Yaa canim gercekten oyle..Cinsiyet ogrenme olmasa beklerim sorun degil ama dedim cok erken mi?Simdi gidip ogrenememek de var bosu bosuna..Bu sefer 1 ay sonra cagiracak.Erken ogreneyim derken daha da gec olmasin dedim:)))Sen ne zaman gidiceksin canim?
Yaa canim gercekten oyle..Cinsiyet ogrenme olmasa beklerim sorun degil ama dedim cok erken mi?Simdi gidip ogrenememek de var bosu bosuna..Bu sefer 1 ay sonra cagiracak.Erken ogreneyim derken daha da gec olmasin dedim:)))Sen ne zaman gidiceksin canim?
2 gün sonra ama göstermeme ihtimali var bunu düşünerek git canım benim 2 defada gösterdi 12. Haftada ama belki benimkide bu sefer göstermicek olur olur yani
Benimde ikiliye gerek yok yanilma payi var falan dedi bizde buna yoneldik. Herseyi normal cikan bir kadinin test sonucunu gosterdi bana onda sorun cikmiz trimozol 21 varmis kizin bebeginde ama normalde hic bulgu vermedi dedi bizde korktuk bunu yaptiralim dedik. Simdi sonucu beklemekte korkutucu geliyo Allahin izniyle atlaticaz hepsini iyi olcak hersey. Sabretmek nasil zormus
Canım biz de erkek diye gittik
Tüm şeylerde erkek çıkıyordu yüzük testi çin takvimi etten tiksindim falan
Herkeste senin oğlun olur diyodu
Gönlümüz kızdan yanaydı ama erkek olcak heralde demeye başlamıştık
Doktor kız diyince çok şaşırdık
Kızı erkeği yok tabi hepsi de evlat allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza Almayı nasip etsin inş
İnş sen de hayırlı haberlerle gelirsin canım benim
ay bendede hersey de erkek çıktı hatta bende etten tiksindim gibi ama ilk kokusundan tiksindim, onun haricinde bulantım falan olmuyor çok rahat geçiriyorum rahat olanlara erkek diyorlar hep, hakkımızda hayırlısı eli ayağı düğün hayırlı evlat olsun yeter.
inşallah canım Allahım yardımcın olsun eşimin iş yerinde yöneticisi de 9 ay boyunca kanalamar yüzünden uğraşmış ama bebeği maşallah sağlıklı içini ferah tut.
oyy biz 3500 verdik... sadece kromozom taraması isterseniz 3000 civarı olur dedi ama daha detaylı mı bakılacakmış ne inan kafam allak bullaktı yarım yamalak dinledim. İşte bebekte herhangi bir problem varsa tüm sistemleri organları vb. ortaya çıkacakmış...
kuzum seninki en detaylısı sanırım bende prena test yaptırıyorum sadece 21 olanını 1500 nakitte fiyat verdi diğerleri de dediğin fiyatlara çıkıyormuş.seninki normal görünüyor yani.
Ay dur valla ağlamaya yer arıyorum gözlerim sulu sulu oluyorum mesajlari
1 2 güne rasgele bi eczaneye bırakacaktım evde duracagina en azindan birinin ihtiyacı görülür diye. Cunku ben aglaya aglaya aradim o iğneyi gozumun onunu görmüyordum neyseki yerini buldu icim huzur dolu
Bi de biri kiz olursa ogluma alirim diye düşündüm ondan seyettim
İnsallah anneleri de onlar da iyi olur
Annelerine cok cok selam soyle
inşallah canım Allahım yardımcın olsun eşimin iş yerinde yöneticisi de 9 ay boyunca kanalamar yüzünden uğraşmış ama bebeği maşallah sağlıklı içini ferah tut.
canım ben 100 almıştım ya dün akşam 50 okudum 50 kaldı çıkartacağın varsa bana söyle o kadar okuyum.
kuzum seninki en detaylısı sanırım bende prena test yaptırıyorum sadece 21 olanını 1500 nakitte fiyat verdi diğerleri de dediğin fiyatlara çıkıyormuş.seninki normal görünüyor yani.
yaaaa sen ne güzel insansın , çok şanslı oğluşun Allah senden razı olsun
canım ben 100 almıştım ya dün akşam 50 okudum 50 kaldı çıkartacağın varsa bana söyle o kadar okuyum.
Ay dur valla ağlamaya yer arıyorum gözlerim sulu sulu oluyorum mesajlari
1 2 güne rasgele bi eczaneye bırakacaktım evde duracagina en azindan birinin ihtiyacı görülür diye. Cunku ben aglaya aglaya aradim o iğneyi gozumun onunu görmüyordum neyseki yerini buldu icim huzur dolu
Bi de biri kiz olursa ogluma alirim diye düşündüm ondan seyettim
İnsallah anneleri de onlar da iyi olur
Annelerine cok cok selam soyle
canım prenetal test yaptırdım ben bunlar hep aynı şeyler sanırım sadece firmalara göre isimleri farklı.. Ben salı günü verdim kanı. en erken 1 hafta en gec 15 gün dediler sonuclar için. Bekliyoruz... Sen ne zaman yaptırdın?
Firma ismi değilde mesela nifty 70 genetik hastalık tarıyor, harmony 3 asıl down,Edward birde trizomi 23,prenatal test te başka başka analiz ama asıl down bakılıyor hepsinde,o nedenle fiyat farkıda mevcut.