2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cekip atsana canım buraya

Kız bebekte de bazen bu cıkıntı oluyor canım ondan ayırt edilmiyor
Oyle mi oluyormus ay ben baya cahilmisim ya . Ne bileyim 12+0 da ilk bebegimi gostermislerdi bacak arasi bombostu ben hep oyle olacak zannnediorum

Oyle mi oluyormus ay ben baya cahilmisim ya . Ne bileyim 12+0 da ilk bebegimi gostermislerdi bacak arasi bombostu ben hep oyle olacak zannnediorum
Yok canım bazı kız bebeklerde oluyor bu cıkıntı büyümüyor kız organına dönüyor büyürse erkek bebek

Haa anladım benim doktor 16 dan once bakmam anlamsiz olur oyle erken soylemiyorum kimseye dedi ondanmış demek
Bazı bebeklerde erken haftalarda olusuyor cinsiyet canım ama bazı bebeklerde de gec olusuyor bu yüzden bazı doktorlar 16 dan evvel söylemiyor benim doktor da öyle

Ya yüzük ile cinsiyet denemesi yapıp tutturan oldu mu
Ben yaptım erkek cıktı. Bekliyoruz
Nub a göre kız sankim
şu nub bir ben anlamadım galiba. ay iyice sabırsız oldum
Bana da kız gibi geldi maşallah yüzü güzel burnu çok güzel Rabbim hayırlı sağlıklı eylesin inşallah
ya dimi o burun nasıl çıkmış ya ki benim burnum da güzel değildir ha bekle bekle dur bakalım ne çıkar. Hayırlısı tabi.

sağol. Beklemedeyiz. Valla 50 50 gidiyor durum

Bugün bi arkadaşımla gittim doktora. O 5.5 aylık. Kontrolü vardı. Başka bir hamile vardı. Sabahtan beri bekliyormuş cinsiyeti göstermemiş bebek diye. Sabah 10 gibi gelmiş. Biz gittiğimizde 4u geçiyordu saat. 3 defa girmiş. Göstermiyormuş. Yiyip içip tekrar geliyormuş. Çok şaşırdım valla. Illahi bekleyeceğim dedi. Eşi annesi Birlikte bekliyorlardı öyle

5 5 aylik olmus hala gostermiorsa eminim kizdir

yaa o zaman size çekmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…