2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana da decavit verdi
Decavit ferrum bide omega royal kullanıyorum

Nt cm olarak mı geçiyor sende

kan sulandırıcı kullanıyor musun

Arkadaşlar ikili test zaten olasılık hesaplar kesinlik içermez. Sizinle Türkiye’de aynı yaşta ve kaçıncı gebeliğiniz ise ona göre kriterlere göre ayrıştırılarak sizinle aynı verilere sahip anne adaylarının test sonuçlarına göre değerlendirilen doğruluğu %70 olan bir test. O yüzden doğruluk payında hata olasılığı fazla he iyi hem kötü manada. İkili testi hatta 3 lü testi riskli çıkıp sağlıklı bebek doğuranlar var zaten. Kromozomsal bir sıkıntı cidden varsa annenin dikkat edebileceği bir şey yok bebeğin DNA sı zaten ne yazık ki engelli doğum kodlarına sahip.

%99 başarıyı sağlayan bir amniyosentez var bir de serbest fetal DNA Testleri ama onlar da çok pahalı.

Rabbim korusun bebeklerimizi

Bir de vitamin konusu geçmiş. Geçen yıl ki doktorum çok erkenden multivitaminlere başlamıştı. Bu yıl riskli gebelik doktoruna gidiyorum (Prof) kan değerlerim düşğk olmadığı için sadece b12’li folik asit verdi. 12.haftadan sonra değişiklik yapacakmış.

Canım benim boyla alakası yok benim 11+6 da 6 cm çıktı boyu ama nt: 6.6 çıktığı için banada 8 gün önde ama kemikleri gününde gidiyor dedi bence gayet normal inşallah yardımcı olmuşumundur

Teşekkür ederim canım

Canım benim boyla alakası yok benim 11+6 da 6 cm çıktı boyu ama nt: 6.6 çıktığı için banada 8 gün önde ama kemikleri gününde gidiyor dedi bence gayet normal inşallah yardımcı olmuşumundur
sagolasın canım. Baya sıkıntı yaşadım ben öncekilerde de. Her şeyi takıyorum böyle

sagolasın canım. Baya sıkıntı yaşadım ben öncekilerde de. Her şeyi takıyorum böyle
Fotoğrafı atmayı unutmuşum kız :))) alttaki 11+3 ken o zaman nt:5.6 çıktı işte o yüzden ikili teste almadı bence seninki kız onlar geriden yada günü gününe gelirmiş :)

Eklentiler

• 129F4A12-B628-4F3E-ADF8-60F1B2F95510.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 69
  • C08CB4BA-D674-4CEB-AD0D-380742332DFA.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 69
Canım tahminimce pipi görüp yanılma kız görüp erkek olmasına oranla daha azdır pipi gormusse erkektir hatta küçük yeğenim in pipisi çok minikti

Benim de ağrım oluyo oralar canım

Ah o kokular. ben bur aydan fazladır mutfağa girip de bi çorba pişirmedim. Mutfağım bana çook ama çok kokuyor. Su bile almaya koşarak gidi geliyorum. Dışarda olmuyor ama kendi mutfağından nefret ediyorum artık. Evin çoğu ye o kokuyor gerçi ama mutfak bir başka. geçecek inşallah

Bu detaylı açıklama için teşekkür ederiz
O kırmızı işaretli yerler var ya sol taraftaki özellikle çok ağrıyor. Aman olsun bu bile işaret diyip seviniyorum. Orda olsun bebeğim

Ah kızlar çok duygusalım ya. Yatıyorum elimde mendillerle zaten.. Bir de anneler günü reklamı çıktı başladım aglamay hüngür hüngür. Eşim şaşırdı kaldı. Dedim annemi özledim ya. Annem memlekette bu arada. Bir de bebeğimi çok merak ediyorum. Inşallah her şey yolundadır. Ağladım ağladım durdum. Hey allah ım ya ne duygular bunlar.
Bir de uzanırken bir şey geçti böyle karnımdan küçük bir kıpırtı. Tabi ki bebek değil ama içim öyle hoş oldu ki. Sağ salim hissetmek de nasip olsun inşallah

inşaallah sağlıklı kucağımıza almak nasip olur.bende bazen kıpırtı duyuyorum. biliyorum bebek için çok erken ama orda bebeğin olduğunu düşünmek bile yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…