2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aslinda arabasında çok hasar yoktu ama arka kismin komple değişmesi gerektiği için azi çoğu çok önemli olmicak hasarın bide kadın zengin olduğu için tabiki hasarı çok gosterecek
Üzülme..Canına bişey olmamış.Ama eşine de hak ver.Bence öfkesi karnında bebeginle sana bişey olabilirdi diye korkmasindan kaynaklı..Bir anda aşırı tepki vermiş evet ama emin ol oda çok korkmustur

Cok gecmis olsun. Sen ve bebegin iyiyse sukretmesi lazimdi esinin

Canim benim ya vallahi ben cok uzuldum o nasil dayaniyor oyle Allah akıl versin.

İnşallah hastanede yatan evde sıkıntılı olan arkadaşlar da güzel haberler verir

Aslinda arabasında çok hasar yoktu ama arka kismin komple değişmesi gerektiği için azi çoğu çok önemli olmicak hasarın bide kadın zengin olduğu için tabiki hasarı çok gosterecek
Geçmiş olsun canım. Hasarı çok gösteremez ya nasıl yapcak onu? Senin sigorta şirketin kendi anlaşmalı olduğu servise yönlendirmeyecek mi?? Hollanda’ da öyle oluyo çünkü. Servis çıkardığı faturayı şirkete gönderiyor falan klasik prosedür işte. Aylık sigortanız çok mu yüksekti de eşim bu kadar kızdı?

Yok canım öle bişey niye yapsın canını sıkma Hiç umursamıyormuş gibi davran

Oyle mi ne zaman gidiyorsun tekrar ogrenirsin birdahakine
Haftaya kan sonucları. Sonra ne zman müsait olursam. Ilk zamanlar o kaadr çok gittim ki doktora. 2 3 hafta ara vereyim dedim ya

İnşallah hastanede yatan evde sıkıntılı olan arkadaşlar da güzel haberler verir
Amiiin inşallah. Hepimiz de dua ediyoruz rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve yolumuzu açık etsin inşallah. Burdaki güzel annelerimizin yüzü hep gülsün inşallah

E tabi ara vermekte fayda var ne kadar gormek istesekte frenlemek lazm arada. Benimde daha cok var gozumde buyuyor ya

Ya yok artik yapmaz o kadarida gorgusuzluk benimde esimde mercedes c200 var birisi gelip arabaya cok kotu carpti tamam biz hallederiz diyip gonderdik 7 binlik hasar cikti tabi biz tanidiga 2500 e yaptirdik

Ya çok geçmiş olsun. Eşinin böyle davranması kötü olmuş gerçekten. Ama hatasını anlayıp affettirir kendini sana inş. Bence park konusunda sıkıntı yaşıyorsan yardım al ama araba kullanmaktan vazgeçme derim

Üzülme..Canına bişey olmamış.Ama eşine de hak ver.Bence öfkesi karnında bebeginle sana bişey olabilirdi diye korkmasindan kaynaklı..Bir anda aşırı tepki vermiş evet ama emin ol oda çok korkmustur
Korktuysa neden nasilsin diye sormadı

Şuan iki araba vardı eşim banada ufak vergisi düşük bisey aldı ama.tek maaş olduğu için kaza yaparsan sigortan 2 ye katlar ödeyemem demişti yani ödeyemez zaten artik

Ya yok artik yapmaz o kadarida gorgusuzluk benimde esimde mercedes c200 var birisi gelip arabaya cok kotu carpti tamam biz hallederiz diyip gonderdik 7 binlik hasar cikti tabi biz tanidiga 2500 e yaptirdik
Siz gerçekten iyiymisiniz

Zaten artık en geniş yerlere bırakıyordum arabayı ama maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…