Canım yaa inşallah güzel çıkar sonuçların canım yanlışlık cok oluyor bu testlerde korkumdan yaptırma dım ben 2 li testi allaha emanet artık bebeklerimiz saglıcakla dogarlar inşallah
Ben geçen yıl mustela ile frei oil almıştım. 17. Haftadan sonra karnım gerilmeye ve kaşınmaya başlamıştı. Gündüz mustela akşam frei oil kulanmıştım. 22. Haftadan sonrasını görmek nasip olmadı ama o güne kadar çok rahatlattı gerilmelerimi bile. Bu yıl da aynısını yapılan inşallah
Kızlar bu testler tarama testi kendinizi strese sokmayın Rabbim sağlıkla hayirla verecekse yüz tane test yaptırmakta nafile bugüne kadar çok duydum doktorların risk deyip sağlıkla dunaway gelen Allahın takdiri gerisi hepsi birer emanet bize
Bilmiyorum ki canım sonuclar elimde degil. Yarın görürüm gidince. Doktoruma da guveniyorum kadın diyor ki bebek kıymetli sonucu bilelim kafamız rahat etsin. Bir şey çıkarsa naparız inan bilmiyorum...Dua ediyorum artık hakkımızda hayırlısı...
Bilmiyorum ki canım sonuclar elimde degil. Yarın görürüm gidince. Doktoruma da guveniyorum kadın diyor ki bebek kıymetli sonucu bilelim kafamız rahat etsin. Bir şey çıkarsa naparız inan bilmiyorum...Dua ediyorum artık hakkımızda hayırlısı...
Ben frei öl aldım 3lü set. Öğrendiğimden beri kullanıyorum çünkü yaşadığım ilde nem yok ço kaşınıyorum. Şimdi de 400 ml lierac sipariş ettim 12. Haftada başlayın diyorlar ona başlayacağım.
LLandscapeDelirella
kızlar ne diyeceğimi bilemedim ama bu testlerin güvenirliği çok düşük bunu hepimiz biliyoruz sizden daha yuksek risk grubunda olanların bile sağlıklı bebekleri olmuş hep duyuyoruz bence kalbinizi ferah tutun dualarımdasınız
LLandscapeDelirella
kızlar ne diyeceğimi bilemedim ama bu testlerin güvenirliği çok düşük bunu hepimiz biliyoruz sizden daha yuksek risk grubunda olanların bile sağlıklı bebekleri olmuş hep duyuyoruz bence kalbinizi ferah tutun dualarımdasınız
37 yaşımda olduğum ve tüp bebek olduğu ve Dr yaş faktörü olacağı için ikili üçlü yada dörtlü yapmadan nifty denilen testten yapıldı bana 70 genetik hastalık bakıldı, hamdolsun temiz çıktı,size de ya bu ya harmony ya da prenatal test yapılmıştır,biz 600 euro ödedik, yaptırmak ile çok iyi yapmışsınız,inşallah tertemiz gelecek sonuçları, duacıyım, Allah yardımcınız olsun
37 yaşımda olduğum ve tüp bebek olduğu ve Dr yaş faktörü olacağı için ikili üçlü yada dörtlü yapmadan nifty denilen testten yapıldı bana 70 genetik hastalık bakıldı, hamdolsun temiz çıktı,size de ya bu ya harmony ya da prenatal test yapılmıştır,biz 600 euro ödedik, yaptırmak ile çok iyi yapmışsınız,inşallah tertemiz gelecek sonuçları, duacıyım, Allah yardımcınız olsun