2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
K kadersmile canım ultrastonlarda cihaz farkı oluyor.
Ben aynı gün iki farklı hastanede ultrasyona girdim ikisindede boy ve haftası farklı çıktı
Başka bir gün tekrar başka bir hastanede girdim o tamamen başka çıktı

Doktor cihaza göre farklılık gösteredığini bunlara takılmamam gerektiğini söyledi

6.3 cnm benim ama her bebek aynı değil kafana takilcak bisey digel

Kizlar size iki tane sorum olacak..Tecrubesi ve bilgisi olanlar yazarsa cok sevinirim.

Birincisi: Benim D vitamini degerim dusuk cikti.Referans araligi 10-44 arasi.Benim 7,87 cikti.Bana d vitamini yazdi ama folik asit kullaniyorum.O bitince kullan dedi.Zaten ben folik asiti 9 aydir kullaniyorum.Ve degerim iyi cikmis.Daha folik asitin bitmesine de cok var.Neden ikisini ayni anda kullanma dedi.Ikisini ayni anda kullanan yok mu?Bu eksiklik bir sorun yaratir mi?Kafama gore de gecmek istemiyorum.

Ikinci sorum:Benim tsh im dusuk, t3 ve t4 degerlerim yuksek cikmisti.Hipertiroidi teshisi kondu.Bir dahiliyeci bir de endokrinciyle gorustum.Ikisi de gunde 3 doz propycil icmen lazim dedi.Bugun cok iyi bir endokrinci var dediler .Bir de ona goruneyim dedim.Benden 2 test daha istedi.Anti tpo gibi bir sey.Bana sana bu ilaci kim verdi.Sakin kullanma 1 tane kullan hatta hic kullanma dedi.Kafam allak bullak.Iki doktor kesin kullan dusuk yaparsin diyor.Bu doktor hic kullanma diyor.Kafam allak bullak.Yarin test sonuclarim cikacak.Ona gore kesin bir sey soyleyecek .Ben ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum.Dusuk tehlikesini duyunca birakamam.Ama neden oyle soyledi?Kizlar bana fikir verin.Ozellikle bu ilaci kullananlar.

Kuzular selam bugün 11+1 mil haftamız doktordan geldim haftaya bugün ikili test için çağırdı. Bende doktora nub teorisini sordum güldü dedim ben kız hissediyorum
İşte anlattım yere paralel ise kız yukarı ise erkek. Baktı şuan ozaman kız diyebiliriz dedi.Kahkaha attım doktorda güldü en sağlıklısı 17 haftada öğreniriz fln dedi.%50 gibi düşünün dedi.Sizce peki fotoğrafı ekliyorum aşağıda yorum yapabilir misiniz?

Ben folik asitle d vitamini aynı anda kullandım. Doktorum verdi zaten. Ne ilgisi var bilemedim canım. Diğer olayıysa bilmiyorum canım

Canım folik asit i her daim kullanabilirsin bazı doktorlar emzirme döneminde bile kullanın diyor ben vegaforon fort kullanıyorum Demir+folik asit

normalde de %50 zaten ihtimal ya kiz olacak ya erkek doktor bisey soylemek istememis belli ki ama kiz gibi duruyor canim masallah

Cevapladigin icin tesekkur ederim canim.Valla ben de anlamadim.Bitsin oyle başla dedi.Bitmesine de daha cok var.
Kuzum sen 14.haftaya girmişsin neden hala folik asit devam ettiriyor ki, kutuyu mu bitir dedi? Ben 12.haftada gittim folik asit bitir bırak dedi, demir ve vitamine başlattı, d vitaminine devam dedi

Canım 14 haftalık olmussun bence bıraktırması lazımdı folik asiti ikisini aynı anda kullanmama konusunda bir fikrim yok ama.
Canim soyledigin gibi aslinda biraktiracakti ama folik asitin var mi daha dedi.Ne kadar var diye sordu.Ben de 1 aylik daha var dedim ama daha fazla.O zaman bitir oyle gec dedi.Aslinda birakilmasi mi gerekiyor?Sirf elimde var diye mi iç dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…