Şimdi iki Prof bana erkek dedi biri ikili testte biri geçen hafta hatta pipiyi gösterdi yanılma olur mu ki kafama takıldı gerçi iki kızımda da hiç şaşmadı erken öğrenmemize rağmen hayırlısı bekleyelim görelimYeğenim de öyle oldu Son aylarda kız denilen bebek erkek oldu
sagol canmBak 12+0 i yeniden atayim.istersen
canım ben decaviti kullanıyorum. o dedigin şey neymiş zararlı mı ben pek anlamam daDecavit kullanan var mı. İçinde titanyum dioksit varmış.. Ben oceans mummy alıyordum doktor bugün bunu yazdı ve kullanmayacağım tabiki de
Valla hem şişkinlik, hem biraz büyüdü göbek hem de kendi göbeğim derken saldım gitti :))) gören 5 -6 aylık derYillarca kiloma dikkat ettim 1 kilo alsam hemen önlemini aldım.. şimdi öyle bi bahanem var ki hunharca yiyip göbeğimi sala sala rahatca geziyorum
İstahım o kadar fazla ki bir şey diyeni bile yiyebilirim
Evet ya çok çirkinler hakikaten ben şuan pantolon taytlar varya onlardan giyiyorum bi alayım dedim hamile pantolonu bir türlü begenenedim
Hic sorma kuzumm patavatsizlikta nirvanaya çıkmışlar.. Bir de kucuk cocugu var en iyi onun anlamasinlazim
Allah razı olsın canım. Haftaya pazartesi ön sonuçlar çıkacak nasipse :)cnm nasılsın sonuçların nezaman çıkacak inşallah temizdir sende bizde rahatlariz
Allah razı olsun canım. Amin inşallah. haber bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah.Kızlar merhaba sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki bitireyim öyle yazayım diyorum bir türlü yetişemiyorum sizlere ☺
Ben bulantı kusma ve beraberinde baş ağrıları ile boğuşuyorum. Oğlumda 9 ay boyunca kusmalarım devam etmişti bunda 3. Aydan sonra geçer diye umut ediyorum.
Kanaması olan arkadaşlar olmuş çok geçmiş olsun bol bol dinlenin birşey yapmayın kızlar
K Kutsal Alerji canım hep dualarımdasın inşallah sonucun tertemiz çıkacak ve hepimiz bir oh çekicez.
Cinsiyet için bende merak içerisindeyim ama 2014 te nisan anneleri grubundayken 12. Haftalarda öğrenip sonradan değişen çok arkadaş olmuştu ben 16. Haftada öğrenmiştim ve en doğru sonuç 16. Haftadan sonra oluyor şuan öğrensenizde netleşmeden alışveriş yapmayın derim
Hepinizi çok öpüyorum yazamasamda hep takipteyim
benimde 12+3 erkek dedi ama bakalım ne kadar doğru bak bu pipisi diyede gösterdi anlamadımBenimde cumartesi randevum 8.haftadan sonra yeni gidicem.cok heyecanliyim bebeğimi özledim.insalalh sıkıntı yoktur.ben 2 lı test yaptirmicam rutin kontrole gidixem.biran önce cumartesi olsa ya :) buarada cinsiyet belli olur inşallah ya gittiğimde 12+3 olacak
canım ben decaviti kullanıyorum. o dedigin şey neymiş zararlı mı ben pek anlamam da
canımmadem böyle zararlı dr bunu bilmiyor mu yada bu ilaç neden hala üretiliyor ve çogunluk kullanıyor hayret ettimTitanyum dioksit nanoparçacıklara dikkat!
Nanoteknoloji yavaş yavaş günlük hayatımıza girmeye başladı. Bu yeni teknoloji ile üretilen nano-parçacıklar günlük olarak kullandığımız kozmetiklerden, boyalara, vitaminlere, ev aletlerine kadar pek çok üründe kullanılır oldu. Bu yaygın kullanım ile birlikte, bu nano-parçacıkların insan sağlığına, canlılara zarar verip vermediği tartışılmaya başlandı. Nano-parçacıklar adı üzerinde nanometre boyutunda olan malzemelerdir. 1 nanometre 1/1milyar metredir. Bu küçük parçacıklar farklı farklı özelliklere (Daha üstün bazı özelliklere) sahip olabilmeleri nedeniyle normal malzemelere oranla son yıllarda daha fazla tercih edilmektedir. UCLA(Kaliforniya Üniversitesi)’de patoloji , radyasyon onkolojisi ve çevre sağlık bilimleri Profesörü Robert Schiestl ve ekibi tarafından yapılan bir araştırma TiO2 (titanium dioksit) nanoparçacıklarının DNA’da hem tek hem de çift iplikte kırılmaya yol açtığını, kroomlara hasar verdiğini ve enflamasyona sebep olduğunu ortaya çıkardı. DNA ve kroomlardaki hasarın kanser riskini arttırdığı biliniyor. Ekip araştırmalarını bir model organizma olan farede gerçekleştirdi. Çalışma Cancer Research isimli dergide kasım ayında yayınlandı. Çalışmada farelerin içme sularına nanoparçacıklar verildi ve bunların deneyin beşinci gününde genetic hasar belirtileri gösterdikleri anlaşıldı. Bu beş günlük deney insana uyarlandığında 1.6 senelik bir zamana denk düşmektedir. Yani bir insan 1.6 sene bu nanoparçacıklara maruz kalırsa benzer belirtiler gösterecektir. Titanyum dioksit nanoparçacıkları bir kez sisteme(vücuda) girdiğinde, vücut bunları dışarı atamadığı için farklı organlarda birikmeye başlar. Boyutları çok küçük olduğu için de hücreden hücreye, organdan organa geçebilir ve hücre içinde gerçekleşen mekanizmaları etkileyebilir. Daha önceleri Titanyum dioksit nanoparçacıklarının kimyasal bir tepkime başlatmadıkları için toksik olmadığı kabul ediliyordu. Prof. Schiestl’e göre bunların organizma içindeki yüzey etkileşimleri genetik hasara sebep olmaktadır. Bu küçük parçacıklar vücut içinde serbestçe dolaşarak oksidatif stress açığa çıkararak hücre ölümüne neden olmaktadır.
