2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benimde göbek bayağı var zaten hamilelikten önce bayağı vardı şimdi öne doğru çıkıyor iyice
Ben 2 kilo aldim bile ilk 3 ayda. Ve almamam lazım ama maalesef keşke zayıf hamile kalsaydım ah keşke...buarada arkadaşım geçenlerde 18.haftasindaydi konuştuk.karnin çıktı mi dedim.yeni bu hafta geceden sabaha sanki sisiriyorlar beni dedi yeni çıkmıştı onun da foto attı harika bir göbek olmuş:) yani muhtemelen 17 18 de felan şişmeye başlarız.
Buarada kızlar benim yüzünde sivilceler çıkmaya başladı bu hafta.normalde ergenlikte bile sivilce görmedim ben çok şükür.cildim de ufak bir sivilcem bile olmazdı. Ilk haftalarda da ara ara oldu ama bubhafta yoğunlaştı sanki 3 4 tane cıktı yüzümde sivilce gibi birşeyler.

Aldıklarımızı bitirince tekrar alırız bitiririz hepsini Allahın izniyle.

Canım bu gebelikte ergen gibi bende de sivilce var. Değişiyor işte. Kafana takma

Bu ne duasi oluor acaba bilsem okurum bende
4444 adet salat-ı tefriciye duası canım. hepimizin niyetine okuyoruz bebeklerimize sağlıkla kavuşmak ve sıkıntılı olan arkadaşların aydınlığa çıkması adına.
Allahümme salli salaten kamileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ukadu ve tenfericu bihi’l kürabu ve tukdâ bihi’l havâicu ve tünâlü bihi’r rağaibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l ğamâmu bi vechihi’l kerîmi ve alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-adedi külli ma’lûmin lek.”

Senin ki erkek mi canım

Evet erkek dedi dr. Hatta pipisinin fotosunu da çekti
Belli olur mutlaka git.

Ha tamam ben okurum 100 tane bitirdigimde kalan olursa yine alirim

evet bir süre yaktı beni bakalım nolcak
bid ehamileyken yediğin anında kilo olarak kalıyor ben normalde günde 2 kg verebilirim okadar güzel veririm. ama hamilelikte davul oluyorum hayırlısı
Bende 13+4 deyim toplam 2 kilo aldım ama hic almaman gerekiyordu doktorum cok takık kiloya cok dikkat et diyor ama canım cok çikolata tatlı istiyor napıyım dayanamıyorum yiyorum valla zaten kiloluyum iyice tosun olcam doğurana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…