2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ya arkadaşlar tepki çekmek kırmak için söylemiyorum ama özünde pimpirikli kaygılı biriyim.
burda da 2 li inandırıcı olmuyor sağlam dediklerinde bile sorun oluyor diye yazılar okuyorum sabahtan beri.
ee bize sağlam dedi korkuyorum bunları okuyunca
endişeleniyorum acaba mı diye normalde sakin olmaya çalışıyorum bu bebekte birde bunları okudum mu inanın akşama kadar kaygıdan geriliyorum. hatta biri 2 li temiz demişler başka test yaptırmış down çıkmış yazmış.
başka test de yaptırmak istemiyorum.
ne diyim bilemedim. didikleyip öğrendik mi nolacak ki aldırmayacağız doğunca napacağımızı araştıracağız ama burdaki herkes aşırı kaygılıyken hele birde sorunlu bebekse nasıl geçecek 9 ay öğrenen de stresden belkide daha da zarar verecek.
maksadım tepki çekmek değil içimden geçeni söylüyorum
lafım sorunlu gebelik yaşayanlara değil pimpiriklenip detaylı araştırma yapan arkadaşlara yani herşey normal dendiği halde dahada derinlere inmek isteyenlere acaba yazmasanız mı moralim bozuluyor benim

Canım ben ikili testi yaptım bencillik yapmak istemedim ama kaderinde varsa olur zaten ona bakarsan riskli gruplarda bile sağlıklı bebek doğuran birçok insan var hiç canını sıkma kafanada takma risk olsaydı mutlaka çıkardı diye düşünüyorum

İçimden geçenleri yazmışsınız bazen sırf bu yüzden giresim gelmiyor bu sayfaya.Çünkü nerdeyse her seferinde başka bir kaygıyla ayrılıyorum heleki bu hassas dönemde.
Benim de bir problemim çıktı ama ihtimal yüzde 1 olduğu için ve ilerki dönemde düzelme ihtimali de olduğu için ben sizlerle paylaşmadım çünkü imkanı olan var olmayan var imkanı olsa bile bir gecenizi bile bununla zindan etseniz çok üzülürdüm.
Biraz daha duyarlı olmalıyız bence.

valla yeşim etkileniyorum ya çaktırmıyorum ama çok hassas biriyim.
kaldı ki doğunca da sonradan da hasta olabilir Allah korusun buraya eğlenelim güzel şeyler konuşalım maksadıyla giriyorum yada yaşadığım o anki kötü şeyleri sizlerle konuşayım dertleşeyim diye giriyorum. yada birine faydam olsun diye.
ama birşey yokken panik halinde bişeyler okuyunca ya benimki de öyleyse diye sabah beri düşünüyorum ya
baya korkuyorum test yaptırcak maddiyatım da çok yok ki eşime desem çok kızar.
yaptırmam da oda ayrı zaten de. ne bileyim ya yaptırın birşey çıkarsa dertleşelim dua edelim yardım edelim gerekirse ama yaptırmadan endişeleri aktarmayın arkadaş yanlışmıyım ya o kesin deilmiş bunu yaptırcam diye kaç sayfa okudum sabah beri..

şükür anlayan var beni helal sana
eğer varsa paylaş o ayrı dua edelim gerekirse yada yardım edelim bak kız ilaç istedi hemen yardım etti diğer arkadaş bunlar müthiş şeyler.
ama böyle kafada kurmalı şeyleri bıktım okumaktan.
girmekde istiyorum bağlandımda buraya ama hergün negatif. taa başta demiştim kızlar güzel şeyler konuşmaya özen gösterelim. yada atıyorum kavga ettin eşinle yaz destek verelim ama kaygını yazıp benide hassas olanıda bozma deilmi

Herşey Allahtan kaderde yazıldı ise yaşanır,bizler iyi olanı düşünmek inanmak yerine nedense kötüsünü düşünüyoruz. Down sendrom olasılığı her doğan bebekte 10.000 de 1iken burada en dazla 50 kişiyiz. Benim kendimde 100.000 de 1 görülen özel bi durum var doğuştan daha neler neler var şimdiden düşünüp sıkmayın canınızı başa gelince bakılır çaresine biraz Allahın dediği olur demek lazım..

Canım sen bildiğim kadarıyla riskli grup çıkmadın biraz önce biri yüzde yetmiş doğruluk payı var demiş de benim bildiğim üçlü testin yüzde yetmiş ikili testin yüzde doksan onuda geç benim anladığım kadarıyla riskli gruplar için geçerli bu hiç internetten yazdın mı varmışmış sonucu normal çıkıp çocuğu sorunlu olan arkadaşlar bence riskli gruplar üzülmesin diye kesin değil diyor hiç canını sıkma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz

Kızlar bildirimler çok birikmiş.. yazan oldu mu göremedim. Gözden kaçırdığım bir şey varsa affola.. insallah herkes iyidir

Bir şeyi merak ettim kulak uğultusu yaşıyorum bayadır sizlerde de oluyor mu? Her şeyi hamileliğe bağlamakta istemiyorum açıkcası
Bir de şu gaz sorunu yaşayanlar, çözüm buldunuz mu? Sabaha kadar kramplar giriyor artık uyutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…