philips lumea canim evet yani memnundum diyebilirim cokta duzenli kullanmadim acikcasi egerduzenli kullansaydim daha iyi verim alirdim diye dusunuyorum, azalmisti tuylerim yalniz makine benim canimi oldukca acitiyordu birazda o yuzden duzenli kullanmadim, yani acisiz deniyor ama kisiden kisiye degisiyor bence
Benim de acı eşliğim düşük :) düzenli bir yere gitmek zor geliyor aynınparaya makineyi alabiliyorsun zaten. Ama işe yaradığından şüphelerim vardı teşekkürler
Kızlar bildirimler çok birikmiş.. yazan oldu mu göremedim. Gözden kaçırdığım bir şey varsa affola.. insallah herkes iyidir
Bir şeyi merak ettim kulak uğultusu yaşıyorum bayadır sizlerde de oluyor mu? Her şeyi hamileliğe bağlamakta istemiyorum açıkcası
Bir de şu gaz sorunu yaşayanlar, çözüm buldunuz mu? Sabaha kadar kramplar giriyor artık uyutmuyor
Ben 3500 lira verdim test kussura bakmayin kimseyi endiselendirmek amaciyla soylemedim bu testi. 2 tane dusugum oldugu icin bana direk bu testi soyledi doktor sonucta hepsinin yanilma payi var bundan once test mi vardi hepimizin isi Allaha emanet arkadaslar hassas bir donem yasiyoruz hepimiz niyetim kimseyi tedirgin etmek degil. Bende endise icinde bekliyorum zenginlikten yaptirmadim testi mecburiyetten yaptirdim malesef.
mecbur yaptırdıysan o ayrı düşüklerin varsa araştırma amaçlıysa apayrı zaten.
kötü niyet olmadığını da biliyorum.
fakat 2 li kesin değil şunu yapınca kesin gibi şeyler var biz hepimiz allaha emanet inandık 2 liyle devam ediyoruz ee aksini duyup insan etkileniyor.
ama yazımdada söyledim sorun yaşayıp araştırma yapılması ayrı birşey zaten.
anlamanı umarım
Benim de acı eşliğim düşük :) düzenli bir yere gitmek zor geliyor aynınparaya makineyi alabiliyorsun zaten. Ama işe yaradığından şüphelerim vardı teşekkürler
Kesinlikle öyle...Benim erken hafta olmasına rağmen sırf benim merakımdan doppler cihazıyla bakıldı görüldü rahatsızlığım ve çok nadir görülen düzelme ihtimali de yüksek olan hatta bunu yaşayan 100 kişiden 88 i sağlıklı doğum yapıyor farkında olmadan.
Allah nasip kısmet ettiyse zaten evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıcaz ki yarına çıkmaya garantimiz var mı hiçbirimizin? Ne hastalıklar var o zaman sürekli konuşalım hamile değilken de onlarla içimizi karartalım.Böyle geçmez ki 6 ay.
Bence tek ciddiye almamız gereken doktorumuzun dedikleri bunun haricini takmamaya çalışalım yoksa gerçekten bu güzel günlerin keyfini hiç çıkaramıcaz.
bende katılıyorum sizlere. moral herşeyin ilaçı. Elimizden gelen herşeyi yaptıktan sonra gerisi takdiri ilahi. Allah herkesin bebeğine saglıklı uzun ömür versin. anne babasınada
ilk gebeliğimde 2li test risksiz çıkmıştı. en düşük seviyedeydi risk. o zaman da nifty testi söylemişlerdi ama hiç önemsememiştim bile. detaylıya gitmiştim sonrasında. detaylı doktorum diğer testlere gerek yok risk görmüyorum benim içim rahat demişti. fakat bu gebeliğimde 2 li test orta riskli çıktı. kadın doğum doktorum çok samimi arkadaşım. bu kez nifty testi yaptırmalısın kafamız rahat etsin dedi. eğer 2li testim güzel çıksaydı bunda da düşünmezdim. mecburiyetten yaptırdım
Evet bende ayakta cok duramiorum o yuzden iste bakin ben bu yuzden bu cinsiyetleri hemen ogrenip alisveris yapma taraftariyim ilerde daha da agirlascaz agirlastikca biraz zorlncaz hazir elimiz ayagimiz tutarken eksikleri alalim bari
Evet bende ayakta cok duramiorum o yuzden iste bakin ben bu yuzden bu cinsiyetleri hemen ogrenip alisveris yapma taraftariyim ilerde daha da agirlascaz agirlastikca biraz zorlncaz hazir elimiz ayagimiz tutarken eksikleri alalim bari
Ya ben kızımda doguma gidecegim gun evi kendim temizledim o derece yani agrım sızım yoktu ama bu sefer surekli agrı var bende bayram sonu tekrar gidicem ondan sonra da baslarım alısverise ya
philips lumea canim evet yani memnundum diyebilirim cokta duzenli kullanmadim acikcasi egerduzenli kullansaydim daha iyi verim alirdim diye dusunuyorum, azalmisti tuylerim yalniz makine benim canimi oldukca acitiyordu birazda o yuzden duzenli kullanmadim, yani acisiz deniyor ama kisiden kisiye degisiyor bence