2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bugün ikili test sonucum olumlu çıktı 1.3 çıktı normal dedi kanda verdim 1 hafta sonra sonucunu alıcam.Ama doktor ultrason temiz olduğunda genelde birşey çıkmıyor korkma dedi. Bebeği bayağı inceledi ve cinsiyeti sordum. Direk ben kızım olacak dedim eşim hayır erkek olacak dedi. Doktorda gülerek ben kız bebeklerine kumar oynarım dedi.Yaa kız mı dedim tam derken bebek bacak arasını açtı bak bir çıkıntı yok burada dedi %70 kız dedi. Ama tabi Hani sonra değişebilir mi hımm belki dedi ama kime sorduysam daha değişmez dedi 12 haftadan sonra pipisi çıkar mı ya hahahahahah

Allah yardımcın olsun canım.
düşük beli biliyorum kuzum. Ama şaşırdım. Benim de çoğu pantolon düşük bel. Hiçbirini giy(e)miyorum. Kan akışını engeller ve bebek şu an aşağıda daha.

Kizlar bizede cinsiyet tahminiiii yapar misiniz bu goruntumuz sali gunune ait
Maşallah yavruna canım. Görüntüden anlayabilen biri değilim ama Ben kız hissettim.

Gözünaydın canım. Allah bağışlasın. Darısı başıma inşallah. Pipisi çıkmıştır yaa

Normalde 30 beden giyiyorum cnm düşük belli pantolonu 31 aldık hem likralı tayt gibi rahat. Zaten düğmenin olduğu yer baya aşağıda :)

2 kg sadece

Merhaba kizlar, bugun ikili test sonucumu aldim. Ense kalinligi 1.2 mm byrun kemigi olusmustu ultrason gayet normaldi. Ancak alinan kan sonuclari ve diger etkenlerle kombin edilince riskim 1:630 cikti. Doktor yuksek oldugu soyledi. Hemen fetal dna testi icin kan verdim isvicreye gidecekmis. Oradan gelen sonuc net tani oluyormus. Hic beklemedigim bi durumdu gercekten cok uzgunum

Üzülme canım. İkili test kesin değil zaten %70 olasılık hesaplıyor. Hata payı yüksek. Fetal DNA %99 doğruymuş. Tam tersi inşallah iyi sonuç çıkar kafan rahatlar. Ben de sonuç bekliyorum fetal dna da

Üzülme canım. İkili test kesin değil zaten %70 olasılık hesaplıyor. Hata payı yüksek. Fetal DNA %99 doğruymuş. Tam tersi inşallah iyi sonuç çıkar kafan rahatlar. Ben de sonuç bekliyorum fetal dna da
Yani ihtimalleri dusununce insan bu ,10-15 gun nasil gecicek bilmiyorum
İnsallah hepimiz guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…