemedigim bir koku eve girer girmez alıyorum.yatak odamda almıyorum bi oradan gelmiyor koku. biran önce geçse ya.valla yemek yapınca yemek kokusu eve dolunca mutlu oluyorum o kikuyu biraz bastırıyor diye

Benimde cumartesi randevum 8.haftadan sonra yeni gidicem.cok heyecanliyim bebeğimi özledim.insalalh sıkıntı yoktur.ben 2 lı test yaptirmicam rutin kontrole gidixem.biran önce cumartesi olsa ya :) buarada cinsiyet belli olur inşallah ya gittiğimde 12+3 olacak

Anladm kuzum insallah bir daha olmaz kanama ve atlatiriz bu gunleri sizde baya yol almissiniz Allahin izniyle bir sey olmayacak..yuzumuzu guldurecek bebislerimiz..saglikla alicaz kucaklarimiza insallah..

Decavit kullanan var mı. İçinde titanyum dioksit varmış. . Ben oceans mummy alıyordum doktor bugün bunu yazdı ve kullanmayacağım tabiki de

Geçmiş olsun kahverengi lekeye döndümü döndüğü durumda risk azalıyor bende 3 gün yattım allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…