2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yüklediğin fotoda nub baya belli canım erkek olcak inşallah ama tabi değişmezse

Ne demek canım ❤ sevindim düzeldiğine bende troid hastasıyım hergün 75 mg ilaç kullanıyorum ama normal seviyede sürekli ölçtürüyorum normal cıkıyo yine de ilacı hep kullanmak zorundayım

Doktorlar biliyor kemik yapısından 12 haftasından sonra hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebiş in

Ya benim randevum taaa 2 hafta sonra o zaman 16+2 olcaz ama merak ediyorum.
Bana bi tahmin yapar mısınız cinsiyetle ilgili:)

Eklentiler

• IMG-20190501-WA0000.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 48
Estağfirullah canım ben başta çok taviz verdim şimdide düzeltemiyorum hiç birşeyi zaten onun yüzünden bugün bu durumdayım olay sadece anneler günü değil doldum artık ve zaten söylemiştim dün de daha öncede bir iki defa baktı Yanımda 2 ayrı bayana bunun kavgası yapıldı ama yok yani

Kıyamam kuzum ya, çok üzüldüm. Bazen karşı taraf kıymet bilmiyor. Üzme sen kendini. Şimdi annelik duygusuyla daha dik durursun karşısında. Bebek sevgisi ikinize de iyi gelir, güzel düşün. Çok da taviz verme, kimse senden degerli degil bu hayata bir kere geliyoruz. Baskalarına bakması insallah yanlış görmüşsündür belki gayri ihtiyari bakmıştır

Allah yardimcin olsun canım gerçekten işin çok ama çok zor...ama ben suçu onda görmüyorum onu yetiştiren annede,ailede görüyorum çünkü bir çocuk neyi görürse onu yapar...
Benim oğlum olursa özellıkle kadinlara karsi nasil davranması gerektiğini bizzat ben öğreteceğim ona,en buyuk örneğide babasi olacak cünkü eşim gerçekten bana ve aileme öyle değer veriyor ki onu görse yeter zaten...
Allah eşimdende onun annesindende razi olsun,banada gelinim öyle desin istiyorum...
Unutmayın bir çocuk ne görürse onu yapacakkkkk...

Haklısın sanırım canım. Üst üste 2 gün alınca mı oldu acaba diyorum ben de insan, ramazanda iftar sofrasında misafiri olsun istiyor işte. Bu ay bir daha almam korktum
Dinlen canım çok fazla yorma.kendini geçer inşallah zaten benim rahime yakın olduğu için yürürken yorulsam bile geliyor özellikle sandalyeye falan inç çıkyoruyiryoruyir

Kizlar ozellikle ikili testini devlette yaptiranlar alttan muayenede ediyorlarmi sadece karindan ultrasonlami bakiliyr bilgisi olan varmi..bnm yarin burada yapilacak merk ediyrm nasil bakildigini
ben devlet hastanesinde yaptırdım ultrosanla baktı zaten alttan muayne sen istemedikçe yapılmaz ki

Dinlen canım çok fazla yorma.kendini geçer inşallah zaten benim rahime yakın olduğu için yürürken yorulsam bile geliyor özellikle sandalyeye falan inç çıkyoruyiryoruyir
İnşallah bir daha olmaz cnm. Yarın doktor bir şey diyene kadar içim rahat etmeyecek.
Yorulma kavramı da değişti, ufacık şeyde yorulup nasıl kanama oluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…