2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya progesteron hapından sonra demir halini içtim 1 saat sonra lak diye küstüm

Kızlar ya progesteron hapından sonra demir halini içtim 1 saat sonra lak diye küstüm
Normalde miden çok bulanıyorsa gebelik süresinde ilaç mideni bulandırmıştı olabilir

Demir hapını ilk mi kullandın cnm

Ha ha fazla mı yedin

E bir daha mi gideceksin şimdi
yok yav 1 tane yemistim halbuki doktor 3lu test yapariz sana artik dedi bebek donmeyince, ben normalde ikiliyi de yaptirmayacaktim ama doktor biz tum gebelere oneriyoruz sadece down icin degil kalpte falan problem varsa haberdar oluyoruz dedi bu arada devlet hastanesi bunu diyen, bende peki yapalim o zaman dedim yapamadik

cnm devlete git ben özele gittim bebeğin pozisyonundan yapamadı bugün devlete gittim oldu şükür 500tl bana kaldi
Zaten devlet birgün öncesine gün verdi.Oraya gidicem.Olaki inşallah olmaz bi problem falan çıkarsa ertesi gün özele gidicem.Senin iyi çıkmıştı dimi ense kalınlığı falan

Yaptır cnm kaldı ki ikili test de olasılık ölçülüyor kesinlik yokmuş. Doktor sözü dinlemek lazım :)

Ayy cnm valla saol feci rahatlattın bnm de öyle sanki suyum gelmiş gibiydi 10 dk sonra yibe oldu ama şuan yok saol valla
Canım ya pamuklu temiz bi kumaş kullan ya da kağıt havlu daha önce günlük ped kullanıyodum tabi o zamanlar kahve lekeler vardı mecburdum bir boyle dene belki camasirindan kaynaklanıyordur kumaş cinsinden

3lünün doğruluk oranı %60 civarı..Yani 2liye göre epey düşük.Benim doktorum önermiyor.Geç kalmış değilsin 2li için. 3lüdense 2liyi yaptır.
ben 2liyi de yaptirma taraftari degildim acikcasi doktor bugun yapalim diyince olur dedim ama nasip degilmis, cok gerekli olsa yarin falan tekrar cagirirdi diye dusunuyorum ama cagirmadi 1 ay sonra gel 3lu yapalim dedi

Canım ya pamuklu temiz bi kumaş kullan ya da kağıt havlu daha önce günlük ped kullanıyodum tabi o zamanlar kahve lekeler vardı mecburdum bir boyle dene belki camasirindan kaynaklanıyordur kumaş cinsinden
Canım kağıt havlu koydum çamaşırlarım zaten her zaman giydiğim pamuklu çamaşırlar

Ozelde ikili test yaptiran varmi varsa ucreti nekadardi

Normalde miden çok bulanıyorsa gebelik süresinde ilaç mideni bulandırmıştı olabilir

Demir hapını ilk mi kullandın cnm
Evet canım ilk defa bugün aldım normalde zaten sürekli bulantin vardı 14.haftadayim biraz azaldı gibiydi ama hiç bitmiyor sorunlar kanamam falan vardı az az de3vam ediyor dinleniyorum evde bu seferde migdem durmuyor

Evet canım ilk defa bugün aldım normalde zaten sürekli bulantin vardı 14.haftadayim biraz azaldı gibiydi ama hiç bitmiyor sorunlar kanamam falan vardı az az de3vam ediyor dinleniyorum evde bu seferde migdem durmuyor
İlaç da dokunmuş olabilir. Doğum sonrası dostinex verdiğinde geçen yol doktorum mide bulantısı baş dönmesi 4 e düşen tansiyonla berbat haldeydim. Doktoruma danışmalısın bence geçmiş olsun

Kızlar selam , birşey sormak istiyorum 9.haftada dra gittik ve ikili uclu ve fetal dna ile ilgili bilgi verdi bizde hangisini yaptiralim dedigimizde fetal dna önerdi ama yaptırmak zorunda değilsiniz dedi eşim yaptıralım diyor ama çok pahalı ben ikili yaptırmak istiyorum devlette yaptıranlar nasıl randevu alıyorsunuz direk kadın doğuma mi alıyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…