okadar haklısın ki canım olumsuz yorumlar sayesinde artık normal olan şeylerin bile altında bisey arar olduk...
Ben bu güne kadar o kadar stressiz,sorunsuz,ağrısız sızısız bir hamilelik gecirdimki,ne bir mide bulantısı kusma,lekeleme en ufacık bir olumsuzluk bile yaşamadım...
Ama gün geliyor burya bir giriyorum hicbir belirti yokken herşey yolundayken bebegin kalbi dururmuş haberimiz bile olmazmış,yada 2li test çok iyi çıksada güvenmeyin daha güvenilir testler yapılmali falan filan...
Ki benim doktorum ense kalınlığı ve burun kemigi cok iyi olunca 2li teste bile gerek duymadi,onu bile yapmadı...
Dediğin gibi birbirimize destek olalım elimizden geleni birbirimiz için yapalım ama ne olur yazdıklarımıza biraz dikkat edelim lütfen lütfen...
Daha önce bir arkadaşla ufak bir çatışmam olmuştu benimde "mideniz bulanıyorsa korkmayın,midesi bulananin çocuğu aslında saglikli ve yaşıyor" anlamında bisey yazmıştı...
Ben o yazıyı okuyunca ilk gunden itibaren midesi bir defa bile bulanmamış biri olarak allak bullak olmuştum,doktora gidip bebeğini göreme kadar ne ecel terleri dökmüştüm bir ben bilirim...tabiki onunda kötü niyeti asla yoktu ama yinede üzülüyor insan