2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Inşallah sabret canım her zaman beterin beteri var:/

Kızlar birşey danışmak istiyorum sizlere,
Salı akşama doğru kahverengi lekelenme geldi hemen doktora gittim bebek iyi miş şükür kanama alanıda gözükmedi bebişimin plesantası rahime yakınmış o yüzden biraz baskı yapıyormuş.bebek büyüyüp yukarı çıkınca düzelir dedi.çalışıyorum yolum uzun 3 vesait gidiyorum yollar kötü çok sallanıyorum bilmiyorum etkilemiş midirrapor verdi yat dedi. varmı bukonuda bilgisi duyumu olan çok üzülüyorum 2 yıl sonra geldi bebişim niye böyle oluyor zatenkan uyuşmazlığımızda var rahatça geçemiycek mi bu dönemler

Gerçekten iyi cesaret etmissiniz tekrar ben dışarı bile.cikmak istemiyorum simdisimdi

Aa tıpkı benimki gibi 2 yıl sonra oldu bebek rahime yakınmış kesesi benimde plesantasi kanamam oluyor banada dinlen dediler biraz yorucu iş yapınca fazla yürüyünce kanamam geliyor evde bi gün salonu diğer hafta mutfağı iki gün sonra odayı supuyorum

Tarihlerimiz aynı ah o devlet hastanesi. Ben de dün gittim. Baktı işte ama öyle baktı yani. Dediğin gibi sormadan söylemiyor. O da yarim ağız. Kan testi yaptılar bana. Haftaya sonuç. Benim boyu da 52.2 çıkmış. Büyüyorlar valla şükür

Canım 6 haftalıkken olmuştu benim 1 buçuk hafta sürdü benimde kanama alanı görünmedi sonrada gelmedi bidaha

Senin kaçıncı haftadan beri kanama oluyor canım hiç yükselmedi yukarıya doğru ne zormuş ana olmak ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…