2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçen yıl ben de sadece ikili yaptırmıştım doktorum ikilide sorun olursa fetal dna yaptırırız demişti temiz çıktı diye yapmadık. Sonrasında kaybım oldu be riskli gebelik doktoruna gidiyorum. O mutlaka fetal DNA istedi. İkili test garanti sonuç değil diye. Devlette nasıl bilmiyorum ama yaptırabiliyorsan devlette yaptır ilk ebeliğin ise anomali yok ise ikili yapıp sorun yaşamayan bir sürü de gebe var boşuna para ödeme bence cnm

Kadin doguma gireceksin canim ikili test istegine buluncak sistemden. Sonra radyolojiye gidip ultrasondan baktitcaksin en son kan vereceksin bitecek .

Merhaba geçen perşembe günü 2.7 çıkan ense kalınlığı bu gün 2.4 çıktı. Başka hastanede tekrar ölçüldü. Baş popo uzunluğu 5 günde 5mm arttı. 67 mm den 72 mm ye uzadı. Dr sonucun çok normal olduğunu söyledi. Ense kalınlığı İlla 2 olacak diye birşey yok dedi.3 ten az olması yeterli dedi. Bugün tam 13 haftalığız. Tekrar kan v.s vermedim. Diğer hastanede ki sonuçları bekliyorum. Çok şükür...

Ben de aynı sekildeyim. Tatlı çok severim. Yerken de sorun yok ama sonrası berbat. Mutlaka çıkaracağım onu

2li teste giden anneler tok gidebiliyor muyuz ? Sonraki kan testleri için ac tok fark ediyor mu

L Landscape 2li teste gideceğim yazmıştın galiba ama sonrasını görmedim. Yanlış mı okudum . Grip halimle bulabil bakıyorum zaten

Ben de aynı sekildeyim. Tatlı çok severim. Yerken de sorun yok ama sonrası berbat. Mutlaka çıkaracağım onu
Yaa ben tatlı neyse yemeden de olur ama meyvee
Çok severim karpuz kavun ama malesef yiyemiyorum. Kusamıyorumda. Canım hurma çekiyor mübarek gün bi tane yemeye korkuyorum aşırı şekerli gelecek diye.
Eğer doğuma kdr böyle giderse yandık.

Bir maşallahınızı alırız teyzelerim
Ense 1.85 cıktı. Kan sonucu haftaya cıkacak.
Cinsiyet belirsiz ama kız gibiymiş
İkili ücret 250tl odedik.
Maşallah allah korusun. Kız mı istiyordun peki.
Ne kdr da büyümüş yas maşallah iyice belirgin. İnşallah sonucunuzda güzel çıkar. Ense kalınlıgı normalde hangi aralıkta olmalıymış ki.

Maşallah allah korusun. Kız mı istiyordun peki.
Ne kdr da büyümüş yas maşallah iyice belirgin. İnşallah sonucunuzda güzel çıkar. Ense kalınlıgı normalde hangi aralıkta olmalıymış ki.
2.5 altı diye biliyorum. 4-5 kere ölctü. 1.45 1.50 1.84 ve 1.85 cıktı en yuksek ölcümü bulana dek ölçtü. 1.85 i kayda alalım dedi.
Kız geciyor gonlumden ama ilk bebek ne olursa kabulumuz. Sorma öyle büyümüş ki gözlerime inanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…