Canım sakinol. Stes yapma bi kere .. bunlar tarama testleri zaten sen de çok iyi biliyorsun zaten yazdığın değer çok yüksek değil ki. Bence sadece yaş faktöründen dolayı öyle demiştir. Sakinles annesi. Allah yardımcınız olsun. Lütfen sıkıntı yapma ki sen de biliyorsun bu doğruluk paylarını
Yaptıralım içimiz rahat olsun bu kaygıyla olmaz diyor. Aldırmam dedim bencillik yapma o cocuk sakat dogsa bize bir şey olsa ne olacak veya o sekilde yasaması çok mu daha iyi ömür boyu kendisine eziyet buna hakkımız yok diyor...
Doktoruma öyle cok guveniyorum ki. Eşim aradı az önce görüştüler. Amniyosentez yapmam, riskli dedi. Benim yapımı da biliyor cok pimpirikliyim kafamız rahat devam edelim yola dedi.
Yaptıralım içimiz rahat olsun bu kaygıyla olmaz diyor. Aldırmam dedim bencillik yapma o cocuk sakat dogsa bize bir şey olsa ne olacak veya o sekilde yasaması çok mu daha iyi ömür boyu kendisine eziyet buna hakkımız yok diyor...
Üzülme canım. İkili test kesin değil zaten %70 olasılık hesaplıyor. Hata payı yüksek. Fetal DNA %99 doğruymuş. Tam tersi inşallah iyi sonuç çıkar kafan rahatlar. Ben de sonuç bekliyorum fetal dna da
Bana ikili yapılmadı cnm doktor ikili test garanti değil, Serklaj yapacağız kesin sonuçları görelim sorun yok ise dikiş atacağız dedi. İkili test olumlu da olumsuz da çıksa sadece olasılık hesaplıyor. Fetal DNA kesin sonuç diye doğrudan onu istedi detaylı ultrason temiz çıkınca cnm.
Bana ikili yapılmadı cnm doktor ikili test garanti değil, Serklaj yapacağız kesin sonuçları görelim sorun yok ise dikiş atacağız dedi. İkili test olumlu da olumsuz da çıksa sadece olasılık hesaplıyor. Fetal DNA kesin sonuç diye doğrudan onu istedi detaylı ultrason temiz çıkınca cnm.