2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kesinlikle öyle...Benim erken hafta olmasına rağmen sırf benim merakımdan doppler cihazıyla bakıldı görüldü rahatsızlığım ve çok nadir görülen düzelme ihtimali de yüksek olan hatta bunu yaşayan 100 kişiden 88 i sağlıklı doğum yapıyor farkında olmadan.

Allah nasip kısmet ettiyse zaten evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıcaz ki yarına çıkmaya garantimiz var mı hiçbirimizin? Ne hastalıklar var o zaman sürekli konuşalım hamile değilken de onlarla içimizi karartalım.Böyle geçmez ki 6 ay.

Bence tek ciddiye almamız gereken doktorumuzun dedikleri bunun haricini takmamaya çalışalım yoksa gerçekten bu güzel günlerin keyfini hiç çıkaramıcaz.

Kekik iç canım 3 güne bir çok ağrın olduğu zaman bir çay bardağı su kaynat içine bir çay kaşığı kimyon at 2 dakika beklet iç ağrıyı kesiyor direk

Kekik iç canım 3 güne bir çok ağrın olduğu zaman bir çay bardağı su kaynat içine bir çay kaşığı kimyon at 2 dakika beklet iç ağrıyı kesiyor direk

Kuzum kekik zararlı diye okumuştum hamilelikte..
Benim şuanki durumumda daha tehlikli olur rahim kasılmasına sebep olur diye uzak duruyorum kekik vb. şeylerden

çok çok geçmiş olsun canım rabbim iyi günler yaşatsın acı çektirmesin inş sana ve hepimize.
ben cinsiyet haberi görünce yada biri bişey almış yada harika haberlerle gelenleri görünce çok seviniyorum.
ama bıktım bu sürekli panik yorumlarından.
geçmiyor zaman birde dikkatimi çeken hiç güzel şeylere cev verilmiyor.
çok verilmiyor yani ama nerde karamsar birşey var herkes uzatıyorda uzatıyor ya.
kız cinsiyet soruyor yorum 3 kişi max.
yada öğreniyor yine çok takan yok ne bileyim banamı öyle geldi bilmem

saol bitanem güzel yorumun için. benim dr baktı yorum bile yapmadı gel bebeğe bakalım dedi baktı herşey süper çocuk çok sağlıklı maşallah erkek dedi aynen böyle gönderdi.
5,8 yazıyor ben anlamam da zate
yani dr iyi dedi araştırmadım yani

hiçbirşey demediler ama sonuca bakmaya gittiğimiz gün kağıtta ben gördüm ilerde diyordu
Canım söylediklerinde haklısın evham konusunda ama seninde rahat olman lazım. Ben normalde çok pimpirikliydim ama bu hamilelikle bir rahatlama geldi ne duyduğumdan etkileniyorum ne gördüğümden. Sürpriz gebelik olunca herhalde çok üstne düşmüyorum. Sende biraz rahat olmayı dene bence. Kitaplar oku insan başına ne zaman ne geleceğini öğrenince daha rahat daha huzurlu oluyor. Birde birimizin başına gelen hepimizin başına gelecek değil. Hepimiz sorunsuz sıkıntısız atlatırız inşallah

bende gaz ilk günden beri var ama çaresi yok uyudummu iyi geliyor uzanmak iyi geliyor yorulmamak iyi geliyor

Bazı doktorlar ultrasonda bakıp gerek yok ikili teste bile diyolar canım öyle bir ihtimal olsa bunu yapamazlar hayırlısı olsun hakkımızda

bende gaz ilk günden beri var ama çaresi yok uyudummu iyi geliyor uzanmak iyi geliyor yorulmamak iyi geliyor

Ya kuzum benim fena ağrı yapıyor kramplar giriyor uyutmuyor.. gündüz sıkıntı yok ama gece eşinin yanında psikolojik olarak sıkıyorum kendimi sanırım ondan da olabilir.
Yatakları mı ayırsam ne yapsam

valla benim rahatlığımı bazı arkadaşlar bilir ben geçen 2 hafta öncesine kadar bebeğe sadece acilde bakmış insanım okadar rahat okadar allaha teslim bu bebekte.
ama ben kendimi böyle huzurlu hissederken artık 3 aydır aynı yorum tarzlarından mümkün değil etkilenmemek.
ki kaldıki benim gibi takanda vardır. söylediklerime bakarsan herşeyi konuşalım kavgayı küslüğü iyi kötü herşeyi
ama ikili kötü şu kesin bunu bekliyorum şu şöyleler beni etkiliyor birinin bebeği kötü çıksa dua ederim çok üzülürüm söyledi diye kızmam bozulmam ama şüphe giriyor içime anlatabildim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…