Üzülme..Canına bişey olmamış.Ama eşine de hak ver.Bence öfkesi karnında bebeginle sana bişey olabilirdi diye korkmasindan kaynaklı..Bir anda aşırı tepki vermiş evet ama emin ol oda çok korkmustur
Ya kizlar aksam oldu mu bulantim basliyor Allahim sanki bi saati var 10 dedin mi tamam hic birseyde fayda etmiyor cogu zaman cikarip oyle yatiyorum bugun 12+3 ne zaman bitecek bu var mi benim gibi aksam bulantisi yasayan
Ya kizlar aksam oldu mu bulantim basliyor Allahim sanki bi saati var 10 dedin mi tamam hic birseyde fayda etmiyor cogu zaman cikarip oyle yatiyorum bugun 12+3 ne zaman bitecek bu var mi benim gibi aksam bulantisi yasayan
Valla ben bunda hic bulanti yasamadim ama kizima hamileyken 3 bucuk aya kadar ( 14 15 haftalar) bulanti yasadigimi hatirliyorum. Hatta o yuzden istahim kapanmisti
Kızlar bize bol bol dua edin nolur eşimin iş durumu günden güne kötüye gidiyor o kadar kötü görünüyorki elimden hiç bişeyde gelmiyor dua ediyorum bol bol tek yapabildiğim bu
Valla ben bunda hic bulanti yasamadim ama kizima hamileyken 3 bucuk aya kadar ( 14 15 haftalar) bulanti yasadigimi hatirliyorum. Hatta o yuzden istahim kapanmisti
Kızlar bize bol bol dua edin nolur eşimin iş durumu günden güne kötüye gidiyor o kadar kötü görünüyorki elimden hiç bişeyde gelmiyor dua ediyorum bol bol tek yapabildiğim bu
Canım ben hızlandırmak için ilaç kullanıyorum. Son tahlilimde 0.65 cıktı. Buna ragmen ilaca devam et hızlı calısması kötü diil az calısması sıkıntı dedi. 1 ay sonra tekrar ölcücez. Ona göre doz azaltıcaz.
Anladım cnm zaten doktorum kullanma filan deyince demekki zararı olsa kullanma demezdi herhalde. İnternette de 18. Haftaya kadar hızlı çalışması normal kabul edilir 18. Haftadan itibaren normale dönmesi beklenir yazıyor. Öncesinde tsh sıkıntım yoktu hep normaldi
Geçmiş olsun, olacağı varmış cana bişey olmasın yeterki, Allah korusun ya karşı tarafa ya size bişey olsaydı para illaki kazanılır telafi edilir bi şekilde
Geçmiş olsun, olacağı varmış cana bişey olmasın yeterki, Allah korusun ya karşı tarafa ya size bişey olsaydı para illaki kazanılır telafi edilir bi şekilde
Bende düşündüm ama nedense erteledim ama güzel fikir. Hoş bi anı olabilir. Bende 3 gün snra 14. Hafta oluyorum. Güzel bi elbise giyip ultrason fotosuyla birlikte fotograf çekicem falan. Bundan snraki aylarda da çeker güzel bi kolaj hazırlarım diye düşünüyorum. Ama sosyal medyada paylaşmadan
Zaten dar alanlara falan park etmiyorum genelde ama dikattsizim galiba ya hatta insanların içinde git diye bağırdı kaynimda bağırma dedi o da vardı şimdi hiç yüz yüz e gelmek istemiyorum hatta valizimi alıp eve gitmek istiyorum:/
Geçmiş olsun canım ya. Cana gelecegine mala gelsin. Üzülme. Allah korumuş. Hatta mübarek ramazan bir sadaka verin. Sadaka belayı uzaklaştırır. Yani üzücü şeyler yaşamışsın ama sıkma canını bebegin iyi olsunda. O paranın çıkacagı varsa her türlü çıkardı. Allahın sevgili kulusunuz ki sağlıkla çıkmamış