2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kesin ondan ya.. eşimin yanında yapamıyorum gece bile ödüm kopuyor eşim duyar diye Böyle de ağrı oluyor işte bu gece hiç uyuyamadım sağlı sollu kramplar girdi .. bi çare bulmam lazım bu duruma
canım bende de gaz problemi çok fazla ama ben eşimden çekinmemeye alıştım. çünkü o kdar sık oluyor ki hangi birinde eşimin yanından uzaklaşayım. tutuncada karnım fena oluyor ağrılarım oluyor. onun için son günlerde salıyorum valla utanıyorum ama napıym :) eşimde alıştı ohhh gel belini ovalıym da daha çok çıkar rahatla diyor :)

Ya ben kızımda doguma gidecegim gun evi kendim temizledim o derece yani agrım sızım yoktu ama bu sefer surekli agrı var bende bayram sonu tekrar gidicem ondan sonra da baslarım alısverise ya
Ya yok keske oyle olsam ben 2 adım atsam nefes nefsse kaliyordum hic begenmedigim seyleri bile alip cikiyordum aceleden gidip oturayim diye o yuzden bu sefer akillandim 2 hafta sonra ogrenir ogrenmez toplu bir alisverise cikcam onemli seyleeri alicam kiyafetleri fln alicam. Gecen sefer totomu kaldiramadigim icin birkac parca esime biraktim al diye koca koca seyler almis hangi markalarin kiyafetleri bebege tam otururur bilmiorki erkek. Mesela lcw dan aldigin yenidogan a olmaz ama h&m den aldigim tam oturuor zibinlar atletler vs cocuk kaybolmuor icinde

Tabiki anliyorum senide oyle haklisin ki. Sakin olamiyoruz iste biz kadinlar

+1 Ben de aynı.
Amaç endişelendirmek değil. Ve yaptırmayanlar kesin yaptırsın şeklinde bir konuşma geçmedi zaten. Doktor değiliz sonuçta. Sadece testlerin olasılık düzeylerini doktorun söylediği şekilde paylaştım kendi adıma. Bu paylaşımdan olumsuz düşüncelere kapılanmasın lütfen kimse.

Ve ilk gebeliğimde fetal DNA testi yaptırmadığımı da paylaşmıştım. İlk gebeliğimin 22. Haftada erken doğumla kayıp olarak sonlanması, doğumdan sonra doğum kanalımın tam kapanmaması sebebi ile 10 gün sonra dikiş atılacak ve bu sebepten doktorumun kromozomsal sorun varsa dikiş atmadığını söylemesinden zorunlu yaptırdım ve zorunluluğumu da önceki postlarda paylaşmıştım.

Olayın zenginlikle ilgisi yok. Allah mecbur bırakmasın arkadaşlar.
Keşke tüm postları okumadan daha duyarlı olun diye itham da bulunulmasa. Emin olun 22. Haftada bebeğini mezara koyan, 1yıl sonra aynı ayda hamile kalan bir anne olarak pimpiriklik derecem tavanda ve kanama ile uğraşıyorum. Yazılanlardan başka anlam çıkarılmaması önemli. Hepimiz hassas dönem geçiriyoruz.

Teşekkürler

Son aydaki toplu alısverişi k. Pederim yaptı benim de canım ben gitmek istemedim keske gitseymişim ay paketler bir geldi 1 yasındaki cocuga olur bu sefer akıllandım bende kendim gidicem

canım ben bizzat düşüğünü biliyorum nasıl üzüldüm söylediğin de de ya kaç sayfa testlerle ilgili okuduğum için biz sadece ikili yaptırdığımız için oda çok gerçekçi değil diyince etkilendim
mecbursanız ayrı birşey yine söylüyorum
ben duyarsız biri değilim ki.
inş sonuçlarınız da güzel çıksın sende hoş gör ki bizde hamileyiz bizde böyle sıkıntıları duyunca bende de olurmu endişesi yaşıyoruz.
gayet normal hep olumluyu görmekle olumsuzu görmek aynı olmaz ki.
özellikle kırmamak için neler yazdım.
amacım eleştirmek değil.
mesela testi yaptırsan sonuçla gelsen hepimiz şükür deriz yada dua ederiz üzülme deriz.
anlatabiliyomuyum.

Kızlar bel ağrısı bended3 fazla hareket etmemeye çalışıyorum yürüsen ağrıyor evi şüpursem ağrıyor bide 2.kez gripoldum harekette hiç hissetmiyorum sadece bi kez pit pit hissetmiştim sonra bida olmadi

Bende 1 yil once 19 subat son ader tarihi hamile kalmistim nisanda kaybettim bu yil 16 subat son adet tarihim tam 1 sene sonra yeniden nasil oldu Allah buyuk ya bu kez inaniyorum ben yuzumuz gulecek insallah

Sizinki o kadar hassas bir konu ki zaten sorulmadıkça paylaşmadığınızın da farkındayım.
Benim bahsettiğim çok az ihtimalli nadir görülen konuların bi tanıdık şöyle oldu diye burda bahsedilerek genel kaygı oluşturulmasıydı sayfada.O yüzden ben kendi rahatsızlığımı da acaba bende var mıdır diyen olur diye paylaşmamıştım burda.Bunun için minicik bebeği doppler cihazına maruz bırakmanız gerekiyor ki riskli.Sizlerde yok büyük ihtimalle çok nadir görülebiliyor ve farkına varılmadan düzeliyor da ilerki haftalarda.
Açıklama yaptığınız için bile çok üzgünüm.
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı dilerim yavrunuzu.

Son aydaki toplu alısverişi k. Pederim yaptı benim de canım ben gitmek istemedim keske gitseymişim ay paketler bir geldi 1 yasındaki cocuga olur bu sefer akıllandım bende kendim gidicem
Senin ki daha riskliymis kayinpeder yok anam herseyinizi kendiniz yapin kimseye birakmayin. Bebek arabasini kayinvalidem ben gider alirim dedi bir geldi 200 liraya bir araba almis hicbir ise yaramior hic bir kullanisligi yok . Bu sene diorki bebek arabasi bakayim dedm amann dur ben bakarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…