2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bize bol bol dua edin nolur eşimin iş durumu günden güne kötüye gidiyor o kadar kötü görünüyorki elimden hiç bişeyde gelmiyor dua ediyorum bol bol tek yapabildiğim bu
Üzülme canım her bebek rızkı ile gelirmiş dünyaya belki daha iyi bir işi olacak ve iyi ki de o olmadı dersin yada suan ki işini büyütür kısacası ben bebek sahibi olacak hickimseyi işleri bozulur görmedim tam tersi rızkı artıyor

Cnm cok gecmis olsun, Esinde Ilk ofkesiyle Boyle davranmistir sakinlesince daha normale doner insallah hersey , gercekten o paranin cikacagi varsa bi sekilde cikiyor sukur ki sagliktan vs cikmamis , hasarsizligin bozulacagi icin Evt daha masrafli olur Sigortan ama allah bi kapi Acar ins bukdr kalp Kirmaya uzulmeye degmez , turkiyede genelde bozulmasin diye arada anlasma saglaniyo mlsf ters birine denk gelmissin vardir bunda da bi hayir , skma Canini

Kızlar bize bol bol dua edin nolur eşimin iş durumu günden güne kötüye gidiyor o kadar kötü görünüyorki elimden hiç bişeyde gelmiyor dua ediyorum bol bol tek yapabildiğim bu
Ilk bebegime hamileyken esim işinde battı pazara cikmaya basladi kit kanaat gecindik. Kizimin dogdugu gun bir firma kurdu.Ayakkabı imalatı yapmaya basladi basta 3 5 kisiyle basladi ise suanda 100 iscisi var ve turkiye geneline ve yurtdisina satiş yapan marka haline geldi cok sukur ki. Demem o ki hic umitsizlige kapilma ben gercekten bebegin kismetiyle geldigine inaniorum. Bebegimiz bize sans getirdi umarim sana da oyle olur canim

Noldu cnm kanaman mi var ben de her sildigimde hala geliyo hergun 1 progestan atiyorum insallah faydasi olur ,
Kırmızı ve pıhtılı olunca hasteneye geldik rahim ağzında kan birikimi varmış eski pis kan diyorlar yol buldukça kanıyor ama 3 kayıp olunca risk gözüyle bakılıyor

O da güzel fikirmis :))

Evet yine kanama ama bebek iyi neden oluyor aklım duracak artık iki çocuk evde şu mübarek ay hürmetine kolaylaştır zorlaştırma yarabbim
Üzülme canım bebişin sana naz yapıyo ikiniz de sağlicakla çıkacaksınız. Senin emzirdigin bebeğin vardı dimi bi ara emzirmekten de kanama olur diye konuşuldu bıraktın mi emzirmeyi

R Rabsernur canım korkma. Bebek iyiyse sıkıntı etme. Stresini daha çok hisseder artık annesi. Sen sakin ol ki oda sakin olsun.
Kuzenim 6 ay kesintisiz kanama yaşadı. Adet gibi kesintisiz. Ped kullanarak gezdi. Her tuvalette düştü sanıyordu. Bebegini sağsalim aldı kucagına. Sende alacaksın

Bu arada isim düşünürken şarkı söyleyen sesli söyleyen arkadaşlar aslında çok mantıklı yaptıgınız şey hatta harika. Mesajları okuduktan snra aklımdaki isimle doğum günü kutlaması yaptım.

Birde bey hanım gibi ünvanlara olan uyumuda önemli.

Ne kdr doğru bilmem ama isminde u,ü,o,ö olan çocukların hayat boyu işleri zor olurmuş. Her işi dolambaçlı olurmuş. Böyle illa sıkıntılar çekermiş falan. Bi hoca sohbetinde dinleyen biri dedi. Pek inanmam batıl gelir bana ama yine de değişik bakış açısı. Birde a ile başlarsa çocuk zeki olurmuş. Şanslı olurmuş.

Cok geçmiş olsun canım. Geçen haftalarda bende ufak bir kaza atlatmıştum insan çok korkuyor elde değil. Bebek olunca daha çok endişe ediyorsun. Allah beterinden saklasın

çok geçmiş olsun. eşin anlık öfkeyle kızmıştır takma kafana. ama hiç altta kalma. adı üstünde kaza bilerek yapmadın ya .

çok geçmiş olsun.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.strese sokupta artırma kanamanı.

ben de ne zaman çoçuk sevsem bir laf dokundurmalar. çoçukları sevemez olmuştum.

canım tabikide hasetle derin acıyı ayırt edebiliyorum fakat benim diger kuzeniminde 3 yıldır olmuyor kız hiçte onun davrandgı gibi davranmıyor. bana karşı içten davranıyor ha burukluk var mı var ama kızcağız neyse o. bnim haset dedigim kuzenim geçmişten beri böyle bebek değil başka ne mesele olursa olsun hep bana karşı bi çekememezliği var. yoksa ayırt etmek mümkün ama birde pat diye bunlar yüze söylenmez demi ben asla yanında hamileymiş gibi davranmıyorum oldugum gibiyim allahta biliyor. ama kendsii diyebilirdi güzellikle ne güzel şanslısın işte bak biz zor yollardan geçiyoruz allaha şükret çok aratmadı diyebilir. ama aksine keskin cümleler konuştu tek ben değil tüm ailem farkında . oldum olası bu kız bana karşı böyle.

mesela nişan alışverişine çıktık beni hiç aramayan kız ikide bir arıyor ne aldınız kaç çift bilezik elbisen ne renk yüzük kaç tane sonra bende konuşuruz sonra şuan müsait değilim dedim çünkü daha alışveriş bitmemişti . kız nişana gelmiyordu kıyamet kopardı benden saklıyor söylemiyor diye. evime gelir sorgusuz sualsiz yatak odama girer dolaplarımı açar kendince eleştiri yapar. her gelmesinde herşeyi tek tek inceler kötü yorumlarda bulunur. ya şimdi anladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…