- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Üzülme..Canına bişey olmamış.Ama eşine de hak ver.Bence öfkesi karnında bebeginle sana bişey olabilirdi diye korkmasindan kaynaklı..Bir anda aşırı tepki vermiş evet ama emin ol oda çok korkmusturAslinda arabasında çok hasar yoktu ama arka kismin komple değişmesi gerektiği için azi çoğu çok önemli olmicak hasarın bide kadın zengin olduğu için tabiki hasarı çok gosterecek
Cok gecmis olsun. Sen ve bebegin iyiyse sukretmesi lazimdi esininKızlar ya ben de bugün laza yaptım hemde yüzde yüz kusurlu benim hatta yaklaşık 1 saat önce kadınınlüks bmv sine çarptım eşim çok Kızdı bana kaza yaptığıma ağlamadım eşim kızdrığı için çok ağladım beni azarladı sürekli hatalı olduğum için en son da kağıtları üstüme fırlattı aileside yanımızdaydı şimdi odadan çıkmıyorum bana bi akıl verin
Canim benim ya vallahi ben cok uzuldum o nasil dayaniyor oyle Allah akıl versin.unutamam o kesin ama.napacagimi bilmiyorum şuan odadan çıkamıyorum eşimin bana öfkeli bakışları gözümden gitmiyor elinden gelse bi kaşık suda boğacak gibibaktı azarlaması falan eve gelince bağırışı hangisine üzülsem o da ayrı
İnşallah hastanede yatan evde sıkıntılı olan arkadaşlar da güzel haberler verirKızlar buralar ne güzel olmuş ya sayfaları okudukça içim rahatladı. Ilk zmanda sıkıntımız çoktu. tabi şimdi de var ama artık şenlenmiş buralar ya. Isimler cinsiyet tahminleri. Hay maşallah güzel olmuş buralar ya
Sana da geçmiş olsun rahim ağzında birikmiş kanama var dedi onu da anlamadımInşallah en kısa zamanda kesilir canım dualarımız seninle ama bende geçenhafta aynı oldum bana direk kese rahime yakın diye dediler beklicekmisim
Geçmiş olsun canım. Hasarı çok gösteremez ya nasıl yapcak onu? Senin sigorta şirketin kendi anlaşmalı olduğu servise yönlendirmeyecek mi?? Hollanda’ da öyle oluyo çünkü. Servis çıkardığı faturayı şirkete gönderiyor falan klasik prosedür işte. Aylık sigortanız çok mu yüksekti de eşim bu kadar kızdı?Aslinda arabasında çok hasar yoktu ama arka kismin komple değişmesi gerektiği için azi çoğu çok önemli olmicak hasarın bide kadın zengin olduğu için tabiki hasarı çok gosterecek
Dogrudur canım. Burda bacak arası acık pozisyonda aynen attıgın sekilde cıkıntı olan bir usg vardı biz kesin erkek demiştik ama kızı dogmak üzere duyduğumda baya sasırdım ama bazen OlabiliyorO poziyon farklı oluyor canım
Yok canım öle bişey niye yapsın canını sıkma Hiç umursamıyormuş gibi davranAslinda arabasında çok hasar yoktu ama arka kismin komple değişmesi gerektiği için azi çoğu çok önemli olmicak hasarın bide kadın zengin olduğu için tabiki hasarı çok gosterecek
Haftaya kan sonucları. Sonra ne zman müsait olursam. Ilk zamanlar o kaadr çok gittim ki doktora. 2 3 hafta ara vereyim dedim yaOyle mi ne zaman gidiyorsun tekrar ogrenirsin birdahakine
Amiiin inşallah. Hepimiz de dua ediyoruz rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve yolumuzu açık etsin inşallah. Burdaki güzel annelerimizin yüzü hep gülsün inşallahİnşallah hastanede yatan evde sıkıntılı olan arkadaşlar da güzel haberler verir
E tabi ara vermekte fayda varHaftaya kan sonucları. Sonra ne zman müsait olursam. Ilk zamanlar o kaadr çok gittim ki doktora. 2 3 hafta ara vereyim dedim ya
