2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hepinize selamlar kızlar.Sessiz takipçinizim bir cinsiyet tahmini ile geldim. 12+3 burda ama bir hafta ilerde gidiyor miniğim. Sizce erkek mi kız mı tahmini olan var mı
Parmağınızı emiyor banami öyle geldi:)bence yüzde 55 kız gibi:))eheh tam doktor oranı oldu

Merhabalar kızlar ben 13+3 günlük hamileyim. Mide bulantım 1 haftadır azalarak geçiyor ama doktor demir ilacı yazdı ferro sanol diye bir ilaç biliyorsunuzdur onu içmeye başladığımdan beri mide bulantım kat be kat arttı hatta sabahtan akşama kadar öğürüp en son kan kusar oldum ben bu ilacı içmesem nasıl olur ya sizce?

Vitaminler ve folik asit içinde geçerli onları kullanmazsan ne olursa bunun için de aynı mantık bence. :)

Normal bir gebelikte toplam demir ihtiyacı ekstradan 1 gr kadardır. Bu miktar, bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak ve artan kan yapımında kullanılmak üzere, alyuvarların demir ihtiyacı için kullanılır. Gebeliğin ikinci yarısından sonra artan bu demir ihtiyacı günlük ortalama 6-7 mg kadardır. Toplamda, gebelikteki günlük demir ihtiyacı 30 mg a ulaşır. Bu doz, besinlerle yeterli alınamayacağı için, takviye olarak alınmalıdır.Kan hacmini artırabilmek için en fazla ihtiyaç, 20. Haftadan sonra oluşur. Kan demir düzeyleri normal olan anne adayına, gebeliğin ikinci yarısından itibaren takviye demir verilmezse, kan değerleri hızla düşecektir.

Anlıyorum ama benim için biraz erken değil mi ya da başka bir ilaç mı olsa yerine çünkü o ilacı içmek ölüm gibi geliyor bana

Ah benim gibi bende demir halini içinde cikiyor hep ama disarda içmeyi dene mesela misafirliğe gittiğinde falan ya da arkadaşlarının yanında yada balkonda falan

Anlıyorum ama benim için biraz erken değil mi ya da başka bir ilaç mı olsa yerine çünkü o ilacı içmek ölüm gibi geliyor bana
Kan değerlerin düşük belki ondan erken verdi canım. Kan Demir yapıcı gıdalar tüketebilirsin belki doktoruna danış bir canım

doktoruna söyle iğnesi falan varsa onu kullanırsın. ya da ilacın markasını değiştirirsin

Ay bende kız delisiyim canım ilk gebeliğim. Benimde 12+4 te haftasonu gittiğimde doktor erkek gibi yüzde 51 oranla dedi.benimde cin takvimi yüzük testleri felan hepsi erkek çıkmıştı zaten.basta neyse sonu da o oluyor sanırım.herkes erkek demişti bana .erkek oldu bakaljm nasip artık sağlıklı olsunlar da 2. de inşallah kız tuttururuz

Valla canım neyi çok istersen olmazmış ya ben ikincide de bulamam gibime geliyor.Babam yıllarca oğlu olsun diye uğraşmış olmamış inşallah kaderim babama benzemezErkekse değişmez kızsa değişir diyolar ya bizimkiler kesin erkek alışsak iyi olcak galiba

Aynen kuzum sanırım alışmamız lazım. Bizde 2 rkek 3 kkz kardesiz.babam da kız delisi. Her zaman der keşke hepsi kız olsa idi. Deli gibi bekledi ailemde kız olsun diye ama olmadı.buarada eşim de 3 erkek kardeşler. Onların ailesi de felaket kız istiyor.yani anlayacağınız her türlü çok istedik kızı ama demek bir hayır var ki olmadı canım.nasip bunlar gönlümüzden geçenler ama gerisi rabbime kalmış tabiki

Kızlaarrr doktordan geldimm

Plesanta rahim girişinin oraya yerleşmiş alt tarafa. Normalde yukarıda ve arkada olması lazımmış. Kendimi yorduğum ve ağır kaldırdığım zaman rahim kasılıp plesantada kanama meydana geliyormuş.
Sürekli dinleneceğim sezeryan, erken doğum riskim varmış. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkabilirmiş.. ama yine çok yeterli çıkmaz dedi

Her yerini detaylı inceledi harika bir doktor Allah ondan razı olsun ölçmediği yeri kalmadı kordun bacak arasinda dedi ne desem yaniltirim dedi. Gordugun o cikinti kordon dedi sonra baya baktı kız.. olabilir dedi sonra daha erken dedi

Burada parmağını emerken çekmeye çalistik ama kuzucuk cok hareket ettigi icin tam goruntu alamadik

Eklentiler

• 20190513_160542.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 20190513_144241.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 66
Maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…