2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya aslında düşününce gercekten hak verdim eşime. Dua edin kızlar nolur bir şey çıkmasın
Canım yaa inşallah güzel çıkar sonuçların canım yanlışlık cok oluyor bu testlerde korkumdan yaptırma dım ben 2 li testi allaha emanet artık bebeklerimiz saglıcakla dogarlar inşallah

Karar verdiniz mi ben de aranıyorum
Ben geçen yıl mustela ile frei oil almıştım. 17. Haftadan sonra karnım gerilmeye ve kaşınmaya başlamıştı. Gündüz mustela akşam frei oil kulanmıştım. 22. Haftadan sonrasını görmek nasip olmadı ama o güne kadar çok rahatlattı gerilmelerimi bile. Bu yıl da aynısını yapılan inşallah

Kızlar bu testler tarama testi kendinizi strese sokmayın Rabbim sağlıkla hayirla verecekse yüz tane test yaptırmakta nafile bugüne kadar çok duydum doktorların risk deyip sağlıkla dunaway gelen Allahın takdiri gerisi hepsi birer emanet bize

Cnm yasa bagli olarak soylemistir riskli grup diye demi ? Sikinti cikmaz sanmam kuzum yaa ck var cevremizde teshis konupta cok saglikli dogan bebisler
Bilmiyorum ki canım sonuclar elimde degil. Yarın görürüm gidince. Doktoruma da guveniyorum kadın diyor ki bebek kıymetli sonucu bilelim kafamız rahat etsin. Bir şey çıkarsa naparız inan bilmiyorum...Dua ediyorum artık hakkımızda hayırlısı...

Kuzumm icini ferah tut insallah guzel sonuclar olucak dualarimdasiniz kuzumm insallah

Sağol canım İkili teste güvenmiyorum ama fetal doğru çıkıyormuş %99 iniallah temiz çıkar

Umarım bu topikteki tüm anne adayları olarak hayırlısıyla kucağımıza alırız jelibonlarımızı

Ya aslında düşününce gercekten hak verdim eşime. Dua edin kızlar nolur bir şey çıkmasın
37 yaşımda olduğum ve tüp bebek olduğu ve Dr yaş faktörü olacağı için ikili üçlü yada dörtlü yapmadan nifty denilen testten yapıldı bana 70 genetik hastalık bakıldı, hamdolsun temiz çıktı,size de ya bu ya harmony ya da prenatal test yapılmıştır,biz 600 euro ödedik, yaptırmak ile çok iyi yapmışsınız,inşallah tertemiz gelecek sonuçları, duacıyım, Allah yardımcınız olsun

Markası farklı ama içerileri aynı cnm evet. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin. 2400 e yaptırdım ben

Aminnn kuzum aminn insallahh bnde hep boyle dua ediyrm Rabbim buyuk duyar elbet sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…