2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
630 da 1 risk sayılmaz aslında..Sınır 1/250 değil mi?Neyse vermissin zaten kanı,inşallah güzel çıkacak sonuçların

sağlık doğanlarda cnm yorma kendini dinlen iyi bak bebise

Canım arkadaşımın da plasenta aşağıdaydı sonra yukarı cikti smdi 20 gün kaldı doğumuna sen dikkat et yine de ama yeteri kadar yukarı çıkmaz diye de düşünme çok sevindim sebebin bulunmasına ve rahatlamana :)

Ikili test aslinda ayni yaş grubundaki kişilerin sonuçlarının da eklenerek hesaplandığı bir yontemmis ve %20hata payı var. Risk oranı yüksek cikti diyip üzülmeyin hemen baska doktora da gosterin bence. Gorumcem de ayni şeyleri yaşadı risk oranı yüksek cikti hemen baska doktora gitti doktor sonucları incelemis ultrasondan burun kemiğine enseye bakmış sıkıntı yok merak etme demis ve şimdi 3 yaşında çok tatlis prensesi var yani bu bir ihtimal hatta bence ihtimal bile değil..

Nasıl yani?Yaş riski falan mı?Gondersene sonuçlarını..Üzülme hemen,bunlar tanı değil tarama testi
Test sonucları doktorda. Telefonla aradılar. Bana dedi ki yaş faktörü de etkiliyor bir şey oldugunu sanmıyorum bebekte ama yine de yapmamız gerekiyor dedi. Üzülmekten ziyade endişe ve can sıkıntısı tavan yaptı

Bnce sonuçlarını al bide baska doktora göster canim . Bazi doktorlar ne yazık ki bu olayı piyasa haline getirmiş durumda

Canım ne yapmamız gerekiyor dedi doktor?

Bnce sonuçlarını al bide baska doktora göster canim . Bazi doktorlar ne yazık ki bu olayı piyasa haline getirmiş durumda
Doktoruma öyle cok guveniyorum ki. Eşim aradı az önce görüştüler. Amniyosentez yapmam, riskli dedi. Benim yapımı da biliyor cok pimpirikliyim kafamız rahat devam edelim yola dedi.

Kızlar 2li kan testi sonucum riskli grup çıktı

Canım sakinol. Stes yapma bi kere .. bunlar tarama testleri zaten sen de çok iyi biliyorsun zaten yazdığın değer çok yüksek değil ki. Bence sadece yaş faktöründen dolayı öyle demiştir. Sakinles annesi. Allah yardımcınız olsun. Lütfen sıkıntı yapma ki sen de biliyorsun bu doğruluk paylarını

İşte bu sıkıntıları yaşamamak için yatirmayacagim testi. içim şişiyor sonra test riskli cikicak sonra doğuma kadar düşün dur Allah'ın takdiri Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…