canım bende de gaz problemi çok fazla ama ben eşimden çekinmemeye alıştım. çünkü o kdar sık oluyor ki hangi birinde eşimin yanından uzaklaşayım. tutuncada karnım fena oluyor ağrılarım oluyor. onun için son günlerde salıyorum valla utanıyorum ama napıym :) eşimde alıştı ohhh gel belini ovalıym da daha çok çıkar rahatla diyor :)Kesin ondan ya.. eşimin yanında yapamıyorum gece bile ödüm kopuyor eşim duyar diyeBöyle de ağrı oluyor işte bu gece hiç uyuyamadım sağlı sollu kramplar girdi .. bi çare bulmam lazım bu duruma
Ya yok keske oyle olsam ben 2 adım atsam nefes nefsse kaliyordum hic begenmedigim seyleri bile alip cikiyordum aceleden gidip oturayim diye o yuzden bu sefer akillandim 2 hafta sonra ogrenir ogrenmez toplu bir alisverise cikcam onemli seyleeri alicam kiyafetleri fln alicam. Gecen sefer totomu kaldiramadigim icin birkac parca esime biraktim al diye koca koca seyler almis hangi markalarin kiyafetleri bebege tam otururur bilmiorki erkek. Mesela lcw dan aldigin yenidogan a olmaz ama h&m den aldigim tam oturuor zibinlar atletler vs cocuk kaybolmuor icindeYa ben kızımda doguma gidecegim gun evi kendim temizledim o derece yani agrım sızım yoktu ama bu sefer surekli agrı var bende bayram sonu tekrar gidicem ondan sonra da baslarım alısverise ya
Seninki yüksek ihtimal erkek canım benceBenim her gidişimde bir iki gün arttırıyor
benim tam kalcamin ustu agriyor oradaki kemiklerDaha onceki gebeligimde bel kemigim agrior dedigimde vermisti doktor kuzum d vitamini olmasi lazm sanirim
arastirayim onu canim dogumdan sonra lazim olacak sagolasinkrem çalıyorduk ismini hatırlamıyorumda lazerden yarım saat önce. o zaman acı az oluyordu. tavsiye ederim.
yok canım ya arada seğirme gibi bişeyler oluyor. belki ilk oldugu için erkendirBebeğinin hareketlerini hisseden var mı ?
Tabiki anliyorum senide oyle haklisin ki. Sakin olamiyoruz iste biz kadinlarmecbur yaptırdıysan o ayrı düşüklerin varsa araştırma amaçlıysa apayrı zaten.
kötü niyet olmadığını da biliyorum.
fakat 2 li kesin değil şunu yapınca kesin gibi şeyler var biz hepimiz allaha emanet inandık 2 liyle devam ediyoruz ee aksini duyup insan etkileniyor.
ama yazımdada söyledim sorun yaşayıp araştırma yapılması ayrı birşey zaten.
anlamanı umarım
Ben 3500 lira verdim test kussura bakmayin kimseyi endiselendirmek amaciyla soylemedim bu testi. 2 tane dusugum oldugu icin bana direk bu testi soyledi doktor sonucta hepsinin yanilma payi var bundan once test mi vardi hepimizin isi Allaha emanet arkadaslar hassas bir donem yasiyoruz hepimiz niyetim kimseyi tedirgin etmek degil. Bende endise icinde bekliyorum zenginlikten yaptirmadim testi mecburiyetten yaptirdim malesef.
Son aydaki toplu alısverişi k. Pederim yaptı benim de canım ben gitmek istemedim keske gitseymişim ay paketler bir geldi 1 yasındaki cocuga olurYa yok keske oyle olsam ben 2 adım atsam nefes nefsse kaliyordum hic begenmedigim seyleri bile alip cikiyordum aceleden gidip oturayim diye o yuzden bu sefer akillandim 2 hafta sonra ogrenir ogrenmez toplu bir alisverise cikcam onemli seyleeri alicam kiyafetleri fln alicam. Gecen sefer totomu kaldiramadigim icin birkac parca esime biraktim al diye koca koca seyler almis hangi markalarin kiyafetleri bebege tam otururur bilmiorki erkek. Mesela lcw dan aldigin yenidogan a olmaz ama h&m den aldigim tam oturuor zibinlar atletler vs cocuk kaybolmuor icinde
Ben varımBebeğinin hareketlerini hisseden var mı ?
