2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya Sizin karnınız çıktımı benim çok az çıktı hiç hamile gibi değilmişim ben herkez şaşırıyor
Tayt gitmedikçe görünmüyor canın benim de 600 gram almışım bugüne kadar. İşte kimse bilmiyor hamile olduğumu, anlamıyorlar bile kaldı ki ikinci gebeliklerde erken belli olur diye biliyorum

4. Ayda baya belirgin olacak merak etme :)

yaaa ben 5 kilo aldım benim hamileliğim tuhaf hemen şişiyorum el ayak hemen kg alıyorum ikinci bu anında karnım çıkıyor. herkes senin böyle diyor benim hakket böyle demekki.

Kız benim 15 hafta bitti :)

yaaa ben 5 kilo aldım benim hamileliğim tuhaf hemen şişiyorum el ayak hemen kg alıyorum ikinci bu anında karnım çıkıyor. herkes senin böyle diyor benim hakket böyle demekki.
Cnm el ayakta ödem var bende de ne yazık ki. Yüzük zor oluyor. İnsülin direncim olduğu için çok dikkat ediyorum o yüzden kg almadım fazla.

bende 3 hafta önce tartıldığıdma 3 kilo almıştım bu 3 haftada mutlaka almışımdır yinede çok az çıkmış eşimde dahil herkes hamile gibi değilsin diyor

hahahaha :))) ben direk sana attığım resmi attım nerde görünmüyor demezmi kabak gibi dedim anlattım aa tamam dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…