Kuzumm bnm kanamam yktu kanama alanim var ama insallah azalmis o da..hastane zor kuzum Allah razi olsnGeçmiş olsun kahverengi lekeye döndümü döndüğü durumda risk azalıyor bende 3 gün yattım allah yardımcın olsun
Oceans da aynı vitaminler hatta daha fazladı yok mu neden onu bıraktırdı acaba bişey dedi miDecavit kullanan var mı. İçinde titanyum dioksit varmış.. Ben oceans mummy alıyordum doktor bugün bunu yazdı ve kullanmayacağım tabiki de
Ben oceans kendim alıp kullanıyordum bakalım o hangi vitamini verecek diye söylemedim.Oceans da aynı vitaminler hatta daha fazladı yok mu neden onu bıraktırdı acaba bişey dedi mi
Bana da 2.7 dedi. Yarın 13.haftam. Sabah 9 da başka hastaneye gideceğim. Bakalım oradaki ne diyecek.merhaba arkadaşlar 12 haftalık ıkılı test ıcın gıttım 2.3 ense kalınlığı cıktı ...
kalpte hiperekojen odak, yanı parlaklık goruyorum dedı..fetal dna testı onerdı 3 bın tl..aranızda böyle birşeyle karşılaşan var mı...moralım cok bozuk.
Canım Fransada yasaklanmış ama bizde kullanılıyorcanımmadem böyle zararlı dr bunu bilmiyor mu yada bu ilaç neden hala üretiliyor ve çogunluk kullanıyor hayret ettim
Anladım. Bende kendi doktoruma soracsktım da decavit yerine daha kaliteli ne kullanabilirim diye ondan sordum. Gelecek kontrolde sorucam bendeBen oceans kendim alıp kullanıyordum bakalım o hangi vitamini verecek diye söylemedim.
Benimde geçen randevuda doktor dedi erkekse belki görebilirim çok da ümitli gelme dedi ama yine de ümitliyim tabiji:) bende kız istiyorum da bakaljm eğer o kadar net pipi de görünürse erkektirbenimde 12+3 erkek dedi ama bakalım ne kadar doğru bak bu pipisi diyede gösterdi anlamadım
Kuzucum bu haftalar, ölçüler cihazdan cihaza bile fark edebiliyor. 1 2 gün icin canini sıkmaya degmez. Benim 1 hafta geri ciktigi da oldu 2 gun öne geçtiği de oldu. Hepsinde normal dedi doktorum. Bebegin guzel büyüyor ve ense kalinligi vs de gayet iyi duruyor keyfini cikarMerhaba arkadaşlar. Daha önce tekrarlayan düşüklerim vardı. 2 gende sPihtilasma var. Çok şükür bunda 12+2 hamileyim Şu an. Benim size sorun şu : ben 1 Mayıs ta kontrole gittim bebek 11+6 ense kalınlığ nt:1.1 crl 5.1 di. 6 mayıs yani bugün farklı bir hastaneye gittim ikili test için. Orada da bebek 12+2 ense kalınlığı nt:0.8 boyu yani crl ise 5.9 çıktı. Öncesinde çok sıkıntılar yaşadığım için kafama çok takıyorum neden 12+4 değil de 12+2 diye. ya da boyu küçük mü diye. Sizin crl ler nasıl. Benim ki çok mu küçük bilmiyorum.
Canım bir iki gün hiç önemli değil. İnam boşuna stres yapma. Milimlik hareket ile bile ölçü değişiyor. Rahat olsun için.Merhaba arkadaşlar. Daha önce tekrarlayan düşüklerim vardı. 2 gende sPihtilasma var. Çok şükür bunda 12+2 hamileyim Şu an. Benim size sorun şu : ben 1 Mayıs ta kontrole gittim bebek 11+6 ense kalınlığ nt:1.1 crl 5.1 di. 6 mayıs yani bugün farklı bir hastaneye gittim ikili test için. Orada da bebek 12+2 ense kalınlığı nt:0.8 boyu yani crl ise 5.9 çıktı. Öncesinde çok sıkıntılar yaşadığım için kafama çok takıyorum neden 12+4 değil de 12+2 diye. ya da boyu küçük mü diye. Sizin crl ler nasıl. Benim ki çok mu küçük bilmiyorum.
Femur başlarını göstermişsin canım. Dediğin gibi yerleşmeye, genişlemeye bağlı sakrum bölgesi ağrısı oluyor.Kizlar nasil tarif edecegimi bilemediğim icin fotodan göstereyim dedim
4 5 gündür kırmızı isaretli bolgelerim ağrıyor. Okudugum kadariyla bu haftalarda legen kemigimiz genisliyormus. Onun etkisinden midir acaba? Baska legen kemigi agriyan var mi? Yoksa bu evlere şenlik agri da bir tek beni mi buldu?
Cok profesyonel bir bilgilendirme oldu kuzucum tesekkurlerCanım bir iki gün hiç önemli değil. İnam boşuna stres yapma. Milimlik hareket ile bile ölçü değişiyor. Rahat olsun için.
Femur başlarını göstermişsin canım. Dediğin gibi yerleşmeye, genişlemeye bağlı sakrum bölgesi ağrısı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?