Kızlar selam , birşey sormak istiyorum 9.haftada dra gittik ve ikili uclu ve fetal dna ile ilgili bilgi verdi bizde hangisini yaptiralim dedigimizde fetal dna önerdi ama yaptırmak zorunda değilsiniz dedi eşim yaptıralım diyor ama çok pahalı ben ikili yaptırmak istiyorum devlette yaptıranlar nasıl randevu alıyorsunuz direk kadın doğuma mi alıyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Geçen yıl ben de sadece ikili yaptırmıştım doktorum ikilide sorun olursa fetal dna yaptırırız demişti temiz çıktı diye yapmadık. Sonrasında kaybım oldu be riskli gebelik doktoruna gidiyorum. O mutlaka fetal DNA istedi. İkili test garanti sonuç değil diye. Devlette nasıl bilmiyorum ama yaptırabiliyorsan devlette yaptır ilk ebeliğin ise anomali yok ise ikili yapıp sorun yaşamayan bir sürü de gebe var boşuna para ödeme bence cnm
Kızlar selam , birşey sormak istiyorum 9.haftada dra gittik ve ikili uclu ve fetal dna ile ilgili bilgi verdi bizde hangisini yaptiralim dedigimizde fetal dna önerdi ama yaptırmak zorunda değilsiniz dedi eşim yaptıralım diyor ama çok pahalı ben ikili yaptırmak istiyorum devlette yaptıranlar nasıl randevu alıyorsunuz direk kadın doğuma mi alıyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba geçen perşembe günü 2.7 çıkan ense kalınlığı bu gün 2.4 çıktı. Başka hastanede tekrar ölçüldü. Baş popo uzunluğu 5 günde 5mm arttı. 67 mm den 72 mm ye uzadı. Dr sonucun çok normal olduğunu söyledi. Ense kalınlığı İlla 2 olacak diye birşey yok dedi.3 ten az olması yeterli dedi. Bugün tam 13 haftalığız. Tekrar kan v.s vermedim. Diğer hastanede ki sonuçları bekliyorum. Çok şükür...
Sabah bi kaç dilim kavun yedim ölüyorum ya mide yanmasından. Ben ne yapıcam böyle içinde şeker olan herşey midemi yakıyor.
Acı yemişim gibi ya deliricem.
Bu kdr garip değişiklikler yaşayacagım hiç aklıma gelmezdi
Zaten devlet birgün öncesine gün verdi.Oraya gidicem.Olaki inşallah olmaz bi problem falan çıkarsa ertesi gün özele gidicem.Senin iyi çıkmıştı dimi ense kalınlığı falan
Yaa ben tatlı neyse yemeden de olur ama meyvee
Çok severim karpuz kavun ama malesef yiyemiyorum. Kusamıyorumda. Canım hurma çekiyor mübarek gün bi tane yemeye korkuyorum aşırı şekerli gelecek diye.
Eğer doğuma kdr böyle giderse yandık.
Maşallah allah korusun. Kız mı istiyordun peki.
Ne kdr da büyümüş yas maşallah iyice belirgin. İnşallah sonucunuzda güzel çıkar. Ense kalınlıgı normalde hangi aralıkta olmalıymış ki.
Maşallah allah korusun. Kız mı istiyordun peki.
Ne kdr da büyümüş yas maşallah iyice belirgin. İnşallah sonucunuzda güzel çıkar. Ense kalınlıgı normalde hangi aralıkta olmalıymış ki.
2.5 altı diye biliyorum. 4-5 kere ölctü. 1.45 1.50 1.84 ve 1.85 cıktı en yuksek ölcümü bulana dek ölçtü. 1.85 i kayda alalım dedi.
Kız geciyor gonlumden ama ilk bebek ne olursa kabulumuz. Sorma öyle büyümüş ki gözlerime inanamadım.