2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
günaydın kızlar domestosla aranız nasıl hamilelikte kullanıyor musunuz.

ben arada bir 2 damla kadar döküp tezgah beyaz oldugu için onla temizliyorum ama kokuyor sonra pişman oluyorum siz nasıl kullanıyorsunuz ?
bende o kadar kullaniyorum bence problem olmaz o kadarciktan, o degil ben amonyakli cif aseriyorum resmen Allahim boyle guzel bi koku olamaz ellerimi cifle yikayip kokluyorum umarim kendimi tutamayip tadina bakmam

bende o kadar kullaniyorum bence problem olmaz o kadarciktan, o degil ben amonyakli cif aseriyorum resmen Allahim boyle guzel bi koku olamaz ellerimi cifle yikayip kokluyorum umarim kendimi tutamayip tadina bakmam
hahahah çok tatlısın yaaaa sakın yeme şimdilik kokla
benimde sanki gittikçe bulantım artıyo

Kızlar nasılsınız bebişler iyimi ya oynamaya ne zaman başlıcak bunlar karnıma bakıyorum sanki birşey yok gibi acaba iyimi birşey mi oldu kalbi atıyomu ay bu düşünceler sizdede oluyormu
En erken 18. Haftayı bekle :) merak etme sonra bolca hissedeceksin hareketleri cnm

hahahah çok tatlısın yaaaa sakın yeme şimdilik kokla
benimde sanki gittikçe bulantım artıyo
yok yok yemem yani insallah haha yok canim artmiyordur belki o gun oyle hissetmissindir ama artmaz bence azalacak insallah bundan sonra yavas yavas

Sende kendimigördüm ve takdir ettim önümüze çıkan engeller bizi yildirmamali erkekler hiç mi kaza yapmıyor yahu biz kadınız diye bırakalım ben araba ile takla attım hurdaya cıktı arabam yenisini aldık bir kaç ay korktum sonra eşim cesaretlendirdi tekrar şimdi ohh işe bile giderken araba ile gitmez bana bırakır ıyiki bırakmamışım şimdi evlâdım olduğu zaman en ufak şeyinde kimseyi beklememe gerek yok

Rüyalar cinsiyetle alakalı bence çıkıyor canım teyzem kızı olacağını gördü ve ismini bile kız oldu. Arkadaşım da kız görmüştü doktor kız demiş bende erkek görmüştüm rüyamda bana da ihtimal de olsa yüzde 70 lik erkek dedi. Hayırlısı bakalım sende ne olacak

Bilmiyorum ki belkide bişeyden etkilendim bilemiyorum ama rüyadan etkilendim erkek olursa Kaan katabilirim

bende kız gördüm dün ve geçen ay
dr erkek dedi bende kız diye düşünüyorum bakalım

Rüyamda ikili test sonucumun en altında kız bebeğiniz olacaktır yazıyordu :) bakalım 23 mayısta belli olacak

kaan süper dayımın oğlunun adı koyamam
resmen isimsiz kaldım hahahha
Sana fikir verim o zaman ikişer isim olarak düşündüğüm için öyle yazıyorum :) kerem aybars, Yiğit Efe, Arda Ege, Eray Efe, Kutay, Tuna, Kayra, Cenk, Emre bir tanede tavsiyem var Ufuk koyma aman çok yaramaz oluyorlar :)

Kızlar selamlar,
Dün devlet hastanesine 2 li test için gittim. Gerçekten Allah düşürmesin randevu saatinden 30 dk sonra sıra geldi. Doktor muayene ederken hiç konuşmuyor dayanamayıp ben sorular sordum. Ulturason ekranını da göstermedi. Bir sorun mu var dedim hayır yok diye cevap verdi. Ense kalınlığı nasıl diye sordum pozisyonu uygun değil göremiyorum dedi. Ekranı bende görebilir miyim deyince çevirdi biraz. Kan tahlili bile yapalım demedi. Haftaya kendi doktoruma gidicem artık. Ama bebeğimi az da olsa gördüğüm için mutluyum 11+2 deymiş 4.5 cm olmuş miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…