2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaa canim gercekten oyle..Cinsiyet ogrenme olmasa beklerim sorun degil ama dedim cok erken mi?Simdi gidip ogrenememek de var bosu bosuna..Bu sefer 1 ay sonra cagiracak.Erken ogreneyim derken daha da gec olmasin dedim:)))Sen ne zaman gidiceksin canim?
2 gün sonra ama göstermeme ihtimali var bunu düşünerek git canım benim 2 defada gösterdi 12. Haftada ama belki benimkide bu sefer göstermicek olur olur yani

benim doktorda aynısını dedi caba aynı doktora mı gidiyoruz

ay bendede hersey de erkek çıktı hatta bende etten tiksindim gibi ama ilk kokusundan tiksindim, onun haricinde bulantım falan olmuyor çok rahat geçiriyorum rahat olanlara erkek diyorlar hep, hakkımızda hayırlısı eli ayağı düğün hayırlı evlat olsun yeter.

Amin canım, her şey bir düzene girse de gebeliğin tadını çıkarsam inşallah. Hep bir diken üstündeyim.

inşallah canım Allahım yardımcın olsun eşimin iş yerinde yöneticisi de 9 ay boyunca kanalamar yüzünden uğraşmış ama bebeği maşallah sağlıklı içini ferah tut.
Ay hep karıştı
Yani 50 fazlamız mı var

canım ben 100 almıştım ya dün akşam 50 okudum 50 kaldı çıkartacağın varsa bana söyle o kadar okuyum.

kuzum seninki en detaylısı sanırım bende prena test yaptırıyorum sadece 21 olanını 1500 nakitte fiyat verdi diğerleri de dediğin fiyatlara çıkıyormuş.seninki normal görünüyor yani.

yaaaa sen ne güzel insansın , çok şanslı oğluşun Allah senden razı olsun

Canım şuan halloldu sen elindekileri okuyuver

Rabbim ne yazdıysa onuluyor, hayırlısını nasip etsin Sağol canım

Buradaki tüm insanlar cok güzel Allah hepimizden razi olsun hepimiz minik sincaplarimizi saglicakla alalim kucagimiza

Ikisi de erkek kuzu, haberin olsun

Firma ismi değilde mesela nifty 70 genetik hastalık tarıyor, harmony 3 asıl down,Edward birde trizomi 23,prenatal test te başka başka analiz ama asıl down bakılıyor hepsinde,o nedenle fiyat farkıda mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…