Okunanlarla mı tamamlandı sayı yoksa okunacaklarla mı? Ben bir 100 daha almıştım dün ona göre okuyacağım daCanım şuan halloldu sen elindekileri okuyuver
Tamam tamam :)))) etiketlerim hepinizi :))))yeşim hemen yaz he sayfalar çok ilerliyor bakamıom bazen olmadı ben yazarım sana
ya arkadaşlar tepki çekmek kırmak için söylemiyorum ama özünde pimpirikli kaygılı biriyim.
burda da 2 li inandırıcı olmuyor sağlam dediklerinde bile sorun oluyor diye yazılar okuyorum sabahtan beri.
ee bize sağlam dedi korkuyorum bunları okuyunca
endişeleniyorum acaba mı diye normalde sakin olmaya çalışıyorum bu bebekte birde bunları okudum mu inanın akşama kadar kaygıdan geriliyorum. hatta biri 2 li temiz demişler başka test yaptırmış down çıkmış yazmış.
başka test de yaptırmak istemiyorum.
ne diyim bilemedim. didikleyip öğrendik mi nolacak ki aldırmayacağız doğunca napacağımızı araştıracağız ama burdaki herkes aşırı kaygılıyken hele birde sorunlu bebekse nasıl geçecek 9 ay öğrenen de stresden belkide daha da zarar verecek.
maksadım tepki çekmek değil içimden geçeni söylüyorum
lafım sorunlu gebelik yaşayanlara değil pimpiriklenip detaylı araştırma yapan arkadaşlara yani herşey normal dendiği halde dahada derinlere inmek isteyenlere acaba yazmasanız mı moralim bozuluyor benim
Okunanlarla mı tamamlandı sayı yoksa okunacaklarla mı? Ben bir 100 daha almıştım dün ona göre okuyacağım da
İçimden geçenleri yazmışsınız bazen sırf bu yüzden giresim gelmiyor bu sayfaya.Çünkü nerdeyse her seferinde başka bir kaygıyla ayrılıyorum heleki bu hassas dönemde.ya arkadaşlar tepki çekmek kırmak için söylemiyorum ama özünde pimpirikli kaygılı biriyim.
burda da 2 li inandırıcı olmuyor sağlam dediklerinde bile sorun oluyor diye yazılar okuyorum sabahtan beri.
ee bize sağlam dedi korkuyorum bunları okuyunca
endişeleniyorum acaba mı diye normalde sakin olmaya çalışıyorum bu bebekte birde bunları okudum mu inanın akşama kadar kaygıdan geriliyorum. hatta biri 2 li temiz demişler başka test yaptırmış down çıkmış yazmış.
başka test de yaptırmak istemiyorum.
ne diyim bilemedim. didikleyip öğrendik mi nolacak ki aldırmayacağız doğunca napacağımızı araştıracağız ama burdaki herkes aşırı kaygılıyken hele birde sorunlu bebekse nasıl geçecek 9 ay öğrenen de stresden belkide daha da zarar verecek.
maksadım tepki çekmek değil içimden geçeni söylüyorum
lafım sorunlu gebelik yaşayanlara değil pimpiriklenip detaylı araştırma yapan arkadaşlara yani herşey normal dendiği halde dahada derinlere inmek isteyenlere acaba yazmasanız mı moralim bozuluyor benim
canım şuan değil zaten, bayramdan sonra gittigimde 1 ay daha geçmiş olacak ondan sonra ufak ufak başlarım diye düşündümKızlar doğuma 6 ay var biraz erken değil mi alışveriş için ?
ben yaptırdım canım ama daha 4 iş günü oldu. 10 iş gününe kadar çıkar demişti kan alan hemşire
valla yeşim etkileniyorum ya çaktırmıyorum ama çok hassas biriyim.Canım ben ikili testi yaptım bencillik yapmak istemedim ama kaderinde varsa olur zaten ona bakarsan riskli gruplarda bile sağlıklı bebek doğuran birçok insan var hiç canını sıkma kafanada takma risk olsaydı mutlaka çıkardı diye düşünüyorum
canım beni 11 haftalıkken de renkliyle bakmıştı bunda da baktı bilmem , doktorundan rica et istersenAcaba benide alırlar mı ya 15+3 olacam
şükür anlayan var beni helal sanaİçimden geçenleri yazmışsınız bazen sırf bu yüzden giresim gelmiyor bu sayfaya.Çünkü nerdeyse her seferinde başka bir kaygıyla ayrılıyorum heleki bu hassas dönemde.
Benim de bir problemim çıktı ama ihtimal yüzde 1 olduğu için ve ilerki dönemde düzelme ihtimali de olduğu için ben sizlerle paylaşmadım çünkü imkanı olan var olmayan var imkanı olsa bile bir gecenizi bile bununla zindan etseniz çok üzülürdüm.
Biraz daha duyarlı olmalıyız bence.
kız benceMerhaba canlar bende bir cinsiyet tahmini alabilir miyim
Canım erkek olabilir ama sen ikili teste girdiysen gelişimine bak öndeyse erkek olma ihtimali yüksek demek bana göreMerhaba canlar bende bir cinsiyet tahmini alabilir miyim
Aynen maşallah gelişimine göre önde erkeğe benziyor 14 haftalık dedi bugün bende hep erkek hissediyordumCanım erkek olabilir ama sen ikili teste girdiysen gelişimine bak öndeyse erkek olma ihtimali yüksek demek bana göre
valla yeşim etkileniyorum ya çaktırmıyorum ama çok hassas biriyim.
kaldı ki doğunca da sonradan da hasta olabilir Allah korusun buraya eğlenelim güzel şeyler konuşalım maksadıyla giriyorum yada yaşadığım o anki kötü şeyleri sizlerle konuşayım dertleşeyim diye giriyorum. yada birine faydam olsun diye.
ama birşey yokken panik halinde bişeyler okuyunca ya benimki de öyleyse diye sabah beri düşünüyorum ya
baya korkuyorum test yaptırcak maddiyatım da çok yok ki eşime desem çok kızar.
yaptırmam da oda ayrı zaten de. ne bileyim ya yaptırın birşey çıkarsa dertleşelim dua edelim yardım edelim gerekirse ama yaptırmadan endişeleri aktarmayın arkadaş yanlışmıyım yao kesin deilmiş bunu yaptırcam diye kaç sayfa okudum sabah beri..
Aynen maşallah gelişimine göre önde erkeğe benziyor 14 haftalık dedi bugün bende hep erkek hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?