Amiiin inşallah. Hepimiz de dua ediyoruz rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve yolumuzu açık etsin inşallah. Burdaki güzel annelerimizin yüzü hep gülsün inşallah
Ya yok artik yapmaz o kadarida gorgusuzluk benimde esimde mercedes c200 var birisi gelip arabaya cok kotu carpti tamam biz hallederiz diyip gonderdik 7 binlik hasar cikti tabi biz tanidiga 2500 e yaptirdikAslinda arabasında çok hasar yoktu ama arka kismin komple değişmesi gerektiği için azi çoğu çok önemli olmicak hasarın bide kadın zengin olduğu için tabiki hasarı çok gosterecek
Hadi ya tüh :)Dogrudur canım. Burda bacak arası acık pozisyonda aynen attıgın sekilde cıkıntı olan bir usg vardı biz kesin erkek demiştik ama kızı dogmak üzere duyduğumda baya sasırdım ama bazen Olabiliyor
Ya çok geçmiş olsun. Eşinin böyle davranması kötü olmuş gerçekten. Ama hatasını anlayıp affettirir kendini sana inş. Bence park konusunda sıkıntı yaşıyorsan yardım al ama araba kullanmaktan vazgeçme derimMasraf baya bi çıkacak çünkü kadının arabası yeni ve son model bmv benimki küçük bi eskinaraba sigortam var ama şimdi hatalı olduğum.icin 2 ye katlayacak eşim de ödeyemem ben dedi zaten alırken söylemişti laza yaparsan biter diye ama çok.kirildim bana sormadı bile iyimisin diye direk kadınla.konustu benide azarladı hatta elimden bi kaza çıkacak hemen eve git.dedi kaynanamda yanımdaydı onada bağırdı gidin eve diye
Korktuysa neden nasilsin diye sormadıÜzülme..Canına bişey olmamış.Ama eşine de hak ver.Bence öfkesi karnında bebeginle sana bişey olabilirdi diye korkmasindan kaynaklı..Bir anda aşırı tepki vermiş evet ama emin ol oda çok korkmustur
Üzülme..Canına bişey olmamış.Ama eşine de hak ver.Bence öfkesi karnında bebeginle sana bişey olabilirdi diye korkmasindan kaynaklı..Bir anda aşırı tepki vermiş evet ama emin ol oda çok korkmustur
Şimdi ciktim odadan basim çok ağrıdı hiç konuşmuyoruz ama sormuyorCanim benim ya vallahi ben cok uzuldum o nasil dayaniyor oyle Allah akıl versin.
Şuan iki araba vardı eşim banada ufak vergisi düşük bisey aldı ama.tek maaş olduğu için kaza yaparsan sigortan 2 ye katlar ödeyemem demişti yani ödeyemez zaten artikGeçmiş olsun canım. Hasarı çok gösteremez ya nasıl yapcak onu? Senin sigorta şirketin kendi anlaşmalı olduğu servise yönlendirmeyecek mi?? Hollanda’ da öyle oluyo çünkü. Servis çıkardığı faturayı şirkete gönderiyor falan klasik prosedür işte. Aylık sigortanız çok mu yüksekti de eşim bu kadar kızdı?
Aminnnn aminnn kuzummm unutmayin bizleride dualarinizda Allah razi olsnnİnşallah hastanede yatan evde sıkıntılı olan arkadaşlar da güzel haberler verir
Siz gerçekten iyiymisinizYa yok artik yapmaz o kadarida gorgusuzluk benimde esimde mercedes c200 var birisi gelip arabaya cok kotu carpti tamam biz hallederiz diyip gonderdik 7 binlik hasar cikti tabi biz tanidiga 2500 e yaptirdik
Zaten artık en geniş yerlere bırakıyordum arabayı ama maalesefYa çok geçmiş olsun. Eşinin böyle davranması kötü olmuş gerçekten. Ama hatasını anlayıp affettirir kendini sana inş. Bence park konusunda sıkıntı yaşıyorsan yardım al ama araba kullanmaktan vazgeçme derim
Ben olsam öyle yapardım valla ama eşin e hak veremiyorum o kadar çok ağladım ve başımçatlıyorCok gecmis olsun. Sen ve bebegin iyiyse sukretmesi lazimdi esinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?