Canım üzerinden çok yıllar geçti ne desem yalan olur olayı da şurdan hatırlıyorum ilk oğlunu sunnet ettirecekti eğer ikincisi de erkek olsaydı beraber olacaklardı sünnet bitti karnındaki kız dediği bebeğe bu defa erkek dedilerOda organ tarama testindemi öğrenmiş
ay maşallah inşaallah öğrenirsin.Merhaba kizlar biz bugun 12 haftalik olduk yani tam 3 ayi doldurdukyarin doktor randevum var cok heyecanliyim belki cinsiyeti ogrenirim bende burdaki arkadaslar gibi
Canım moralini hiç bozma. Aynı sey benim kizimda da vardı 2 3 tarama temiz çıktı. Bende cok takmıştım kafaya. Doktor zamanla geçer dedi. Şükür 2 buçuk yaşında kızım binkere maşallah çok sağlıklı. Bi arkadaşımın bebeginin böbreğinde vardı o da geçti 3 yaşında gayet sağlıklı oğlu.merhaba arkadaşlar 12 haftalık ıkılı test ıcın gıttım 2.3 ense kalınlığı cıktı ...
kalpte hiperekojen odak, yanı parlaklık goruyorum dedı..fetal dna testı onerdı 3 bın tl..aranızda böyle birşeyle karşılaşan var mı...moralım cok bozuk.
yamana eşimde öyle diyor :)kızlar bende eşimde kız olursa gülçe veya günce ismini isterdik önceden beri. erkek olursa da yaman ismi hoşuma gidiyor fakat ona da annemgilin eskiden komşularının köpeği varmış adı yaman mış. yaman deyince aklıma o kara köpek geliyor diyor :) :) ama hiç düşünmedim bu dediklerim olmayadabilir. erkekte birde altan ismini çok beğeniyorum
Ben de transferden kanamaya kadar ecopirin kullanıyordum, onu kestiler. Benim 1 kere damla kanamam, bir kere de yoğun kanamam oldu, son 3 haftadır falan hiç kanama yok. Kanamalardan sonra progesteron iğnesi kanamayı hemen kesti ama ultrasonda görülüyor. O zamandan beri istirahatteyim. Sebep olarak vücut bebeği yabancı cisim gibi algılayıp atmaya çalışıyor olabilir dediler.Cok cok tesekkur ederimm..kanama alaninin fotosunu cekmisti kendi dr.um ama o evde kuzum ya burdakilerde resim vermiyorlar..ama hemen yaninda ex ikiz fetus ve cevresinde..
Burada sadece yaptiklari progestan igneyi ikiye cikardilar sabah aksam..baska da birsey yk cnm..ecopirin kullaniyrdm onu kestiler..senin kanama alaninla ilgili ne dediler ve ara kanamalar varmi sende de .. hep gecer diyorlar baslarindn saviyorlar demi..ben bu yuzdn yattm ilerde sikinti yasamayaym diye..
bağışıklık rahatsızlığı yok değil mi sizde.Ben de transferden kanamaya kadar ecopirin kullanıyordum, onu kestiler. Benim 1 kere damla kanamam, bir kere de yoğun kanamam oldu, son 3 haftadır falan hiç kanama yok. Kanamalardan sonra progesteron iğnesi kanamayı hemen kesti ama ultrasonda görülüyor. O zamandan beri istirahatteyim. Sebep olarak vücut bebeği yabancı cisim gibi algılayıp atmaya çalışıyor olabilir dediler.
çok şükür . maşallah Allah daha iyi günler nasip etsin.Selam kızlar, ctesi kanamam olmuştu. Protestan kullanıyorum o günden beri. Geceleri yatmadan önce alttan yapıyorum çok şükür geçti şimdilik. Sadece ara ara karnımda batma şeklinde ağrım oluyor. Bu arada 26 sında 2 li test yaptırmıştım. Ense kalınlığı 1.8 mm di. Bugün sonuç için aradılar. Çok şükür risk yok herşey çok iyi dedi. Allahım hepinize güzel haberler almayı nasip etsin
Sizin durum özelmiş bişey diyemem o yüzden canım. Defne ismine bayılıyorum ama en yakın arkadaşım koydu malesef kaçırdım
ha yok vermedi ya tuhaf bir kadindi iltifatlar methiyeler dizdi bana ne guzelsin bayiliyorum boyle fransiz tipi ince kadinlara vs vs sonra ikili test yapcakmisin dedi ben yok yaptirdim zaten dedm surati düstüevet canım kıza be
evet canım kıza benzetti deyince görüntüsünü merak ettm
canım ne tuhaf doktormuş öyle :) neyse ki ilk ve son gidişinha yok vermedi ya tuhaf bir kadindi iltifatlar methiyeler dizdi bana ne guzelsin bayiliyorum boyle fransiz tipi ince kadinlara vs vs sonra ikili test yapcakmisin dedi ben yok yaptirdim zaten dedm surati düstücinsiyetine bakip gitti kagit fln da vermedi hatta bebegin crl sini bile ölcmedi dusun ya bir suru de hastasi kapida gorsen ben oyle bir doktora asla gitmem. Gittim gideli elinde bir telefon kahkahalarla dedikodu yapiyor hayir hasta var bir zahmet bitir yani ben ciktigimda bile hala konusuyordu telefonda :/ kendi doktorum olsa tartisirdim icerde hasta var nasil boyle rahat davraniyorsunuz diye Allah tan birdaha yuzunu gormicem
Bak 12+0 i yeniden atayim.istersenevet canım kıza be
evet canım kıza benzetti deyince görüntüsünü merak ettm
Bilinen herhangi bir hastalığım yok. Özellikle tüp bebekte böyle olabiliyormuş. Havadan hop diye embriyo konulduğu için.bağışıklık rahatsızlığı yok değil mi sizde.
Anladm kuzum insallah bir daha olmaz kanama ve atlatiriz bu gunleri sizde baya yol almissiniz Allahin izniyle bir sey olmayacak..yuzumuzu guldurecek bebislerimiz..saglikla alicaz kucaklarimiza insallah..Ben de transferden kanamaya kadar ecopirin kullanıyordum, onu kestiler. Benim 1 kere damla kanamam, bir kere de yoğun kanamam oldu, son 3 haftadır falan hiç kanama yok. Kanamalardan sonra progesteron iğnesi kanamayı hemen kesti ama ultrasonda görülüyor. O zamandan beri istirahatteyim. Sebep olarak vücut bebeği yabancı cisim gibi algılayıp atmaya çalışıyor olabilir dediler.
Geçmiş olsun kahverengi lekeye döndümü döndüğü durumda risk azalıyor bende 3 gün yattım allah yardımcın olsunKuzumm simdi geldim ultrasondan bebegim iyi ck sukur hatta yernde durmuyr dedi dr nasi mutlu oldmm..cuma gunu geldigimde 47 olan kanama alani bugun 19 mm olms cok sukur..azaliyorr..hastanede kalmaya devam dedi ama bi iki gun daha kaliriz saniyrm ki..bebegim iyi olsun da insallah..hemen yannda kanama alani kuzum o yuzdn cuma gunu birakmadilar beni zamanla kuculecek dedi insallah atlatiriz sikintisiz
Decavit kullanan var mı. İçinde titanyum dioksit varmış.. Ben oceans mummy alıyordum doktor bugün bunu yazdı ve kullanmayacağım tabiki de
Araştır canım istersen. Vücuttan atılmayan zararlı bir madde.Ben kullanıyorum diğer gebeliğim de de kullanmıştım kullanmasam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?