2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım merhaba sizi uzaktan okuyorum normalde Ekim doğum görünüyor nasipse inşallah Sen mi yazmıştın hatırlayamadım sarımsak tüketimini lokositten dolayı onu söylemek istedim geçen bir konuda denk geldim arkadaş 3 tane sarımsak yutmuş bir anda kanaması gelmiş doktor gerekirse ilaç veririm ama bitkisel şeylerin ne yapacağını bilemeyiz demiş yani fazla tüketmemekte fayda var 3 kase sarımsaklı cacık içiyorum demişti bir arkadaş yanılmıyorsam yani bir araştır derim her şeyin fazlası zarar Çok geçmiş olsun bir daha tekrarlamaz inşallah

Kuzum benim çok tesekkur ederim öncellikle ❤
Evet o cacık hastası benim ama söyle büyük bir kaba bol yapıp içine 1 tane sarimsak rendeliyorum yani her kase için ayri ayri yapmiyorum.. yine zarar olur mu ki

Ya ne yapacagimi sasirdim enfeksiyon icinde iyi geliyor doğal antibiyotik diyorlar beynim durdu o zaman ben bir süre katmayayım

Gerci şuan durmus durumda kanama.. ama soyle kuzum ben kanamadan 1 gun once deli gibi yol yurudum ve cok yoruldum o gun bence o tetiklemiste olabilir

Ama tedbir elden .. suan tetikleyecek herseyi yok ettim gerekirse sarimsak dahi surmem agzima
Tekrar cok sagol Rabbim hic kimseye boyle bi korku yaşatmasın ❤

Amin canım inşallah Rabbim bir daha göstermesin Her gün tüketme yine de çok faydalı biliyorum ama belki ters bir etki yapıyor her gün tükettikçe olabilir de okuduğum o yöndeydi en azından haftada 1-2 kereden bir şey olmaz gibi yine de doktoruna danışmakta fayda var maalesef herşeyin fazlası zarar hamilelikte Bitkisel baharatlar falan kullanıyor musun peki ? Rahim yukarı çıktıkça da yapar derler damara denk gelirse falan belki öyle bir şeydir vücudunu yorduğunda daha da ortaya çıkıyordur

Kızlar bişey sorcam az önce benden çok fazla akıntı geldi ama baya sıvı su gbi eşofmanım falan ıslandı baya neden acaba kötü bişey olabilir mi

Kızlar bişey sorcam az önce benden çok fazla akıntı geldi ama baya sıvı su gbi eşofmanım falan ıslandı baya neden acaba kötü bişey olabilir mi
Bende de o haftalarda gelmişti canım hiç canını sıkma aşırı su o gün külot sırılsıklamdı bir kaç gün devam etti sonra normale döndü kokusuz beyaz sarı akıntı normal sürekli devam ederse doktoruna danışırsın

Anladım cnm rahatladım biraz bendende akıntı geliyor gün içinde ama az evvelki çok fazlaydı birden geldi yarın randevum var zaten inş bi sıkıntı yoktur

Anladım cnm rahatladım biraz bendende akıntı geliyor gün içinde ama az evvelki çok fazlaydı birden geldi yarın randevum var zaten inş bi sıkıntı yoktur
Yoktur yoktur içini ferah tut bende korkmuştum sanki suyum gelmiş gibi bir anda boşaldı mübarek ama bir şey yoktu Rabbimin izniyle iyidir annesi

Söylüyorlar ama bu haftalar da kesin degil diyorlar sonucu yaz yarıncanım
cok israr ettim canim soyleyecek gibi oldu vazgecti ben erkege pek benzemiyo gibi diyince güldü ama soylemedi bi daha geldiginde bakariz erken dedi ben kiza benzettim %80 diyorum bakalim hayirlisi

Rabbim hepimizin yavrusunu korusun Saglıkla kucaklamak nasip etsin

Yoktur yoktur içini ferah tut bende korkmuştum sanki suyum gelmiş gibi bir anda boşaldı mübarek ama bir şey yoktu Rabbimin izniyle iyidir annesi
Ayy cnm valla saol feci rahatlattın bnm de öyle sanki suyum gelmiş gibiydi 10 dk sonra yibe oldu ama şuan yok saol valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…