Parmağınızı emiyor banami öyle geldi:)bence yüzde 55 kız gibi:))eheh tam doktor oranı olduHepinize selamlar kızlar.Sessiz takipçinizim bir cinsiyet tahmini ile geldim. 12+3 burda ama bir hafta ilerde gidiyor miniğim. Sizce erkek mi kız mı tahmini olan var mı
Herkes gönlünden geçeni diyor. Geçen yıl kız kız dedik erkek çıktı. Gerçekler değiştiremiyorsun :)Karnım yukarda o yüzden gören kız mı diyo ama kardeşlerim eşimin taraf erkekte erkek
O kadar baktım nuba göre kızdır noolur kız olsun dedim ama yokYüklediğin fotoda nub baya belli canım erkek olcak inşallah ama tabi değişmezse
Sağlıkla sıhhatle kucağına al da gerisi önemli değil canım benim. Ama merak ettim neden bu kız takıntısı?O kadar baktım nuba göre kızdır noolur kız olsun dedim ama yokİnşallah değişir hala umutluyum
Şimdi bana da erkek diyolar belki kız çıkarHerkes gönlünden geçeni diyor. Geçen yıl kız kız dedik erkek çıktı. Gerçekler değiştiremiyorsun :)
Vitaminler ve folik asit içinde geçerli onları kullanmazsan ne olursa bunun için de aynı mantık bence. :)Merhabalar kızlar ben 13+3 günlük hamileyim. Mide bulantım 1 haftadır azalarak geçiyor ama doktor demir ilacı yazdı ferro sanol diye bir ilaç biliyorsunuzdur onu içmeye başladığımdan beri mide bulantım kat be kat arttı hatta sabahtan akşama kadar öğürüp en son kan kusar oldum ben bu ilacı içmesem nasıl olur ya sizce?
Anlıyorum ama benim için biraz erken değil mi ya da başka bir ilaç mı olsa yerine çünkü o ilacı içmek ölüm gibi geliyor banaVitaminler ve folik asit içinde geçerli onları kullanmazsan ne olursa bunun için de aynı mantık bence. :)
Normal bir gebelikte toplam demir ihtiyacı ekstradan 1 gr kadardır. Bu miktar, bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak ve artan kan yapımında kullanılmak üzere, alyuvarların demir ihtiyacı için kullanılır. Gebeliğin ikinci yarısından sonra artan bu demir ihtiyacı günlük ortalama 6-7 mg kadardır. Toplamda, gebelikteki günlük demir ihtiyacı 30 mg a ulaşır. Bu doz, besinlerle yeterli alınamayacağı için, takviye olarak alınmalıdır.Kan hacmini artırabilmek için en fazla ihtiyaç, 20. Haftadan sonra oluşur. Kan demir düzeyleri normal olan anne adayına, gebeliğin ikinci yarısından itibaren takviye demir verilmezse, kan değerleri hızla düşecektir.
Ah benim gibi bende demir halini içinde cikiyor hep ama disarda içmeyi dene mesela misafirliğe gittiğinde falan ya da arkadaşlarının yanında yada balkonda falanMerhabalar kızlar ben 13+3 günlük hamileyim. Mide bulantım 1 haftadır azalarak geçiyor ama doktor demir ilacı yazdı ferro sanol diye bir ilaç biliyorsunuzdur onu içmeye başladığımdan beri mide bulantım kat be kat arttı hatta sabahtan akşama kadar öğürüp en son kan kusar oldum ben bu ilacı içmesem nasıl olur ya sizce?
Kan değerlerin düşük belki ondan erken verdi canım. Kan Demir yapıcı gıdalar tüketebilirsin belki doktoruna danış bir canımAnlıyorum ama benim için biraz erken değil mi ya da başka bir ilaç mı olsa yerine çünkü o ilacı içmek ölüm gibi geliyor bana
Kız çocuğa dayanamıyorum çok seviyorum daha sevimli geliyorlarSağlıkla sıhhatle kucağına al da gerisi önemli değil canım benim. Ama merak ettim neden bu kız takıntısı?
doktoruna söyle iğnesi falan varsa onu kullanırsın. ya da ilacın markasını değiştirirsinMerhabalar kızlar ben 13+3 günlük hamileyim. Mide bulantım 1 haftadır azalarak geçiyor ama doktor demir ilacı yazdı ferro sanol diye bir ilaç biliyorsunuzdur onu içmeye başladığımdan beri mide bulantım kat be kat arttı hatta sabahtan akşama kadar öğürüp en son kan kusar oldum ben bu ilacı içmesem nasıl olur ya sizce?
