- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Bana buraya ilk geldigimde spekulum mu ne ya varya demir bi alet ondn takmaya kalktialr ondn korkuyrm kuzum.Dikiş canım, doğum kanalına dikiş atıyorlar
Canım ben hiç Demir alet görmedim bütüne kadar . Dışı plastik gibi, jel sürüp vajinadan ultrason yapılıyor. Uzun bir çubuk gibi.
Normal bel pantolonlar göbeğin üzerinde canım ya, benimkinin beli göbeğin daha altında.
Merak etme 8 aylık daha büyükama maşallah baya büyük. Kaç kg aldın cnm
Uzun çubuğu diyorum ben de diğeri değil onun da demirini görmedim bilemedim :) her seferinde uzun çubukla önce alttan sonra karından bakılıyor istisnasızBana buraya ilk geldigimde spekulum mu ne ya varya demir bi alet ondn takmaya kalktialr ondn korkuyrm kuzum.
.uzun cubuktn korkmuyrm alistm ona
Çok sevindim.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin dikkat et kendine yorulacak şeyler yapma.Kızlaarrr doktordan geldimm
Plesanta rahim girişinin oraya yerleşmiş alt tarafa. Normalde yukarıda ve arkada olması lazımmış. Kendimi yorduğum ve ağır kaldırdığım zaman rahim kasılıp plesantada kanama meydana geliyormuş.
Sürekli dinleneceğim sezeryan, erken doğum riskim varmış. Bebek büyüdükçe yukarı doğru çıkabilirmiş.. ama yine çok yeterli çıkmaz dedi
Her yerini detaylı inceledi harika bir doktor Allah ondan razı olsun ölçmediği yeri kalmadı kordun bacak arasinda dedi ne desem yaniltirim dedi. Gordugun o cikinti kordon dedi sonra baya baktı kız.. olabilir dedi sonra daha erken dedi
Burada parmağını emerken çekmeye çalistik ama kuzucuk cok hareket ettigi icin tam goruntu alamadik
Allah korktuklarından uzak etsin. inşaallah vaktinde sağlıklı kucağına alırsın. olumlu düşünelim inşaallah birşey olmayacak . annesini üzmeyecek kuzum.Sagol teyzosu valla cok hareketliydi yakalayamadik tamŞok oldum parmagini emerken gorunce
Doktor ustune basa basa hic yorma kendini dedi kuzum şuan bi sıkıntı olmaz
Ama yeterli derecede yukari cikmazsa örnegin 32. 33. 34. haftalarda sezeryanla doguma girebilirim yani zamanindan önce
Doktor herseyi her ihtimali soyledi
Mesela kirmizi yogun kanama olursa benim bile hayatim tehlikeye girebiliyormus.. şimdi takipte olacak buyudukce insallah yukari cikar kuzum plesanta
Doğru söylüyorsun canım kendi evimde daha fena oluyorumAh benim gibi bende demir halini içinde cikiyor hep ama disarda içmeyi dene mesela misafirliğe gittiğinde falan ya da arkadaşlarının yanında yada balkonda falan
Ben herşeyi yemeye razıyım yeterki bu ilaca ihtiyaç olmasınKan değerlerin düşük belki ondan erken verdi canım. Kan Demir yapıcı gıdalar tüketebilirsin belki doktoruna danış bir canım
İğne vardır inşallah doktora bir danışayımdoktoruna söyle iğnesi falan varsa onu kullanırsın. ya da ilacın markasını değiştirirsin
Merhaba canım 3 gün kullandım sonuç aynı bendeCnm mrb..o ilaci hastaneye yattigimda basladilar bana..ilk gun bulanti yapti hersey ayni tadar olmustu ck kotuydu hemsireye soylemistim durumu aldigin saati degistirmeyi dene dedi sonrasinda ekmek yiip uzerine yemeyi dene o da olmazsa muadili baska ilacla devam edelim demisti..sonuc olarak ilk gun yapti sonrasinda yapmadi bnde
Benimde öyle gyno olan ilaçBanada 12. Haftada verdi aynı ilacın gyno olanını kan değerlerim düşük çıktı diye. Sabah açken iç dedi ama bulantı hissi içirmiyor bende gece yatarken içiyorum. Hiç içmemekten iyidir
Sagol teyzosu valla cok hareketliydi yakalayamadik tamŞok oldum parmagini emerken gorunce
Ama yeterli derecede yukari cikmazsa örnegin 32. 33. 34. haftalarda sezeryanla doguma girebilirim yani zamanindan önce
Mesela kirmizi yogun kanama olursa benim bile hayatim tehlikeye girebiliyormus.. şimdi takipte olacak buyudukce insallah yukari cikar kuzum plesanta
Bu konuda çok haklısınAllah yardimcin olsun canım gerçekten işin çok ama çok zor...ama ben suçu onda görmüyorum onu yetiştiren annede,ailede görüyorum çünkü bir çocuk neyi görürse onu yapar...
