- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Insallah kuzum bakalim bekliyrmm yarini heyecanlaaOh şükür canım o kahve leke de gecer inşallah ikili testten de guzel sonuclar alırsın
Benim de kendim için kız geçiyor gönlümden ama kim görse erkek diyorTeşekkür ederim hepimizin evlatlarına maşallah Mevlam korusun onları. Bir kişi bile kız demedi nasip böyleymiş napıym kız bebek bana hayal anlaşıldı
Yüklediğin fotoda nub baya belli canım erkek olcak inşallah ama tabi değişmezseHaftaya aylık randevumuz var bakalım dönecek miyiz kıza, kendimde altı kız kardeşiz erkek vermemiş Yaradan buna rağmen erkek değil kız istiyorum
Çalışıyorum aksi gibi yoğun da bu ara bide burda konular çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum
sanmam geçen pazartesi baktı 14. haftadayım ya derki ay sonu kesin dicem der almaz bence bakalımIsrar etsen almaz mı canım
Az kalmıssanmam geçen pazartesi baktı 14. haftadayım ya derki ay sonu kesin dicem der almaz bence bakalım
1 haziran randevum
Bende öyle çok anlamıyorum ki canım bazı ultrason görüntülerinde çok belli oluyor ama senin bebişin net değil ya da ben görmüyorum
Ne demek canım ❤ sevindim düzeldiğine bende troid hastasıyım hergün 75 mg ilaç kullanıyorum ama normal seviyede sürekli ölçtürüyorum normal cıkıyo yine de ilacı hep kullanmak zorundayımDüşük cıkmıstı canım gittim doktora şükür normale dönmüş bir sıkıntı olmaz ilacı bırak dedi doktor ama 2 haftada bir tahlil yaptır dedi kontrol altında tutmak için sagol sorduğun için ♥
Doktorlar biliyor kemik yapısından 12 haftasından sonra hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebiş inDoktorda büyük ihtimal erkek dedi ben kız delisi olduğum için kabullenemedimİnşallah yanılır diye attım ama yanılmayacak sanki. Daha çok küçük değildir doktor falan dedim ama ben dedikçe kadın inatla yanılmam oğlan olacak bu dedi.
tamam kuzum :))Bende öyle çok anlamıyorum ki canım bazı ultrason görüntülerinde çok belli oluyor ama senin bebişin net değil ya da ben görmüyorum
Estağfirullah canım ben başta çok taviz verdim şimdide düzeltemiyorum hiç birşeyi zaten onun yüzünden bugün bu durumdayım olay sadece anneler günü değil doldum artık ve zaten söylemiştim dün de daha öncede bir iki defa baktı Yanımda 2 ayrı bayana bunun kavgası yapıldı ama yok yaniY Yesimufuk bence babalar gününde bebeginin agzından hafif sitemkar bir yazı yaz ve güzel bir hediye al ve eşine ver. Utandırmış olursun ve ne kadar üzüldüğünü ve beklenti içinde oldugunu ona ancak bu şekilde anlatabilirsin.
Aksini yaptıgında ilişkiniz o yapmadı ben de yapmayacagım seklinde kısır döngüye girer ve tatsız tuzsuz bir hal alır. Kadın her zaman yapıcı olmalı bence trip atmak surat asmaktansa daha yaratıcı tepkilerle bir şeyleri anlamalarını sağlamak gerekir.
Bir de haddim olmadan dikkatimi çeken ve canımı sıkan bir şey oldu, niyetim asla eleştirmek değil ama hiç doğru bulmadım açıkçası. Eşim bana tayt giydirmiyor yazmışsın. İnan çok üzüldüm. Sen kendi başına bir bireysin, eşinin senin ne giyip giymeyeceğine karışması veya senin buna izin vermen bence bu anneler günü kutlamasından çok daha önemli bir mesele. Bu sadece benim fikrim. Canım önce kendimizi sayacagız ki karşımızdaki de bizi saysın... Haddimi aştıysam binlerce kere özür dilerim. Eşler arasında olan bir anlaşmadır, belki haddim değildir. Ama fikrimi dile getirmeden de duramadım, affet.
Kıyamam kuzum ya, çok üzüldüm. Bazen karşı taraf kıymet bilmiyor. Üzme sen kendini. Şimdi annelik duygusuyla daha dik durursun karşısında. Bebek sevgisi ikinize de iyi gelir, güzel düşün. Çok da taviz verme, kimse senden degerli degil bu hayata bir kere geliyoruz. Baskalarına bakması insallah yanlış görmüşsündür belki gayri ihtiyari bakmıştırEstağfirullah canım ben başta çok taviz verdim şimdide düzeltemiyorum hiç birşeyi zaten onun yüzünden bugün bu durumdayım olay sadece anneler günü değil doldum artık ve zaten söylemiştim dün de daha öncede bir iki defa baktı Yanımda 2 ayrı bayana bunun kavgası yapıldı ama yok yani
Allah yardimcin olsun canım gerçekten işin çok ama çok zor...ama ben suçu onda görmüyorum onu yetiştiren annede,ailede görüyorum çünkü bir çocuk neyi görürse onu yapar...Estağfirullah canım ben başta çok taviz verdim şimdide düzeltemiyorum hiç birşeyi zaten onun yüzünden bugün bu durumdayım olay sadece anneler günü değil doldum artık ve zaten söylemiştim dün de daha öncede bir iki defa baktı Yanımda 2 ayrı bayana bunun kavgası yapıldı ama yok yani
Hiç belli değil ki
aynen de geçmiyor zaman :))Az kalmıs
Dinlen canım çok fazla yorma.kendini geçer inşallah zaten benim rahime yakın olduğu için yürürken yorulsam bile geliyor özellikle sandalyeye falan inç çıkyoruyiryoruyirHaklısın sanırım canım. Üst üste 2 gün alınca mı oldu acaba diyorum ben deinsan, ramazanda iftar sofrasında misafiri olsun istiyor işte. Bu ay bir daha almam korktum
ben devlet hastanesinde yaptırdım ultrosanla baktı zaten alttan muayne sen istemedikçe yapılmaz kiKizlar ozellikle ikili testini devlette yaptiranlar alttan muayenede ediyorlarmi sadece karindan ultrasonlami bakiliyr bilgisi olan varmi..bnm yarin burada yapilacak merk ediyrm nasil bakildigini
İnşallah bir daha olmaz cnm. Yarın doktor bir şey diyene kadar içim rahat etmeyecek.Dinlen canım çok fazla yorma.kendini geçer inşallah zaten benim rahime yakın olduğu için yürürken yorulsam bile geliyor özellikle sandalyeye falan inç çıkyoruyiryoruyir
Karnım yukarda o yüzden gören kız mı diyo ama kardeşlerim eşimin taraf erkekte erkekBenim de kendim için kız geçiyor gönlümden ama kim görse erkek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?