2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana buraya ilk geldigimde spekulum mu ne ya varya demir bi alet ondn takmaya kalktialr ondn korkuyrm kuzum.
.uzun cubuktn korkmuyrm alistm ona

Bana buraya ilk geldigimde spekulum mu ne ya varya demir bi alet ondn takmaya kalktialr ondn korkuyrm kuzum.
.uzun cubuktn korkmuyrm alistm ona
Uzun çubuğu diyorum ben de diğeri değil onun da demirini görmedim bilemedim :) her seferinde uzun çubukla önce alttan sonra karından bakılıyor istisnasız

Çok sevindim.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin dikkat et kendine yorulacak şeyler yapma.

Allah korktuklarından uzak etsin. inşaallah vaktinde sağlıklı kucağına alırsın. olumlu düşünelim inşaallah birşey olmayacak . annesini üzmeyecek kuzum.

Merhaba canım 3 gün kullandım sonuç aynı bende

Maşallah maşallah. Sen hep iyisini düşün ıyi olsun. Yavrudan önce bol bol dinlen işte en azından nedenini biliyorsun. Dinlen keyfini çıkar.

Bu konuda çok haklısın

Yok canım kıza ben bile baktım yani sonra ona baktım bakarak ilerledi arabaya doğru döndük arabanın kapısını açarken bile nasıl bakıyordu bazen keşke hiç olmasaydı bebek diyorum ayrılırdım hiç durmazdım dediğin gibi bu hayata bir kere geliyoruz bunu kendime yapmaya hakkım yok

Aynen öyle canım kız evlat çok hayırlı. Babam da ondan istiyor .bir de gurbetteyim ben ilk j kız olsa sana arkadaş olur dediler çok heveslendim de nasip canım bakalım.netlwsince yazarım size de

Ay canım aman bundan sonra kendini yorma Allah korusun ikinizede hiç bişey olmasın dualarım seninle

Kızlar ben cok fena şiştim 2 hafta öncesi ve bugün kıyaslayın. Sanki 8 aylıgım zaten şişmanım acayip bişi oldum yaaa
Ay çok tatlı amaa gobusbende hevesleniyorjm ya çıksın diye ama muhtemelen çıkınca biran önce doğsun diycem:) benimde var bayağı ama sizin vücut oranlarınızdan dolayı bence bayağı belli olmuş.benim vücudum orantısız yani her yerim kilolu aslında:) ondan belli değil çok göbeğim ama var cıktı yani ben farkediyorum

İşte aradığım destekValla bu ultrason fotoğrafları çok karmaşık ben pek anlamıyorum desem yeridir Hareketliydi sıpam onu izlemesi keyifli ama büyüyene kadar çok ayırt edemicem galiba
Inşallah gönlüne göre olur ben söyle tombik bide sevimli görünce hep kıza benzetiyorum
İğne vardır inşallah doktora bir danışayım
Vala marka hiç fark etmiyor canım bi kere bulanıyor bulanıyordur bide iğnesini vermiyolar ben denemiştim şansımı sende dene bakalim

Kızlar ben cok fena şiştim 2 hafta öncesi ve bugün kıyaslayın. Sanki 8 aylıgım zaten şişmanım acayip bişi oldum yaaa

Ay maşşallah baya baya hamilesin
Bende daha belli olan hiç bişi yok
Ayrıca kilolu değilsinki bacakların incecik
Çok yakışmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…