2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
okadar haklısın ki canım olumsuz yorumlar sayesinde artık normal olan şeylerin bile altında bisey arar olduk...
Ben bu güne kadar o kadar stressiz,sorunsuz,ağrısız sızısız bir hamilelik gecirdimki,ne bir mide bulantısı kusma,lekeleme en ufacık bir olumsuzluk bile yaşamadım...
Ama gün geliyor burya bir giriyorum hicbir belirti yokken herşey yolundayken bebegin kalbi dururmuş haberimiz bile olmazmış,yada 2li test çok iyi çıksada güvenmeyin daha güvenilir testler yapılmali falan filan...
Ki benim doktorum ense kalınlığı ve burun kemigi cok iyi olunca 2li teste bile gerek duymadi,onu bile yapmadı...
Dediğin gibi birbirimize destek olalım elimizden geleni birbirimiz için yapalım ama ne olur yazdıklarımıza biraz dikkat edelim lütfen lütfen...
Daha önce bir arkadaşla ufak bir çatışmam olmuştu benimde "mideniz bulanıyorsa korkmayın,midesi bulananin çocuğu aslında saglikli ve yaşıyor" anlamında bisey yazmıştı...
Ben o yazıyı okuyunca ilk gunden itibaren midesi bir defa bile bulanmamış biri olarak allak bullak olmuştum,doktora gidip bebeğini göreme kadar ne ecel terleri dökmüştüm bir ben bilirim...tabiki onunda kötü niyeti asla yoktu ama yinede üzülüyor insan

İlk torun heves etti dedim ama demesem iyiymiş

Hanımlar ikili testte ki yaş riski 1/500 gelmiş. Diğerleri düşük risk. Bu yaş riski ile ilgili bilginiz var mı?

Hanımlar ikili testte ki yaş riski 1/500 gelmiş. Diğerleri düşük risk. Bu yaş riski ile ilgili bilginiz var mı?
Canım bence bu şeydir hani 20 yaşındaysan risk az 30 yaşındaysan risk biraz artıyor gibi. Ben 24 üm 1/1350 çıkmış ama bu başlı başına sonuca varılacak bir şey değil tahmin sadece

Ben bu hamileliğimden önce bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim.Dış gebelik belki duymuşsunuzdur biraz yıpratıcı bir süreç hamile olduğunuzu öğrenip sevindikten sonra darmadağın oluyorsunuz ve bebeği düşürmek için metotreksat denen ufak doz kemoterapi ilacı içeren bir iğne oluyorsunuz ki onunla da düşerse şanslısınız.Evde beta hcgniz düşene kadar iç kanama riski sebebiyle yanlız kalamıyorsunuz ve tekrarlama riski de yüksek vs..
Ama beni bu süreç değil internette okuduğum bir bayanın yazdığı dış gebelik hikayesi mahvetti.Onun sanki birdaha çocuk sahibi olamıcakmışız gibi yazdığı o karamsar yazı benim gündüzlerimi gecelerimi kabusa çevirdi.Öyle mi oldu hayır.Ben iğnenin etkisi geçtiği korunma süresi bittiği ay itibariyle rahim gebeliği yaşamaya başlamıştım bile.
Çok sevindik bi süre inanamadık çünkü bu kadar kolay olmamalıydı internette yazan hikayelere göre. Ama sonra noldu tekrar bir bayanın çok dramatik bir şekilde yazdığı rahim ağzı yetmezliğinden 17. Haftadayken bebeğini kaybetme hikayesi beni çok etkiledi ve şimdi en büyük korkum bu.

Hiç tanımadığımız birinin hayatına kabus değil sadece umut olmalıyız bence.Uzun oldu kusura bakmayın sadece bu konuda bu yüzden biraz doluyum ve hassasım.

Bende 1 yil once 19 subat son ader tarihi hamile kalmistim nisanda kaybettim bu yil 16 subat son adet tarihim tam 1 sene sonra yeniden nasil oldu Allah buyuk ya bu kez inaniyorum ben yuzumuz gulecek insallah
İnşallah cnm... Rabbim tekrarlan acılar yaşatmasın, sağlıkla anneliği tattırsın

Eşinin yanındamı yapıyon kız

Iste bu yuzden ben hickimsenin hikayesini okumam ben kendi hikayemi kendim yaziyorum ve rabbimin bana yazdigi herkesten farkli bir yazi niye boyle seyler okuyup kendinizi sartlandiriorsunuz stres altina sokuyorsunuz. Boyle seylerin paylasilmasi basli basina zaten sacmalikken bunlari okuyarak prim vermeyin bu sizib ve bebeginizin seruveni hickimseyle kiyaslamayin .olumsuzluklari unutup her gunun tadini cikarin.

Zor bi süreç gerçekten okuyamayaözen gösterin yoksa etkileniyor insan

Bencede bebek çünkü gazdan farklıydı. İçimde bir şey kaydı bir yerden başka bir yere
Ya gaz cok ayri bisey artik gaz sancisini gaz dolasmasini da bilebilecek durumdayiz . Bu oyle degilki baya bisey icinde dolasiyor bazen kelebek cirpinior bazen balik dönüyor gibi bisey ben eminim yani bebek olduguna hic doktora sorup da imkansiz mavallarini dinleyemem

O zaman sana hikaye okumak yasak. İyilerini oku ve düşün canım. Boş gebelikten kürtaj oldum ne olduğumu anlamadım kızıma hamileyken 3.ayda kanamalar yaşadım 35.haftada açılma başladı 37,5 a kadar yattığım yerden kalkmadım. Oğluma hamileliğim hep endişeyle geçti 39+4 te suni sancıyla doğdu dahada duracaktı hiçbi gebeliğim diğerine benzemedi ama hepsini tecrübe ettiğim için en doğru olan sey "oluruna bırakmak" korkularınızı yenin Anne olmak güç gerektiriyor..

Bendede seğirme oldu ama çok üstte oldu o yüzden ihtimal vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…