2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anlıyorum ama benim için biraz erken değil mi ya da başka bir ilaç mı olsa yerine çünkü o ilacı içmek ölüm gibi geliyor bana
Banada 12. Haftada verdi aynı ilacın gyno olanını kan değerlerim düşük çıktı diye. Sabah açken iç dedi ama bulantı hissi içirmiyor bende gece yatarken içiyorum. Hiç içmemekten iyidir

Yaa canım inşallah döner seninki heleki eşinin ailesinde olmaması babanın öyle çok istemesi hayırlısı belki kordondur o gördüğü şeyKız evlat daha ciğerli olur derler babanda ondan istemiş olabilir. Bende o yüzden istiyorum çünkü

Ayy maşallahhhh Oh bee nedeni de bulundu kanamanın. Kendini hic yorma kuzum artık. Prensesler gibi yaşa 6 ay

Maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin ❤

Çok sagol Rabbim kimseye bu korkuyu yaşatmasin kuzum iyiymis Allahtan insallah plesanta da yukari cikar biraz

Ayy maşallahhhh ❤ Oh bee nedeni de bulundu kanamanın. Kendini hic yorma kuzum artık. Prensesler gibi yaşa 6 ay

Kuzumm çok sağoll ❤ Nasıl rahatladım varya ömrümden ömür gidiyordu sürekli kafamda bir senaryo.. rüyalarım kabusa dönmüştü.
Doktor ne kadar önemli bu doktorda alttan bakmadı.. kanama olabilir diye.
Ama üstten o kadar detatlı inceledi Allah razi olsun yani
Dediğin gibi artik hep yatacağım yeterki kuzum iyi olsun Allah meleklerimizi korusun

maşallah çok tatlı ultrasyonu. sen kendini yormadığın , yattığın sürece sıkıntı yok değil mi. artık yormazsın:)

ben devlet hastanesinde yaptırdım ultrosanla baktı zaten alttan muayne sen istemedikçe yapılmaz ki
Tmm cnm acilden giris yaptigimda direk soktular vala alttan hic soran olmadi hatta o alet var ya onu bile yerlestiriyodu bagirdim cikarttirdim ordn korku kaldi

maşallah çok tatlı ultrasyonu. sen kendini yormadığın , yattığın sürece sıkıntı yok değil mi. artık yormazsın:)

Sagol teyzosu valla cok hareketliydi yakalayamadik tam Şok oldum parmagini emerken gorunce
Doktor ustune basa basa hic yorma kendini dedi kuzum şuan bi sıkıntı olmaz
Ama yeterli derecede yukari cikmazsa örnegin 32. 33. 34. haftalarda sezeryanla doguma girebilirim yani zamanindan önce
Doktor herseyi her ihtimali soyledi
Mesela kirmizi yogun kanama olursa benim bile hayatim tehlikeye girebiliyormus.. şimdi takipte olacak buyudukce insallah yukari cikar kuzum plesanta

Cnm mrb..o ilaci hastaneye yattigimda basladilar bana..ilk gun bulanti yapti hersey ayni tadar olmustu ck kotuydu hemsireye soylemistim durumu aldigin saati degistirmeyi dene dedi sonrasinda ekmek yiip uzerine yemeyi dene o da olmazsa muadili baska ilacla devam edelim demisti..sonuc olarak ilk gun yapti sonrasinda yapmadi bnde

Tmm cnm acilden giris yaptigimda direk soktular vala alttan hic soran olmadi hatta o alet var ya onu bile yerlestiriyodu bagirdim cikarttirdim ordn korku kaldi
Ben de vajinal ultrasondan çok rahatsız olurdum doktor çok önemli. Neredeyse tam düz yatarsan rahatsız etmiyor alet seni. Ama biraz dik oturursan sıkıntı. Düşün 2 haftada 1 devamlı alttan muayene benim...

1 haftadır Progestan alıyordum iyiydim yeniden kanadı. Geçer inşallah benim ki de senin gibi. Sağolasın.

Mayısın son haftası serklaj olacağım daha korkuyorum bu kanamadan
İnşallah geçer canım. Çok zor gerçekten. Diken üstünde oluyor insan. Hep bi tedirginlik. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın.
Serklaj ne canım?

Kuzum ck sevindm guzel haberlerle gelmene yaa ne guzel cok sukur kuzumm..saglikla buyusun kuzun..
bizimde yarin bakicaklar insallah bnde guzel haberler alirim kanama alani azalmistir..

Ben de vajinal ultrasondan çok rahatsız olurdum doktor çok önemli. Neredeyse tam düz yatarsan rahatsız etmiyor alet seni. Ama biraz dik oturursan sıkıntı. Düşün 2 haftada 1 devamlı alttan muayene benim...
Cnm o demir olan aleti diyrm uzun ultrasonu degil o demir olan aletimi takiyorlar sana her gittiginde???

Benim geçen yıldan olan gebe kıyagetlerim var. Bellerimbol geliyor çünkü karnımız daha o kadar büyümedi kızlar. Ben de gittim baya düşğk bel pantolon aldık rahatım şu an
2 tane almıştım ama ablamın verdiklerini de kullanıyorum. Her şey oluyor ama lastik kısmını daraltıyorum baya.
Düşük bel derken

Kızlar ben cok fena şiştim 2 hafta öncesi ve bugün kıyaslayın. Sanki 8 aylıgım zaten şişmanım acayip bişi oldum yaaa

Eklentiler

• D5DB5D50-FFEE-46BC-9255-BEE6B536620F.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 2A42FD64-DE75-4791-BA42-7E40ECFC07C7.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 84
  • E8C5A995-8AEC-468F-959C-75DFE77412AA.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 84
İnşallah geçer canım. Çok zor gerçekten. Diken üstünde oluyor insan. Hep bi tedirginlik. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın.
Serklaj ne canım?

Dikiş canım, doğum kanalına dikiş atıyorlar

Cnm o demir olan aleti diyrm uzun ultrasonu degil o demir olan aletimi takiyorlar sana her gittiginde???
Canım ben hiç Demir alet görmedim bütüne kadar . Dışı plastik gibi, jel sürüp vajinadan ultrason yapılıyor. Uzun bir çubuk gibi.

2 tane almıştım ama ablamın verdiklerini de kullanıyorum. Her şey oluyor ama lastik kısmını daraltıyorum baya.
Düşük bel derken

Normal bel pantolonlar göbeğin üzerinde canım ya, benimkinin beli göbeğin daha altında.
Kızlar ben cok fena şiştim 2 hafta öncesi ve bugün kıyaslayın. Sanki 8 aylıgım zaten şişmanım acayip bişi oldum yaaa

Merak etme 8 aylık daha büyük ama maşallah baya büyük. Kaç kg aldın cnm

Düşük bel derken
Bak bu düşük bel işte. Göbeğimi rahatsız etmiyor

Eklentiler

• 29C0E98E-894A-4DA5-BCA1-A3336892E2ED.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…