2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet kuzum cok haklısın. Ama insanın elinde degil bir kurt düştü içime... doktor da dedi yaş faktörü, kan pıhtılaşması bunlar hep yukseltiyor dedi.

Doktoruma öyle cok guveniyorum ki. Eşim aradı az önce görüştüler. Amniyosentez yapmam, riskli dedi. Benim yapımı da biliyor cok pimpirikliyim kafamız rahat devam edelim yola dedi.
Fetal DNA amniyosentez yerine yapılıyor cnm zaten sadece kan vereceksin bebeğe zararı yok

Ne denirki bu durumda inşallah yapacağınız testte sorun çıkmaz eşinede kızma oda haklı kendince

Kızlar nasılsınız benim bulantım azaldı ama bazen cok halsiz oluyorum sizlerdede oluyormu bu halsizlik

Canım senin de mi ikili riskli cıktı?
Bana ikili yapılmadı cnm doktor ikili test garanti değil, Serklaj yapacağız kesin sonuçları görelim sorun yok ise dikiş atacağız dedi. İkili test olumlu da olumsuz da çıksa sadece olasılık hesaplıyor. Fetal DNA kesin sonuç diye doğrudan onu istedi detaylı ultrason temiz çıkınca cnm.

Canım test yapılacak da testin adını bilmiyorum ama sadece kromozomlara diil her seye bakılacakmış. Kemikler, organlar vb sorun varsa cıkıyormuş.
Fetal dna testi..En azından için rahat eder canım.Ben inanıyorum güzel çıkacak sonuçların.İçini ferah tut

Anladım kuzumm insallah guzel gelir sonuclar. Ne kadar zamanda cıkacakmıs sonuc?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…