2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim de acı eşliğim düşük :) düzenli bir yere gitmek zor geliyor aynınparaya makineyi alabiliyorsun zaten. Ama işe yaradığından şüphelerim vardı teşekkürler

sıcak tutmaya çalılıyorum ayağımı. yogurt ,kefir iyi geliyor. yinede oluyor gaz ama rahatsız edici boyutta olmuyor.

Yalniz o bel agrilari bende de var olduruor beni cok kotu ayakta yururkken bir de ani sancilar giriyor belime
15 dk yurumeden sonra basliyor bende birde oturdugum yerden ayaga kalkmaya calisirken nefesimi kesiyor birden cok yavas kalkabiliyorum

mecbur yaptırdıysan o ayrı düşüklerin varsa araştırma amaçlıysa apayrı zaten.
kötü niyet olmadığını da biliyorum.
fakat 2 li kesin değil şunu yapınca kesin gibi şeyler var biz hepimiz allaha emanet inandık 2 liyle devam ediyoruz ee aksini duyup insan etkileniyor.
ama yazımdada söyledim sorun yaşayıp araştırma yapılması ayrı birşey zaten.
anlamanı umarım

Benim de acı eşliğim düşük :) düzenli bir yere gitmek zor geliyor aynınparaya makineyi alabiliyorsun zaten. Ama işe yaradığından şüphelerim vardı teşekkürler
hormonal bir problemin yoksa ise yarayacaktir kuzum

bende katılıyorum sizlere. moral herşeyin ilaçı. Elimizden gelen herşeyi yaptıktan sonra gerisi takdiri ilahi. Allah herkesin bebeğine saglıklı uzun ömür versin. anne babasınada

ilk gebeliğimde 2li test risksiz çıkmıştı. en düşük seviyedeydi risk. o zaman da nifty testi söylemişlerdi ama hiç önemsememiştim bile. detaylıya gitmiştim sonrasında. detaylı doktorum diğer testlere gerek yok risk görmüyorum benim içim rahat demişti. fakat bu gebeliğimde 2 li test orta riskli çıktı. kadın doğum doktorum çok samimi arkadaşım. bu kez nifty testi yaptırmalısın kafamız rahat etsin dedi. eğer 2li testim güzel çıksaydı bunda da düşünmezdim. mecburiyetten yaptırdım

15 dk yurumeden sonra basliyor bende birde oturdugum yerden ayaga kalkmaya calisirken nefesimi kesiyor birden cok yavas kalkabiliyorum
Evet bende ayakta cok duramiorum o yuzden iste bakin ben bu yuzden bu cinsiyetleri hemen ogrenip alisveris yapma taraftariyim ilerde daha da agirlascaz agirlastikca biraz zorlncaz hazir elimiz ayagimiz tutarken eksikleri alalim bari

Evet bende ayakta cok duramiorum o yuzden iste bakin ben bu yuzden bu cinsiyetleri hemen ogrenip alisveris yapma taraftariyim ilerde daha da agirlascaz agirlastikca biraz zorlncaz hazir elimiz ayagimiz tutarken eksikleri alalim bari
Ya ben kızımda doguma gidecegim gun evi kendim temizledim o derece yani agrım sızım yoktu ama bu sefer surekli agrı var bende bayram sonu tekrar gidicem ondan sonra da baslarım alısverise ya

krem çalıyorduk ismini hatırlamıyorumda lazerden yarım saat önce. o zaman acı az oluyordu. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…