Banada 12. Haftada verdi aynı ilacın gyno olanını kan değerlerim düşük çıktı diye. Sabah açken iç dedi ama bulantı hissi içirmiyor bende gece yatarken içiyorum. Hiç içmemekten iyidirAnlıyorum ama benim için biraz erken değil mi ya da başka bir ilaç mı olsa yerine çünkü o ilacı içmek ölüm gibi geliyor bana
Yaa canım inşallah döner seninki heleki eşinin ailesinde olmaması babanın öyle çok istemesi hayırlısı belki kordondur o gördüğü şeyAynen kuzum sanırım alışmamız lazım. Bizde 2 rkek 3 kkz kardesiz.babam da kız delisi. Her zaman der keşke hepsi kız olsa idi. Deli gibi bekledi ailemde kız olsun diye ama olmadı.buarada eşim de 3 erkek kardeşler. Onların ailesi de felaket kız istiyor.yani anlayacağınız her türlü çok istedik kızı ama demek bir hayır var ki olmadı canım.nasip bunlar gönlümüzden geçenler ama gerisi rabbime kalmış tabiki
Ayy maşallahhhhKızlaarrr doktordan geldimm
Plesanta rahim girişinin oraya yerleşmiş alt tarafa. Normalde yukarıda ve arkada olması lazımmış. Kendimi yorduğum ve ağır kaldırdığım zaman rahim kasılıp plesantada kanama meydana geliyormuş.
Sürekli dinleneceğim sezeryan, erken doğum riskim varmış. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkabilirmiş.. ama yine çok yeterli çıkmaz dedi
Her yerini detaylı inceledi harika bir doktor Allah ondan razı olsun ölçmediği yeri kalmadı kordun bacak arasinda dedi ne desem yaniltirim dedi. Gordugun o cikinti kordon dedi sonra baya baktı kız.. olabilir dedi sonra daha erken dedi
Burada parmağını emerken çekmeye çalistik ama kuzucuk cok hareket ettigi icin tam goruntu alamadik
herşeyi kız rengi olmuştur.Arkadaşımın çocuğu dokuz aylığa kadar kemik yapısından erkek bu demişler ısrarla sonra kız doğdu herkes şok
Maşallah canım güzel haberlerle gelmişsin ❤
Ayy maşallahhhh ❤ Oh bee nedeni de bulundu kanamanın. Kendini hic yorma kuzum artık. Prensesler gibi yaşa 6 ay
maşallah çok tatlı ultrasyonu. sen kendini yormadığın , yattığın sürece sıkıntı yok değil mi. artık yormazsın:)Kızlaarrr doktordan geldimm
Plesanta rahim girişinin oraya yerleşmiş alt tarafa. Normalde yukarıda ve arkada olması lazımmış. Kendimi yorduğum ve ağır kaldırdığım zaman rahim kasılıp plesantada kanama meydana geliyormuş.
Sürekli dinleneceğim sezeryan, erken doğum riskim varmış. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkabilirmiş.. ama yine çok yeterli çıkmaz dedi
Her yerini detaylı inceledi harika bir doktor Allah ondan razı olsun ölçmediği yeri kalmadı kordun bacak arasinda dedi ne desem yaniltirim dedi. Gordugun o cikinti kordon dedi sonra baya baktı kız.. olabilir dedi sonra daha erken dedi
Burada parmağını emerken çekmeye çalistik ama kuzucuk cok hareket ettigi icin tam goruntu alamadik
Tmm cnm acilden giris yaptigimda direk soktular vala alttan hic soran olmadi hatta o alet var ya onu bile yerlestiriyodu bagirdim cikarttirdim ordn korku kaldiben devlet hastanesinde yaptırdım ultrosanla baktı zaten alttan muayne sen istemedikçe yapılmaz ki
maşallah çok tatlı ultrasyonu. sen kendini yormadığın , yattığın sürece sıkıntı yok değil mi. artık yormazsın:)
Cnm mrb..o ilaci hastaneye yattigimda basladilar bana..ilk gun bulanti yapti hersey ayni tadar olmustu ck kotuydu hemsireye soylemistim durumu aldigin saati degistirmeyi dene dedi sonrasinda ekmek yiip uzerine yemeyi dene o da olmazsa muadili baska ilacla devam edelim demisti..sonuc olarak ilk gun yapti sonrasinda yapmadi bndeMerhabalar kızlar ben 13+3 günlük hamileyim. Mide bulantım 1 haftadır azalarak geçiyor ama doktor demir ilacı yazdı ferro sanol diye bir ilaç biliyorsunuzdur onu içmeye başladığımdan beri mide bulantım kat be kat arttı hatta sabahtan akşama kadar öğürüp en son kan kusar oldum ben bu ilacı içmesem nasıl olur ya sizce?
