Nt cm olarak mı geçiyor sendeMerhaba arkadaşlar. Daha önce tekrarlayan düşüklerim vardı. 2 gende sPihtilasma var. Çok şükür bunda 12+2 hamileyim Şu an. Benim size sorun şu : ben 1 Mayıs ta kontrole gittim bebek 11+6 ense kalınlığ nt:1.1 crl 5.1 di. 6 mayıs yani bugün farklı bir hastaneye gittim ikili test için. Orada da bebek 12+2 ense kalınlığı nt:0.8 boyu yani crl ise 5.9 çıktı. Öncesinde çok sıkıntılar yaşadığım için kafama çok takıyorum neden 12+4 değil de 12+2 diye. ya da boyu küçük mü diye. Sizin crl ler nasıl. Benim ki çok mu küçük bilmiyorum.
kan sulandırıcı kullanıyor musunMerhaba arkadaşlar. Daha önce tekrarlayan düşüklerim vardı. 2 gende sPihtilasma var. Çok şükür bunda 12+2 hamileyim Şu an. Benim size sorun şu : ben 1 Mayıs ta kontrole gittim bebek 11+6 ense kalınlığ nt:1.1 crl 5.1 di. 6 mayıs yani bugün farklı bir hastaneye gittim ikili test için. Orada da bebek 12+2 ense kalınlığı nt:0.8 boyu yani crl ise 5.9 çıktı. Öncesinde çok sıkıntılar yaşadığım için kafama çok takıyorum neden 12+4 değil de 12+2 diye. ya da boyu küçük mü diye. Sizin crl ler nasıl. Benim ki çok mu küçük bilmiyorum.
Ben de tamamen bu düşüncedeyim ama öğrenmek istediğim şu: bu test sonucuna göre bi tedavi, farklı bi uygulama vs var mı benim bilmediğim. Atıyorum herhangi bir anomali durumu olan yine de doğurmayı düşünen annelere gebeliği süresince yapması veya kaçınması gereken bi durum tavsiye vs durumu oluyor mu? Yanıtınız için teşekkürler
evet canım kullanıyorumkan sulandırıcı kullanıyor musun
evet 0.8 cm çıktı biri öncekinde de 1.1 mmdi sanırımNt cm olarak mı geçiyor sende
canım kullanıyorsan birşey olmaz Allahın izniyle. zaten iğne kullanırken onunda doz aayarlamasını yapıyorlar.evet canım kullanıyorum
Canım benim boyla alakası yok benim 11+6 da 6 cm çıktı boyu ama nt: 6.6 çıktığı için banada 8 gün önde ama kemikleri gününde gidiyor dedi bence gayet normal inşallah yardımcı olmuşumundurMerhaba arkadaşlar. Daha önce tekrarlayan düşüklerim vardı. 2 gende sPihtilasma var. Çok şükür bunda 12+2 hamileyim Şu an. Benim size sorun şu : ben 1 Mayıs ta kontrole gittim bebek 11+6 ense kalınlığ nt:1.1 crl 5.1 di. 6 mayıs yani bugün farklı bir hastaneye gittim ikili test için. Orada da bebek 12+2 ense kalınlığı nt:0.8 boyu yani crl ise 5.9 çıktı. Öncesinde çok sıkıntılar yaşadığım için kafama çok takıyorum neden 12+4 değil de 12+2 diye. ya da boyu küçük mü diye. Sizin crl ler nasıl. Benim ki çok mu küçük bilmiyorum.