Yalnz degilmisim bnde yapammiyrmKesin ondan ya.. eşimin yanında yapamıyorum gece bile ödüm kopuyor eşim duyar diyeBöyle de ağrı oluyor işte bu gece hiç uyuyamadım sağlı sollu kramplar girdi .. bi çare bulmam lazım bu duruma
canım ben bizzat düşüğünü biliyorum nasıl üzüldüm söylediğin de de ya kaç sayfa testlerle ilgili okuduğum için biz sadece ikili yaptırdığımız için oda çok gerçekçi değil diyince etkilendim+1 Ben de aynı.
Amaç endişelendirmek değil. Ve yaptırmayanlar kesin yaptırsın şeklinde bir konuşma geçmedi zaten. Doktor değiliz sonuçta. Sadece testlerin olasılık düzeylerini doktorun söylediği şekilde paylaştım kendi adıma. Bu paylaşımdan olumsuz düşüncelere kapılanmasın lütfen kimse.
Ve ilk gebeliğimde fetal DNA testi yaptırmadığımı da paylaşmıştım. İlk gebeliğimin 22. Haftada erken doğumla kayıp olarak sonlanması, doğumdan sonra doğum kanalımın tam kapanmaması sebebi ile 10 gün sonra dikiş atılacak ve bu sebepten doktorumun kromozomsal sorun varsa dikiş atmadığını söylemesinden zorunlu yaptırdım ve zorunluluğumu da önceki postlarda paylaşmıştım.
Olayın zenginlikle ilgisi yok. Allah mecbur bırakmasın arkadaşlar.
Keşke tüm postları okumadan daha duyarlı olun diye itham da bulunulmasa. Emin olun 22. Haftada bebeğini mezara koyan, 1yıl sonra aynı ayda hamile kalan bir anne olarak pimpiriklik derecem tavanda ve kanama ile uğraşıyorum. Yazılanlardan başka anlam çıkarılmaması önemli. Hepimiz hassas dönem geçiriyoruz.
Teşekkürler
+1 Ben de aynı.
Amaç endişelendirmek değil. Ve yaptırmayanlar kesin yaptırsın şeklinde bir konuşma geçmedi zaten. Doktor değiliz sonuçta. Sadece testlerin olasılık düzeylerini doktorun söylediği şekilde paylaştım kendi adıma. Bu paylaşımdan olumsuz düşüncelere kapılanmasın lütfen kimse.
Ve ilk gebeliğimde fetal DNA testi yaptırmadığımı da paylaşmıştım. İlk gebeliğimin 22. Haftada erken doğumla kayıp olarak sonlanması, doğumdan sonra doğum kanalımın tam kapanmaması sebebi ile 10 gün sonra dikiş atılacak ve bu sebepten doktorumun kromozomsal sorun varsa dikiş atmadığını söylemesinden zorunlu yaptırdım ve zorunluluğumu da önceki postlarda paylaşmıştım.
Keşke tüm postları okumadan daha duyarlı olun diye itham da bulunulmasa. Emin olun 22. Haftada bebeğini mezara koyan, 1yıl sonra aynı ayda hamile kalan bir anne olarak pimpiriklik derecem tavanda ve kanama ile uğraşıyorum. Yazılanlardan başka anlam çıkarılmaması önemli. Hepimiz hassas dönem geçiriyoruz.
Teşekkürler
İlk gebelik mi canımKızlar bel ağrısı bended3 fazla hareket etmemeye çalışıyorum yürüsen ağrıyor evi şüpursem ağrıyor bide 2.kez gripoldum harekette hiç hissetmiyorum sadece bi kez pit pit hissetmiştim sonra bida olmadi
İnşallah bekleyen Arkadaslarımın sonucları cok iyi gelecekBende 1 yil once 19 subat son ader tarihi hamile kalmistim nisanda kaybettim bu yil 16 subat son adet tarihim tam 1 sene sonra yeniden nasil oldu Allah buyuk ya bu kez inaniyorum ben yuzumuz gulecek insallah
Sizinki o kadar hassas bir konu ki zaten sorulmadıkça paylaşmadığınızın da farkındayım.+1 Ben de aynı.
Teşekkürler
Evet ayni durumdayizbenim tam kalcamin ustu agriyor oradaki kemikler
Senin ki daha riskliymis kayinpederSon aydaki toplu alısverişi k. Pederim yaptı benim de canım ben gitmek istemedim keske gitseymişim ay paketler bir geldi 1 yasındaki cocuga olurbu sefer akıllandım bende kendim gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?