- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Adi üstünde kaza yani kendi hiç mi yapmamış bu durumda seni böyle azalıyor tam tersi seni teselli edecek hiç alttan alıp odalara kapanma yani size birşey olsa daha mi iyiKızlar ya ben de bugün laza yaptım hemde yüzde yüz kusurlu benim hatta yaklaşık 1 saat önce kadınınlüks bmv sine çarptım eşim çok Kızdı bana kaza yaptığıma ağlamadım eşim kızdrığı için çok ağladım beni azarladı sürekli hatalı olduğum için en son da kağıtları üstüme fırlattı aileside yanımızdaydı şimdi odadan çıkmıyorum bana bi akıl verin
Maalesef canım şuan en çok ona uzuldum derdimi bile anlatıp kadına iki.kotu sözsoyleyemedim kendini bi bok saniodu pislik ırkçıHa sen yabanci ulkedeydin dimi ulkemin gozunu seveyim hemen anlasirdin
Valla gelmedi bile yanıma kaynanam geldi cik hadi gel.diye eşim kendi işiyle uğraşıyor disarda bende odadan çıkmadım kalbim çok kırıldı ne desem ne yapsam bilemedim zaten korkmuştum biraz kaza yapınca sonra eşimin böyle tavırları da tuz biberAdi üstünde kaza yani kendi hiç mi yapmamış bu durumda seni böyle azalıyor tam tersi seni teselli edecek hiç alttan alıp odalara kapanma yani size birşey olsa daha mi iyi
haydi bakalım hayırlısı. Vallahi sagolun kızlar haKesin kız ve cok guzel bir kız
biz de dedik ama yok bekliycem dedi5 5 aylik olmus hala gostermiorsa eminim kizdir
alla alla bana niye hep erkek geliyor . Hayırlısı vallahi sağol canım. Bekle bekle dur şimdiKiz canim
ben görünce direk dedim ama benim yavrum. Bu burun başkasının olamaz. Eşim de bravo yine farkını belli etmişsin dediyaa o zaman size çekmiştir
Kızlar ya ben de bugün laza yaptım hemde yüzde yüz kusurlu benim hatta yaklaşık 1 saat önce kadınınlüks bmv sine çarptım eşim çok Kızdı bana kaza yaptığıma ağlamadım eşim kızdrığı için çok ağladım beni azarladı sürekli hatalı olduğum için en son da kağıtları üstüme fırlattı aileside yanımızdaydı şimdi odadan çıkmıyorum bana bi akıl verin
cok cok gecmis olsun sen sakinol. Eşin için bir şey demeyeceğim ama belli ki bu aralar bi talihsizlik var sende. Daha kullanma araba. Daha kötü olur allah korusun.Hatta bu benim 2.kazam ilkini 4 haftalıkken yapmıştım şimdi de 15 haftalık yazık yavrum iyice şoklandianlamadım ki gebe kaldığımdan beri bi tatsizliktir gidiyor nazarmi acaba ya arabayı uçurumdan yuvarlamadigim kaldi (eşim aldı bida vermicekmia araba falan
Ya varya bu sebeplerden hiç araba hevesim olmadı. Sen ne kadar dikkatli olursan ol o kadar çok manyak var ki trafikte. Oyuncak araba sürer gibi sürüyor caniler ya. Geçmiş olsun sana daDikkatin mi dagilior kuzum nasil oluyor kazalarin . Dun cift yonlu bir yolda gidiyordum.adam ustume dogru geliyor ve telefondan kafayi kaldirmior vurdu buracak kornaya basiorum hala kafayi kaldirmior en son ben saga kirip kaldirima ciktim yoksa cok kotu carpacakti bana. Ama inan donup bir bakmadi bile son hiz gitmeye devam etti
Süremem artık zatenhaydi bakalım hayırlısı. Vallahi sagolun kızlar ha
biz de dedik ama yok bekliycem dedi
alla alla bana niye hep erkek geliyor . Hayırlısı vallahi sağol canım. Bekle bekle dur şimdi
ben görünce direk dedim ama benim yavrum. Bu burun başkasının olamaz. Eşim de bravo yine farkını belli etmişsin dedi
cok cok gecmis olsun sen sakinol. Eşin için bir şey demeyeceğim ama belli ki bu aralar bi talihsizlik var sende. Daha kullanma araba. Daha kötü olur allah korusun.