Teşekkür ederim canımKuzucum bu haftalar, ölçüler cihazdan cihaza bile fark edebiliyor. 1 2 gün icin canini sıkmaya degmez. Benim 1 hafta geri ciktigi da oldu 2 gun öne geçtiği de oldu. Hepsinde normal dedi doktorum. Bebegin guzel büyüyor ve ense kalinligi vs de gayet iyi duruyor keyfini cikar
Ve benimki de 12+0da 5.7 cmdi
sagolasın canım. Baya sıkıntı yaşadım ben öncekilerde de. Her şeyi takıyorum böyleCanım benim boyla alakası yok benim 11+6 da 6 cm çıktı boyu ama nt: 6.6 çıktığı için banada 8 gün önde ama kemikleri gününde gidiyor dedi bence gayet normal inşallah yardımcı olmuşumundur
Nutravitd kullanıyorum ben 3-4 aylık. 165tl ye aldım sanırım.Anladım. Bende kendi doktoruma soracsktım da decavit yerine daha kaliteli ne kullanabilirim diye ondan sordum. Gelecek kontrolde sorucam bende
na da doktor duosvit verdi. 80 liraNutravitd kullanıyorum ben 3-4 aylık. 165tl ye aldım sanırım.
Fotoğrafı atmayı unutmuşum kız :))) alttaki 11+3 ken o zaman nt:5.6 çıktı işte o yüzden ikili teste almadı bence seninki kız onlar geriden yada günü gününe gelirmiş :)sagolasın canım. Baya sıkıntı yaşadım ben öncekilerde de. Her şeyi takıyorum böyle
İlaç verdimi sana bana kalsiyum ilacı verdi balık yağı ve Demir ilacıda kullanıyorumevet 0.8 cm çıktı biri öncekinde de 1.1 mmdi sanırım
Canım tahminimce pipi görüp yanılma kız görüp erkek olmasına oranla daha azdır pipi gormusse erkektir hatta küçük yeğenim in pipisi çok miniktiŞimdi iki Prof bana erkek dedi biri ikili testte biri geçen hafta hatta pipiyi gösterdi yanılma olur mu ki kafama takıldı gerçi iki kızımda da hiç şaşmadı erken öğrenmemize rağmen hayırlısı bekleyelim görelim
Benim de ağrım oluyo oralar canımKizlar nasil tarif edecegimi bilemediğim icin fotodan göstereyim dedim
4 5 gündür kırmızı isaretli bolgelerim ağrıyor. Okudugum kadariyla bu haftalarda legen kemigimiz genisliyormus. Onun etkisinden midir acaba? Baska legen kemigi agriyan var mi? Yoksa bu evlere şenlik agri da bir tek beni mi buldu?
Ah o kokular.Ay kızlar bu koku hassasiyeti ne zaman geçer acaba ya? Evimden koku alıyorum gurbetteyim bir yere de gidemiyorum çıldırıyorum artık her dakika cam açık zaten.ozellikle oturma odam ve mutfakta alıyorum koku ama tarif edemedigim bir koku eve girer girmez alıyorum.yatak odamda almıyorum bi oradan gelmiyor koku. biran önce geçse ya.valla yemek yapınca yemek kokusu eve dolunca mutlu oluyorum o kikuyu biraz bastırıyor diye
Kizlar nasil tarif edecegimi bilemediğim icin fotodan göstereyim dedim
4 5 gündür kırmızı isaretli bolgelerim ağrıyor. Okudugum kadariyla bu haftalarda legen kemigimiz genisliyormus. Onun etkisinden midir acaba? Baska legen kemigi agriyan var mi? Yoksa bu evlere şenlik agri da bir tek beni mi buldu?
inşaallah sağlıklı kucağımıza almak nasip olur.bende bazen kıpırtı duyuyorum. biliyorum bebek için çok erken ama orda bebeğin olduğunu düşünmek bile yetiyorAh kızlar çok duygusalım ya. Yatıyorum elimde mendillerle zaten.. Bir de anneler günü reklamı çıktı başladım aglamay hüngür hüngür. Eşim şaşırdı kaldı. Dedim annemi özledim ya. Annem memlekette bu arada. Bir de bebeğimi çok merak ediyorum. Inşallah her şey yolundadır. Ağladım ağladım durdum. Hey allah ım yane duygular bunlar.
Bir de uzanırken bir şey geçti böyle karnımdan küçük bir kıpırtı. Tabi ki bebek değil ama içim öyle hoş oldu ki. Sağ salim hissetmek de nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?