Hakkında hayırlısı olsun canım.Kız çocuğa dayanamıyorum çok seviyorum daha sevimli geliyorlar
Arkadaşımın çocuğu dokuz aylığa kadar kemik yapısından erkek bu demişler ısrarla sonra kız doğdu herkes şokDoktorlar biliyor kemik yapısından 12 haftasından sonra hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebiş in
İşte aradığım destekParmağınızı emiyor banami öyle geldi:)bence yüzde 55 kız gibi:))eheh tam doktor oranı oldu
Ay bende kız delisiyim canım ilk gebeliğim. Benimde 12+4 te haftasonu gittiğimde doktor erkek gibi yüzde 51 oranla dedi.benimde cin takvimi yüzük testleri felan hepsi erkek çıkmıştı zaten.basta neyse sonu da o oluyor sanırım.herkes erkek demişti bana .erkek oldu bakaljm nasip artık sağlıklı olsunlar da 2. de inşallah kız tuttururuzDoktorda büyük ihtimal erkek dedi ben kız delisi olduğum için kabullenemedimİnşallah yanılır diye attım ama yanılmayacak sanki. Daha çok küçük değildir doktor falan dedim ama ben dedikçe kadın inatla yanılmam oğlan olacak bu dedi.
Valla canım neyi çok istersen olmazmış ya ben ikincide de bulamam gibime geliyor.Babam yıllarca oğlu olsun diye uğraşmış olmamış inşallah kaderim babama benzemezAy bende kız delisiyim canım ilk gebeliğim. Benimde 12+4 te haftasonu gittiğimde doktor erkek gibi yüzde 51 oranla dedi.benimde cin takvimi yüzük testleri felan hepsi erkek çıkmıştı zaten.basta neyse sonu da o oluyor sanırım.herkes erkek demişti bana .erkek oldu bakaljm nasip artık sağlıklı olsunlar da 2. de inşallah kız tuttururuz
Aynen kuzum sanırım alışmamız lazım. Bizde 2 rkek 3 kkz kardesiz.babam da kız delisi. Her zaman der keşke hepsi kız olsa idi. Deli gibi bekledi ailemde kız olsun diye ama olmadı.buarada eşim de 3 erkek kardeşler. Onların ailesi de felaket kız istiyor.yani anlayacağınız her türlü çok istedik kızı ama demek bir hayır var ki olmadı canım.nasip bunlar gönlümüzden geçenler ama gerisi rabbime kalmış tabikiValla canım neyi çok istersen olmazmış ya ben ikincide de bulamam gibime geliyor.Babam yıllarca oğlu olsun diye uğraşmış olmamış inşallah kaderim babama benzemezErkekse değişmez kızsa değişir diyolar ya bizimkiler kesin erkek alışsak iyi olcak galiba
Maşallah canım güzel haberlerle gelmişsinKızlaarrr doktordan geldimm
Plesanta rahim girişinin oraya yerleşmiş alt tarafa. Normalde yukarıda ve arkada olması lazımmış. Kendimi yorduğum ve ağır kaldırdığım zaman rahim kasılıp plesantada kanama meydana geliyormuş.
Sürekli dinleneceğim sezeryan, erken doğum riskim varmış. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkabilirmiş.. ama yine çok yeterli çıkmaz dedi
Her yerini detaylı inceledi harika bir doktor Allah ondan razı olsun ölçmediği yeri kalmadı kordun bacak arasinda dedi ne desem yaniltirim dedi. Gordugun o cikinti kordon dedi sonra baya baktı kız.. olabilir dedi sonra daha erken dedi
Burada parmağını emerken çekmeye çalistik ama kuzucuk cok hareket ettigi icin tam goruntu alamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?