2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar bugünkü tahlilde tsh 0.06 çıktı çok fazla salgılanıyor. Bu şekilde olanlar var mı aranızda
Çok hızlı çalışıyor. Seni çok yorar, anksiyete yapar canım. Bebeğe yüksek olunca çok zararlı ama bu da olumsuz etkiliyor. Dahiliye veya endokrine gitmeklisin

Hayırlı uğurlu olur inşaallah. Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder. gerçeğini yazarız inşaallah

kızlar aranızda alaturka tuvalet kullandıgında idrar yaparken karnınızın alt kısmında ağrı oluyor mu. idrar bittikten ve ayağa kalktıktan sonra ağrı geçiyor. ve sadece alaturkada oluyor. klozette böyle bi ağrı olmuyor. sizdede oluyor mu sebebini merak ediyorum. bebek mi baskı ypıyor dersiniz ?

Muhtemelen öyle canım belimizi sikabilecek giysiler bile nasıl etkiliyo

Merhaba kızlar sizi takip ediyorum ama yazamıyorum çok yoğun geçiyor, cinsiyetler yavas yavas belli olmaya baslamis benim de ikinci çocuk olacak kız hissediyorum ilk çocuk erkek onu da hissetmiştim bir de iki hamileliğim farklı birbirinden bir de oğlum önde giderken bu 1 hafta geriden geliyor haftaya randevum var 12. Haftam olacak çok heyecanlı sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler

Hayirli gunler kizlar bugun randevum vardi detayli ultrason ve ikili test yapildi hersey gayet guzel ikili 1hafta sonra cikacak cinsiyet erkek dedi yuksek ihtimalle
Kaç haftalıksın canım bide görüntünü paylaşırmısın ölçülerin filan nasıl

Gönlüne göre olur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…