Ya varya bu sebeplerden hiç araba hevesim olmadı. Sen ne kadar dikkatli olursan ol o kadar çok manyak var ki trafikte. Oyuncak araba sürer gibi sürüyor caniler ya. Geçmiş olsun sana da
Canı bişeye sıkkındıda sana mı patladı acaba yani birazda senin dikkat etmen gerekiyor canım parkta sorunun varsa bunu bilerek hareket et bende araç kullanırım ama benimde park sorunum var hatta bir kere geri gelirken dikiz aynasını direğe vurmuştum transporter’in sevgiliydik ozaman:) aman canını sıkma suçluymuşsun gibide davranma davranışı yüzünden sen ona tavır yap çok ayıp kaynananın yanında nasıl bağırır sana vurduysan vurdun yani nolmuş candan önemlimiMasraf baya bi çıkacak çünkü kadının arabası yeni ve son model bmv benimki küçük bi eskinaraba sigortam var ama şimdi hatalı olduğum.icin 2 ye katlayacak eşim de ödeyemem ben dedi zaten alırken söylemişti laza yaparsan biter diye ama çok.kirildim bana sormadı bile iyimisin diye direk kadınla.konustu benide azarladı hatta elimden bi kaza çıkacak hemen eve git.dedi kaynanamda yanımdaydı onada bağırdı gidin eve diye
Zaten dar alanlara falan park etmiyorum genelde ama dikattsizim galiba yaCanı bişeye sıkkındıda sana mı patladı acaba yani birazda senin dikkat etmen gerekiyor canım parkta sorunun varsa bunu bilerek hareket et bende araç kullanırım ama benimde park sorunum var hatta bir kere geri gelirken dikiz aynasını direğe vurmuştum transporter’in sevgiliydik ozaman:) aman canını sıkma suçluymuşsun gibide davranma davranışı yüzünden sen ona tavır yap çok ayıp kaynananın yanında nasıl bağırır sana vurduysan vurdun yani nolmuş candan önemlimi
Doktor rahim ağzında birikmiş kanama var miktar ve korkulacak bebeğe dokunacak bir kanama değil dedi sebep bulamıyorlar şuan kırmızıya döndü hemen Protestan iğne yaptırdım çok stresli bi durum yaaa dua edincanım valla bilemedim ama korkulacak bişey yok gibi belki de hapşırdıgın içindir. hem çok değimiş inş bişey yoktur
Inşallah en kısa zamanda kesilir canım dualarımız seninle ama bende geçenhafta aynı oldum bana direk kese rahime yakın diye dediler beklicekmisimDoktor rahim ağzında birikmiş kanama var miktar ve korkulacak bebeğe dokunacak bir kanama değil dedi sebep bulamıyorlar şuan kırmızıya döndü hemen Protestan iğne yaptırdım çok stresli bi durum yaaa dua edin
Oyle mi ne zaman gidiyorsun tekrar ogrenirsin birdahakinehaydi bakalım hayırlısı. Vallahi sagolun kızlar ha
biz de dedik ama yok bekliycem dedi
alla alla bana niye hep erkek geliyor . Hayırlısı vallahi sağol canım. Bekle bekle dur şimdi
ben görünce direk dedim ama benim yavrum. Bu burun başkasının olamaz. Eşim de bravo yine farkını belli etmişsin dedi
cok cok gecmis olsun sen sakinol. Eşin için bir şey demeyeceğim ama belli ki bu aralar bi talihsizlik var sende. Daha kullanma araba. Daha kötü olur allah korusun.