Ben de vajinal ultrasondan çok rahatsız olurdum doktor çok önemli. Neredeyse tam düz yatarsan rahatsız etmiyor alet seni. Ama biraz dik oturursan sıkıntı. Düşün 2 haftada 1 devamlı alttan muayene benim...Tmm cnm acilden giris yaptigimda direk soktular vala alttan hic soran olmadi hatta o alet var ya onu bile yerlestiriyodu bagirdim cikarttirdim ordn korku kaldi
İnşallah geçer canım. Çok zor gerçekten. Diken üstünde oluyor insan. Hep bi tedirginlik. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın.1 haftadır Progestan alıyordum iyiydim yeniden kanadı. Geçer inşallah benim ki de senin gibi. Sağolasın.
Mayısın son haftası serklaj olacağım daha korkuyorum bu kanamadan
K Kutsal Alerji Canım Naptın,sonuçlar çıktı mı?
Kuzum ck sevindm guzel haberlerle gelmene yaa ne guzel cok sukur kuzumm..saglikla buyusun kuzun..Çok sagolRabbim kimseye bu korkuyu yaşatmasin kuzum iyiymis Allahtan insallah plesanta da yukari cikar biraz
Kuzumm çok sağoll ❤ Nasıl rahatladım varya ömrümden ömür gidiyordu sürekli kafamda bir senaryo.. rüyalarım kabusa dönmüştü.
Doktor ne kadar önemli bu doktorda alttan bakmadı.. kanama olabilir diye.
Ama üstten o kadar detatlı inceledi Allah razi olsun yani
Dediğin gibi artik hep yatacağım yeterki kuzum iyi olsunAllah meleklerimizi korusun
Cnm o demir olan aleti diyrm uzun ultrasonu degil o demir olan aletimi takiyorlar sana her gittiginde???Ben de vajinal ultrasondan çok rahatsız olurdum doktor çok önemli. Neredeyse tam düz yatarsan rahatsız etmiyor alet seni. Ama biraz dik oturursan sıkıntı. Düşün 2 haftada 1 devamlı alttan muayene benim...
2 tane almıştım ama ablamın verdiklerini de kullanıyorum. Her şey oluyor ama lastik kısmını daraltıyorum baya.Benim geçen yıldan olan gebe kıyagetlerim var. Bellerimbol geliyor çünkü karnımız daha o kadar büyümedi kızlar. Ben de gittim baya düşğk bel pantolon aldık rahatım şu an
Maşallah sanaKızlar ben cok fena şiştim 2 hafta öncesi ve bugün kıyaslayın. Sanki 8 aylıgımzaten şişmanım acayip bişi oldum yaaa
İnşallah geçer canım. Çok zor gerçekten. Diken üstünde oluyor insan. Hep bi tedirginlik. Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın.
Serklaj ne canım?
Canım ben hiç Demir alet görmedim bütüne kadar . Dışı plastik gibi, jel sürüp vajinadan ultrason yapılıyor. Uzun bir çubuk gibi.Cnm o demir olan aleti diyrm uzun ultrasonu degil o demir olan aletimi takiyorlar sana her gittiginde???
2 tane almıştım ama ablamın verdiklerini de kullanıyorum. Her şey oluyor ama lastik kısmını daraltıyorum baya.
Düşük bel derken
Kızlar ben cok fena şiştim 2 hafta öncesi ve bugün kıyaslayın. Sanki 8 aylıgımzaten şişmanım acayip bişi oldum yaaa
Anaammm yerim :))Kızlar ben cok fena şiştim 2 hafta öncesi ve bugün kıyaslayın. Sanki 8 aylıgımzaten şişmanım acayip bişi oldum yaaa
Bak bu düşük bel işte. Göbeğimi rahatsız etmiyor2 tane almıştım ama ablamın verdiklerini de kullanıyorum. Her şey oluyor ama lastik kısmını daraltıyorum baya.
Düşük bel derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?