Kız video ya çekmiştim sabah baktım cinsiyet hakkında ben size bişey söylemim burda bişey var ama o varken buna kız da diyemem biraz daha büyüsün ama şurda pipi oluşacak gibi duruyor ama daha şuna pipi diyemem kordon değil 12. Haftada her hastanın cinsiyet ini göremeyebiliyoruz diyor bence erkek videoda belli yani bacak arasında bir çıkıntı var
Bazı bebeklerde erken haftalarda olusuyor cinsiyet canım ama bazı bebeklerde de gec olusuyor bu yüzden bazı doktorlar 16 dan evvel söylemiyor benim doktor da öyle
Bazı bebeklerde erken haftalarda olusuyor cinsiyet canım ama bazı bebeklerde de gec olusuyor bu yüzden bazı doktorlar 16 dan evvel söylemiyor benim doktor da öyle
Kızlar buralar ne güzel olmuş ya sayfaları okudukça içim rahatladı. Ilk zmanda sıkıntımız çoktu. tabi şimdi de var ama artık şenlenmiş buralar ya. Isimler cinsiyet tahminleri. Hay maşallah güzel olmuş buralar ya
Bugün bi arkadaşımla gittim doktora. O 5.5 aylık. Kontrolü vardı. Başka bir hamile vardı. Sabahtan beri bekliyormuş cinsiyeti göstermemiş bebek diye. Sabah 10 gibi gelmiş. Biz gittiğimizde 4u geçiyordu saat. 3 defa girmiş. Göstermiyormuş. Yiyip içip tekrar geliyormuş. Çok şaşırdım valla. Illahi bekleyeceğim dedi. Eşi annesi Birlikte bekliyorlardı öyle
Bugün bi arkadaşımla gittim doktora. O 5.5 aylık. Kontrolü vardı. Başka bir hamile vardı. Sabahtan beri bekliyormuş cinsiyeti göstermemiş bebek diye. Sabah 10 gibi gelmiş. Biz gittiğimizde 4u geçiyordu saat. 3 defa girmiş. Göstermiyormuş. Yiyip içip tekrar geliyormuş. Çok şaşırdım valla. Illahi bekleyeceğim dedi. Eşi annesi Birlikte bekliyorlardı öyle
Ben yaptım erkek cıktı. Bekliyoruz
şu nub bir ben anlamadım galiba. ay iyice sabırsız oldum
ya dimi o burun nasıl çıkmış ya ki benim burnum da güzel değildir ha bekle bekle dur bakalım ne çıkar. Hayırlısı tabi.