Ya varya bu sebeplerden hiç araba hevesim olmadı. Sen ne kadar dikkatli olursan ol o kadar çok manyak var ki trafikte. Oyuncak araba sürer gibi sürüyor caniler ya. Geçmiş olsun sana da
Yazik valla uzuldum kocana da cok kizdimMaalesef canım şuan en çok ona uzuldum derdimi bile anlatıp kadına iki.kotu sözsoyleyemedim kendini bi bok saniodu pislik ırkçı
Bak haladir gelip sormadıkendini nasıl hissediyorsun diye ben kendimi şuan eşimin omzunda yük gibi hissediyorum çalışmıyorum o çalışıyoraraba aogrotasini vergisini telefon faturamı interneti herşeyi o karşılıyor çok üzülüyorum onun sırtina yük kalmışım gibi bide öyle sinirlenmesi falan kendimi çok kötü hissettim kendi param arabam olsa zerre acımamYazik valla uzuldum kocana da cok kizdimkocan arkanda olsaydi sende bir iki laf soylerdin neyse artik sıkma canını o anki sinirle soyledi demej pisman olur umarim
Haklısın ne dim şuan kendi evinizdemisinZaten dar alanlara falan park etmiyorum genelde ama dikattsizim galiba yahatta insanların içinde git diye bağırdı kaynimda bağırma dedi o da vardı şimdi hiç yüz yüz e gelmek istemiyorum hatta valizimi alıp eve gitmek istiyorum:/
Evet ama kaynanamgil bizdeydi tam.hatta kaynanam demişti bi markette gidelim diye onun için gisiyouk yoksa evde yatiyodum kaynanam canin saolsun Allah beterinden korusun falan dedi kaynimda dedi yapılacak bisey yok olsun diye kayınbaba dikkatsizssin sigortayı ödeyemezsiniz artık dedi eşimde zaten kırdı döktüHaklısın ne dim şuan kendi evinizdemisin
Yani evlilikte paranin kim tarafindan kazanildiginin kimin oldugunun lafi mi olur . Sen onun esisin calismiyorsan tabi ki karsilayacak sende kaza olsun diye kasti yapmadin heralde adı ustunde kaza yani seni boyle hissettirmemesi gerekiyordu unutamazsin bunuBak haladir gelip sormadıkendini nasıl hissediyorsun diye ben kendimi şuan eşimin omzunda yük gibi hissediyorum çalışmıyorum o çalışıyoraraba aogrotasini vergisini telefon faturamı interneti herşeyi o karşılıyor çok üzülüyorum onun sırtina yük kalmışım gibi bide öyle sinirlenmesi falan kendimi çok kötü hissettim kendi param arabam olsa zerre acımam
Ben anlamadım canım ne kadar şiddetli vurdun ki o kadar büyük mü hasarEvet ama kaynanamgil bizdeydi tam.hatta kaynanam demişti bi markette gidelim diye onun için gisiyouk yoksa evde yatiyodum kaynanam canin saolsun Allah beterinden korusun falan dedi kaynimda dedi yapılacak bisey yok olsun diye kayınbaba dikkatsizssin sigortayı ödeyemezsiniz artık dedi eşimde zaten kırdı döktü
Yani evlilikte paranin kim tarafindan kazanildiginin kimin oldugunun lafi mi olur . Sen onun esisin calismiyorsan tabi ki karsilayacak sende kaza olsun diye kasti yapmadin heralde adı ustunde kaza yani seni boyle hissettirmemesi gerekiyordu unutamazsin bunu
Aynen katılıyorum sana canımYani evlilikte paranin kim tarafindan kazanildiginin kimin oldugunun lafi mi olur . Sen onun esisin calismiyorsan tabi ki karsilayacak sende kaza olsun diye kasti yapmadin heralde adı ustunde kaza yani seni boyle hissettirmemesi gerekiyordu unutamazsin bunu
Ben anlamadım canım ne kadar şiddetli vurdun ki o kadar büyük mü hasar
Tedavi süreci insani cok yipŕatiyor inanin. Hic bir kadinin yasamasini istemem o sürecleri. Ben de bebek haberi duyunca buruk bir sevinc yasardim hep. Ben de ne güzel masrafsiz bebekleri oldu benim yaptigim masrafla cocugun herseyini eksiksiz yaparlar derdim. Hic kiskanclik haset olmadi. Lakin insanların öyle zannettigi oldu. Yani bebegin olmayinca kiskanmak zorundaymissin gibi davrananlar... kuzeninizi tanimiyorum ama belki yanlis anliyor da olabilirsiniz bilemiyorum. Benim de kuzenimin hemen oldu. Ben onun cocugunu seviyordun gittikce. Diyormus ki ayy olmuyor cocugumu sahiplenmesin bu da... kendisi benden üstün özellikmis gibi davraniyordu dogurganligi. Cok cektim bu konuda malesef. Siz öyle yapmiyorsunuzdur elbette. Ama karsi taraf da haset etmiyor olabilir. Haset sandiginiz sey belki cok derin bir acidir.canım yazdıkların çok doğru beni de kuzenimin lafları yaralıyor içim acıyo ama tepki koyamıyorum tatsızlık olur diye.
kendisi 5 yıllık evli çocugu olmuyor daha yeni tüp bebege başladılar inş tutar olur o da yaşar bu duyguları. onunki
normal yolla olmuyordu genetiginden dolayı.
ben iki yıldır evliyim daha yeni oldu. geçen bana demesin mi sen bedavadan hamile kaldın ohhh ne güzel benim gibi
misin, benim bi iğnem 5 milyar, tedavi için merkeze 30 bin yatırdık sen böyle misin hayır kolaydan hamile kaldın valla
dedi. sen hemen kaldın dedi yüzüme. çok zoruma gitti akıl edemiyor ki ben değil allah veriyor
herkesin bir sınavı var . ben allaha havale ettim. bana bakarken bile yüzünden hasetlik akıyor ve ben bunu görebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?