Benim oğlum olursa özellıkle kadinlara karsi nasil davranması gerektiğini bizzat ben öğreteceğim ona,en buyuk örneğide babasi olacak cünkü eşim gerçekten bana ve aileme öyle değer veriyor ki onu görse yeter zaten...
Allah eşimdende onun annesindende razi olsun,banada gelinim öyle desin istiyorum...
Unutmayın bir çocuk ne görürse onu yapacakkkkk...
Yok canım kıza ben bile baktım yani sonra ona baktım bakarak ilerledi arabaya doğru döndük arabanın kapısını açarken bile nasıl bakıyordu bazen keşke hiç olmasaydı bebek diyorum ayrılırdım hiç durmazdım dediğin gibi bu hayata bir kere geliyoruz bunu kendime yapmaya hakkım yokKıyamam kuzum ya, çok üzüldüm. Bazen karşı taraf kıymet bilmiyor. Üzme sen kendini. Şimdi annelik duygusuyla daha dik durursun karşısında. Bebek sevgisi ikinize de iyi gelir, güzel düşün. Çok da taviz verme, kimse senden degerli degil bu hayata bir kere geliyoruz. Baskalarına bakması insallah yanlış görmüşsündür belki gayri ihtiyari bakmıştır
Senin ki kız mıydı
Yaaa böyle şeyler okuyunca alışveriş yapmaktan korkuyorum vallaArkadaşımın çocuğu dokuz aylığa kadar kemik yapısından erkek bu demişler ısrarla sonra kız doğdu herkes şok
Aynen öyle canım kız evlat çok hayırlı. Babam da ondan istiyor .bir de gurbetteyim ben ilk j kız olsa sana arkadaş olur dediler çok heveslendim de nasip canım bakalım.netlwsince yazarım size deYaa canım inşallah döner seninki heleki eşinin ailesinde olmaması babanın öyle çok istemesi hayırlısı belki kordondur o gördüğü şeyKız evlat daha ciğerli olur derler babanda ondan istemiş olabilir. Bende o yüzden istiyorum çünkü
Ay canım aman bundan sonra kendini yorma Allah korusun ikinizede hiç bişey olmasın dualarım seninleSagol teyzosu valla cok hareketliydi yakalayamadik tamŞok oldum parmagini emerken gorunce
Ay çok tatlı amaa gobusKızlar ben cok fena şiştim 2 hafta öncesi ve bugün kıyaslayın. Sanki 8 aylıgımzaten şişmanım acayip bişi oldum yaaa
Inşallah gönlüne göre olur ben söyle tombik bide sevimli görünce hep kıza benzetiyorumİşte aradığım destekValla bu ultrason fotoğrafları çok karmaşık ben pek anlamıyorum desem yeridir Hareketliydi sıpam onu izlemesi keyifli ama büyüyene kadar çok ayırt edemicem galiba
Vala marka hiç fark etmiyor canım bi kere bulanıyor bulanıyordur bide iğnesini vermiyolar ben denemiştim şansımı sende dene bakalimİğne vardır inşallah doktora bir danışayım
Kızlar ben cok fena şiştim 2 hafta öncesi ve bugün kıyaslayın. Sanki 8 aylıgımzaten şişmanım acayip bişi oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?