2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Denk geldi demek ki kuzum... video yuklense gosterecegim... O saglıklı mı beslenmesi ne durumda diye bakmak için açmıştı aslında ama bir anda gördü demek...
Bacagi acikti demek bilmiorum da acaba erkek mi diye dusundum yani

sağol canım, canım bugün 15+5 iz yani yine allah bilir ama net dedi organını gösterdi :) zannetmiyorum degişmez. nerdeyse 2 gün sonra 4 aylık olacak anca yani ben kesin oldugunu düşünüyorum
Organ tarama testinide bekleyebilirsin canım aslında en kesin o renkli ultrasona girdin mi

Kizlar nipty testi yaptiran yok mu aramizda ben ikili tarama yaptirmadim nipty yaptirdim sonucu gelmedi daha meraktan catliyorum.
canım prenetal test yaptırdım ben bunlar hep aynı şeyler sanırım sadece firmalara göre isimleri farklı.. Ben salı günü verdim kanı. en erken 1 hafta en gec 15 gün dediler sonuclar için. Bekliyoruz... Sen ne zaman yaptırdın?

canım ne kadar odediniz? Ben de korkuyla bekliyorum sonucu...

valla biz de eşimle aynı şeyi düşündük zart diye gördüyse kesin pipi görmüştür dedik ikimizin de gönlü kızdan yana... bakalım saglıklı olsun da kız erkek hic fark etmez ama merak ediyor insan deli gibi...

Prena yı 2400 e yaptırdım ben cnn aynı test benimki de

2li testim temiz çıktı şükür ama bunlar tarama testi yüzde yüz doğruluğu yok dedi doktor. Yani istedikleri sonuç gelmeyen arkadaşlar bunlar sadece tarama. Istersen nifty yaptır dedi. Ama şu an risk durumu yok bu teste göre dedi . 18 20 hafta arası renkli usg mutlaka yaptır. Orda organlarda bir şey çıksa ilaçlarla müdahale de oluyor ya da kalp sorunu falan varsa doğuma ona göre doktor giriyor. Bu önemli dedi. Yavru da içerde resmen halay çekiyordu zaten devlette cinsiyet beklemiyordum ama en azından halay çekerken gördüm

Prena yı 2400 e yaptırdım ben cnn aynı test benimki de
oyy biz 3500 verdik... sadece kromozom taraması isterseniz 3000 civarı olur dedi ama daha detaylı mı bakılacakmış ne inan kafam allak bullaktı yarım yamalak dinledim. İşte bebekte herhangi bir problem varsa tüm sistemleri organları vb. ortaya çıkacakmış...

Canım bende çok sabırsızlanıyorum 15+6 da gidicektim 3 gün öne aldım :) 14. Hafta organ gelişimi tamamlanıyor diyorlar gidebilirsin bence insan gerçekten sabredemiyor belli olsun istiyor

Hastanede yaptırdım özel sigortası olanlara kuruma göre indirim yapıyorlarmış ondan düştü bizim ki. Hatta benim sigortamdan 2900 fiyat çıktı eşiminkine 2400 e kadar düştüler indirimi ondan yararlandık. Acıbadem Altunizade hastanesi ile de görüşmüştüm herkese fix fiyat 2400 fiyat vermişlerdi. Fiyat aynı olunca gittiğim hastanede yaptırdım cnm

Kızlar benim şimdi jeton düşüyor ben yine rüya görmüşüm çok mu kafaya taktım anlamadım ki doktordayız cinsiyet için galiba doktor bize cinsiyetini söylemiyor ama erkek çocuğu tekme atmaz ilk başlarda ultrasonda diyor bende düşünüyorum içimden bizim ki bir defa hareket etti oda içinde kaydı oda o zaman erkek diyorum bunların hepsi çok meraktan

Ay dur valla ağlamaya yer arıyorum gözlerim sulu sulu oluyorum mesajlari
1 2 güne rasgele bi eczaneye bırakacaktım evde duracagina en azindan birinin ihtiyacı görülür diye. Cunku ben aglaya aglaya aradim o iğneyi gozumun onunu görmüyordum neyseki yerini buldu icim huzur dolu

Bi de biri kiz olursa ogluma alirim diye düşündüm ondan seyettim

İnsallah anneleri de onlar da iyi olur
Annelerine cok cok selam soyle

Haa dogru buyukmus baya ben 13 haftalik flndir dedim benimki gibi ikimizde 25 ocaktik diye hatrladim da o yuzden gerci benimki gec dollenmeydi
canım benm ki de geç ddöllenmeydi 25 ocak sattı dogru hatırladın yalnız önden gitmiş bir kaç gün ondan galiba. canım sence

Canım bende çok sabırsızlanıyorum 15+6 da gidicektim 3 gün öne aldım :) 14. Hafta organ gelişimi tamamlanıyor diyorlar gidebilirsin bence insan gerçekten sabredemiyor belli olsun istiyor
Yaa canim gercekten oyle..Cinsiyet ogrenme olmasa beklerim sorun degil ama dedim cok erken mi?Simdi gidip ogrenememek de var bosu bosuna..Bu sefer 1 ay sonra cagiracak.Erken ogreneyim derken daha da gec olmasin dedim:)))Sen ne zaman gidiceksin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…