2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hiç sormadım zaten benim doktor garip biraz insanlar 12. Haftada öğrenmiş cinsiyetleri mümkün değil vs diyor. Ben ne hissediyorsam o iç güdülerime güveniyorum

Evet haklısınız en güzeli okumamak ve oluruna bırakmak.Allah bizi ve onları korusun

Balık dalgalandı gibi oldu iki kez ama emin değilim.
Dalgalanmayı tecrübe edinmedim ama sanki bebeğin bulunduğu alanda baloncuklar varmış gibi hissetmiştim. Bağırsak guruldamadıysan hallice. İstisnaları bilemem ama birkaç hafta daha var sanki hissetmeye

Hiç sormadım zaten benim doktor garip biraz insanlar 12. Haftada öğrenmiş cinsiyetleri mümkün değil vs diyor. Ben ne hissediyorsam o iç güdülerime güveniyorum
Nasil mumkun degilmis ben bu bebek haric digerlerini 12+ da ogrendm

Bebeğinin hareketlerini hisseden var mı ?
Bende seyirme gibi bir şeyler oluyor arada.. sanki mide guruldaması gibi ama midemde değil göbeğimde. Tam ayırt edemiyorum ilk gebelikte hissedilmez diyor doktorlar ama daha önce de ben böyle bir şey hissetmemiştim.

Sen hissediyor musun bir şey?

bende bunu diyorum.
herkese bildiğim kadarıyla yardım dua ediyorum.
ama yoruldum olumsuz düşüncelerden son günlerde yazılanlar deil 3 aydır bitmiyorki
allah aşkına zor kavuşanlar var korkuylamı geçirsinler allaha teslim olalım biraz.
azcık ona bırakalım kadere bırakalım
eskiden cinsiyeti doğurunca görürlermiş az relax olsak
süperiz..

Hamile kalana kadar gebe kalamamanın zorluğunu yaşadım hep,hamileliğin zor olduğunu düşünürken normal doğum yapmanın daha zor olduğunu anladım, doğumdan sonra asıl zorluğun bebek bakmak olduğunu 1,5 sene sonra 2.si doğduğunda 2 çocuğu büyütmenin hepsinden zor olduğunu ve şuan 3.sü geliyor insan bütün yaşadığı zorlukları unutuyor ona göre dahada güçlü olacağınızı bilin neolur ufak şeylere takılıp üzmeyin boşa kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…