2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Adi üstünde kaza yani kendi hiç mi yapmamış bu durumda seni böyle azalıyor tam tersi seni teselli edecek hiç alttan alıp odalara kapanma yani size birşey olsa daha mi iyi

Adi üstünde kaza yani kendi hiç mi yapmamış bu durumda seni böyle azalıyor tam tersi seni teselli edecek hiç alttan alıp odalara kapanma yani size birşey olsa daha mi iyi
Valla gelmedi bile yanıma kaynanam geldi cik hadi gel.diye eşim kendi işiyle uğraşıyor disarda bende odadan çıkmadım kalbim çok kırıldı ne desem ne yapsam bilemedim zaten korkmuştum biraz kaza yapınca sonra eşimin böyle tavırları da tuz biber

Kesin kız ve cok guzel bir kız
haydi bakalım hayırlısı. Vallahi sagolun kızlar ha

5 5 aylik olmus hala gostermiorsa eminim kizdir
biz de dedik ama yok bekliycem dedi

alla alla bana niye hep erkek geliyor . Hayırlısı vallahi sağol canım. Bekle bekle dur şimdi

yaa o zaman size çekmiştir
ben görünce direk dedim ama benim yavrum. Bu burun başkasının olamaz. Eşim de bravo yine farkını belli etmişsin dedi

cok cok gecmis olsun sen sakinol. Eşin için bir şey demeyeceğim ama belli ki bu aralar bi talihsizlik var sende. Daha kullanma araba. Daha kötü olur allah korusun.

Ya varya bu sebeplerden hiç araba hevesim olmadı. Sen ne kadar dikkatli olursan ol o kadar çok manyak var ki trafikte. Oyuncak araba sürer gibi sürüyor caniler ya. Geçmiş olsun sana da

Süremem artık zaten
Süremem artık zaten oysa bana çok ihtiyaç oluyordu simdimi istesemde eşim vermez

Canı bişeye sıkkındıda sana mı patladı acaba yani birazda senin dikkat etmen gerekiyor canım parkta sorunun varsa bunu bilerek hareket et bende araç kullanırım ama benimde park sorunum var hatta bir kere geri gelirken dikiz aynasını direğe vurmuştum transporter’in sevgiliydik ozaman:) aman canını sıkma suçluymuşsun gibide davranma davranışı yüzünden sen ona tavır yap çok ayıp kaynananın yanında nasıl bağırır sana vurduysan vurdun yani nolmuş candan önemlimi

Zaten dar alanlara falan park etmiyorum genelde ama dikattsizim galiba ya hatta insanların içinde git diye bağırdı kaynimda bağırma dedi o da vardı şimdi hiç yüz yüz e gelmek istemiyorum hatta valizimi alıp eve gitmek istiyorum:/

canım valla bilemedim ama korkulacak bişey yok gibi belki de hapşırdıgın içindir. hem çok değimiş inş bişey yoktur
Doktor rahim ağzında birikmiş kanama var miktar ve korkulacak bebeğe dokunacak bir kanama değil dedi sebep bulamıyorlar şuan kırmızıya döndü hemen Protestan iğne yaptırdım çok stresli bi durum yaaa dua edin

Inşallah en kısa zamanda kesilir canım dualarımız seninle ama bende geçenhafta aynı oldum bana direk kese rahime yakın diye dediler beklicekmisim

Oyle mi ne zaman gidiyorsun tekrar ogrenirsin birdahakine

Maalesef canım şuan en çok ona uzuldum derdimi bile anlatıp kadına iki.kotu sözsoyleyemedim kendini bi bok saniodu pislik ırkçı
Yazik valla uzuldum kocana da cok kizdim kocan arkanda olsaydi sende bir iki laf soylerdin neyse artik sıkma canını o anki sinirle soyledi demej pisman olur umarim

Yazik valla uzuldum kocana da cok kizdim kocan arkanda olsaydi sende bir iki laf soylerdin neyse artik sıkma canını o anki sinirle soyledi demej pisman olur umarim
Bak haladir gelip sormadıkendini nasıl hissediyorsun diye ben kendimi şuan eşimin omzunda yük gibi hissediyorum çalışmıyorum o çalışıyoraraba aogrotasini vergisini telefon faturamı interneti herşeyi o karşılıyor çok üzülüyorum onun sırtina yük kalmışım gibi bide öyle sinirlenmesi falan kendimi çok kötü hissettim kendi param arabam olsa zerre acımam

Haklısın ne dim şuan kendi evinizdemisin

Haklısın ne dim şuan kendi evinizdemisin
Evet ama kaynanamgil bizdeydi tam.hatta kaynanam demişti bi markette gidelim diye onun için gisiyouk yoksa evde yatiyodum kaynanam canin saolsun Allah beterinden korusun falan dedi kaynimda dedi yapılacak bisey yok olsun diye kayınbaba dikkatsizssin sigortayı ödeyemezsiniz artık dedi eşimde zaten kırdı döktü

Yani evlilikte paranin kim tarafindan kazanildiginin kimin oldugunun lafi mi olur . Sen onun esisin calismiyorsan tabi ki karsilayacak sende kaza olsun diye kasti yapmadin heralde adı ustunde kaza yani seni boyle hissettirmemesi gerekiyordu unutamazsin bunu

Ben anlamadım canım ne kadar şiddetli vurdun ki o kadar büyük mü hasar

unutamam o kesin ama.napacagimi bilmiyorum şuan odadan çıkamıyorum eşimin bana öfkeli bakışları gözümden gitmiyor elinden gelse bi kaşık suda boğacak gibibaktı azarlaması falan eve gelince bağırışı hangisine üzülsem o da ayrı

Aynen katılıyorum sana canım

Aslinda arabasında çok hasar yoktu ama arka kismin komple değişmesi gerektiği için azi çoğu çok önemli olmicak hasarın bide kadın zengin olduğu için tabiki hasarı çok gosterecek
Ben anlamadım canım ne kadar şiddetli vurdun ki o kadar büyük mü hasar

Tedavi süreci insani cok yipŕatiyor inanin. Hic bir kadinin yasamasini istemem o sürecleri. Ben de bebek haberi duyunca buruk bir sevinc yasardim hep. Ben de ne güzel masrafsiz bebekleri oldu benim yaptigim masrafla cocugun herseyini eksiksiz yaparlar derdim. Hic kiskanclik haset olmadi. Lakin insanların öyle zannettigi oldu. Yani bebegin olmayinca kiskanmak zorundaymissin gibi davrananlar... kuzeninizi tanimiyorum ama belki yanlis anliyor da olabilirsiniz bilemiyorum. Benim de kuzenimin hemen oldu. Ben onun cocugunu seviyordun gittikce. Diyormus ki ayy olmuyor cocugumu sahiplenmesin bu da... kendisi benden üstün özellikmis gibi davraniyordu dogurganligi. Cok cektim bu konuda malesef. Siz öyle yapmiyorsunuzdur elbette. Ama karsi taraf da haset etmiyor olabilir. Haset sandiginiz sey belki cok derin bir acidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…