2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok iyi canım gözün aydın inşallah hep böyle güzel haberler alırsın kanama alanın ne durumda içerde

Çok şükür kuzum hepimiz güzel haberler aliriz insallah
Benim hiç kanama alanı gözükmedi kuzum 3 ayri doktora gittim 3 u de ne kesede ne cevresinde kanama alani görebildi

Benimde hala aklikda o var bu kanama nerden geldi diye ama doktorda bu konuda birsey demiyor ilaca devam edecegim

Hayirli olsun canim o ense kalinligi cihazdan cihaza farkediyor cok buyuk ucurum olmadi surece sıkınti yapilmaz seninki de kucuk bi farklilik o yuzden korkulacak birsey yok cok sukur. Bu arada 14+0 sa cinsiyetin net olmasi lazm o temkinli davranmistir erkektir o

Benim aynı gün gittigimin ikisi de özeldi .. sabah 1 hafta ilerideydi aksam normal gunundeydi
Bi kac gun sonra tahlil icin devlete gittim o tamamen farkli cikartti boyunu haftasini

Çok sağol Zaten demiyordu bayramdan sonraya randv. verdi.. ya yine mi ögrenemeyecegim cok var randv. deyince çıkıntıyı söyledi Baya temkinli doktorum
Aynen doktorda aynisinu soyledi cihaz farkliligi olur dedi icim rahatladi sagolasin ❤

Insallah hepimizin guzel guzel sonuclari ol bayramı rahat geciririz

Bana bi yazmayi ince katlayıp alnıma sıkı bağlamak da iyi geliyo ama hamilelikte iyi bişey mi bilemedim bebek etkilenir mi acaba yaa
Yok cnm be alaka. Karnını değil başını sıkıyorsun sonuçta :) uzun saatler bağlama kan dolaşımını etkilemesin o kadar
Geçmiş olsun

Meyveliturta19 Mesaj yazmıştım görünmüyor:) canım erkeğe benziyor zaten hayırlısı olsun erkekler kızlara göre daha erken gelişirmiş :)

Dimi banada yuz hatti böyle daha erkeksi geldi.. biri duysa bana deli der
Hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum, istedigimden degil kızda olsa cok sevinirim.. ama doktor kız deseydi şok geciriridim o kadar erkek doğuyor içime
Ismini bile hazirlamistim ❤
Gerçi gecen hafta tüm heveslerim kursagimda kaldi.. suan tek duam sağlıkla kucagima almak
Insallah hepimiz sağ sağlim kavusuruz kuzularimiza

Valla ne yalan söylim bende erkek hissettim hep bakalım benimki nolacak benimkide en son önde gidiyordu :))

Yok cnm be alaka. Karnını değil başını sıkıyorsun sonuçta :) uzun saatler bağlama kan dolaşımını etkilemesin o kadar
Geçmiş olsun
canım yaa bazen kendimi güldür güldür de bi skeç vardı ona benzetiyorum hani Şevket hocaya saçma sapan sorular soruyorlar ya hamilelik konusunda hiçbir fikrim olmayıp sıkıntılı zamanlar da geçirince panikten stresten o da olur mu bu da olur mu diye yoruyorum kendimi

Biraz nihat hatipoglu izleyicilerinin sorularini da andiriyor sanki oyunda birsey yemek orucu bozar mi hocam pimpirikli anneler ilk hamileliklerde oluyor sonrakilerde kendi kendine cevap vermeye basliyorsun

Karnim dümdüz bebem maşallah Ataturk gibi saclar sari gozler mavi hava atmayayim da ne yapayim

Bulgurla muz da iyiymis tok tutan besinler guzel..

Ya bugün kendimi çok kötü hissediyorum çok halsiz ve bitkinim her an çıkaracakmış gibiyim afedersiniz. Resmen okulda zor duruyorum elimi kolumu kaldi4maya halim yok

Ahahah deli anne seni aman boşver sor canım sor

Arkadaşlar bugünkü tahlilde tsh 0.06 çıktı çok fazla salgılanıyor. Bu şekilde olanlar var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…