GüZel haberlerini bekliyoruz canımKızlar bugün 18.00 de ikili tarama için gidicem. Bugün itibariyle 13+0 olduk... insallah guzel haberlerle dönerim...
Çok iyi canım gözün aydın inşallah hep böyle güzel haberler alırsın kanama alanın ne durumda içerde
Hayirli olsun canim o ense kalinligi cihazdan cihaza farkediyor cok buyuk ucurum olmadi surece sıkınti yapilmaz seninki de kucuk bi farklilik o yuzden korkulacak birsey yok cok sukur. Bu arada 14+0 sa cinsiyetin net olmasi lazm o temkinli davranmistir erkektir oKızlar doktordan yeni geldim eve daha üstümü değiştirmeden sizinle paylasmak istedim
Çok sukur kuzucugum cok iyi.. doktorumun yaninda öğrencisi vardi ona da öğretmek için iyice detaylı baktı
Cinsiyeti sordum küçük bir çıkıntı var ama çok erken birsey demem için dedi pipi de olabilir .. bir sonraki gelişinde kesinleştiririz dedi.
Haftası 14+0 cıktı.. sadece kafam gecen gun acil baska bi hastanede ense kalinligi 1.4 tu bugün doktorum 1.8 ölctü cihaz farkı sanırım
Eki Görüntüle 2266106
Canım devletteki cihazlar günümü de ölçümlerini de fazla ölçüyor. Ben özele gittim 1 hafta sonra devlete gittim arada 1 hafta fark çıkardılar yani ben şuan devlettekine göre 15+1 özele göre 14+1 takılma bence cok
Hayirli olsun canim o ense kalinligi cihazdan cihaza farkediyor cok buyuk ucurum olmadi surece sıkınti yapilmaz seninki de kucuk bi farklilik o yuzden korkulacak birsey yok cok sukur. Bu arada 14+0 sa cinsiyetin net olmasi lazm o temkinli davranmistir erkektir o
Kızlar doktordan yeni geldim eve daha üstümü değiştirmeden sizinle paylasmak istedim
Çok sukur kuzucugum cok iyi.. doktorumun yaninda öğrencisi vardi ona da öğretmek için iyice detaylı baktı
Erkeğe benziyor zaten kız :))) hadi hayırlısı erkekler daha erken gelişirmiş kızlara göre canım senin baby de ondan önde gidiyor olabilir :)
Cinsiyeti sordum küçük bir çıkıntı var ama çok erken birsey demem için dedi pipi de olabilir .. bir sonraki gelişinde kesinleştiririz dedi.
Haftası 14+0 cıktı.. sadece kafam gecen gun acil baska bi hastanede ense kalinligi 1.4 tu bugün doktorum 1.8 ölctü cihaz farkı sanırım
Eki Görüntüle 2266106
Yok cnm be alaka. Karnını değil başını sıkıyorsun sonuçta :) uzun saatler bağlama kan dolaşımını etkilemesin o kadarBana bi yazmayi ince katlayıp alnıma sıkı bağlamak da iyi geliyo ama hamilelikte iyi bişey mi bilemedim bebek etkilenir mi acaba yaa
Meyveliturta19 Mesaj yazmıştım görünmüyor:) canım erkeğe benziyor zaten hayırlısı olsun erkekler kızlara göre daha erken gelişirmiş :)
Valla ne yalan söylim bende erkek hissettim hep bakalım benimki nolacak benimkide en son önde gidiyordu :))Dimi banada yuz hatti böyle daha erkeksi geldi.. biri duysa bana deli der
Hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum, istedigimden degil kızda olsa cok sevinirim.. ama doktor kız deseydi şok geciriridim o kadar erkek doğuyor içime
Ismini bile hazirlamistim ❤
Gerçi gecen hafta tüm heveslerim kursagimda kaldi.. suan tek duam sağlıkla kucagima almak
Insallah hepimiz sağ sağlim kavusuruz kuzularimiza
Valla ne yalan söylim bende erkek hissettim hep bakalım benimki nolacak benimkide en son önde gidiyordu :))
Yok cnm be alaka. Karnını değil başını sıkıyorsun sonuçta :) uzun saatler bağlama kan dolaşımını etkilemesin o kadar
Geçmiş olsun
Kız daha ben doktor bulamadım 2 haftaya kadar gidicem en son 11+6 da gittim işte kilosu 51 gram boyuda maşallah 6 cm çıktı senin nt kaç çıktı bu arada uyluk kemiği uzunluğu yaniBence icimize bosuna doğmuyorNe zaman kontrol günün?
Biraz nihat hatipoglu izleyicilerinin sorularini da andiriyor sankicanım yaa bazen kendimi güldür güldür de bi skeç vardı ona benzetiyorum hani Şevket hocaya saçma sapan sorular soruyorlar ya hamilelik konusunda hiçbir fikrim olmayıp sıkıntılı zamanlar da geçirince panikten stresten o da olur mu bu da olur mu diye yoruyorum kendimi
Karnim dümdüz bebem maşallah Ataturk gibi saclar sari gozler mavi hava atmayayim da ne yapayimHava atmaya cikmak ne kiz ahahahbun ruya gunu sanirim bende sacma sapan bisey gordum karmakarisikti en son bi arabayla kaciyorum gibi bana diyorlar ki sana yiyecek biseyler biraktik bulgurla muz gidip bakiyorum yerde sadece bir tane muzla mavi emzik var bu ne simdi bulgur nerde diyorum anlamina baktim muz da mavi emzik te erkek cocuk demekmis. bana dun kiza benziyor demislerdi noluyor anlamadm
Ahahah deli anne senicanım yaa bazen kendimi güldür güldür de bi skeç vardı ona benzetiyorum hani Şevket hocaya saçma sapan sorular soruyorlar ya hamilelik konusunda hiçbir fikrim olmayıp sıkıntılı zamanlar da geçirince panikten stresten o da olur mu bu da olur mu diye yoruyorum kendimi
Ahaahah ya dogru soyluyorsun bir soyle bebegimiz olmadi ki hava atalimKarnim dümdüz bebem maşallah Ataturk gibi saclar sari gozler mavi hava atmayayim da ne yapayim
Bulgurla muz da iyiymis tok tutan besinler guzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?