2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

hahah harikasin ya ben hayatta yapamam Hatta o yüzden annemde yatmaya bayılıyorum bi süre ben annemin evine gideyim bari
Kendimi öyle sıkıyorum ki sonra sabaha kadar uyuyamıyorum.. normal kramp olsa gündüzde yatıyorum olmuyor gece oluyor

ya hareket hissetme tam olarak nasıl bişey açıklar mısınız, yani bebişiin ayakları yada ellerini mi hissediyoruz . yoksa segirme tarzında bişey mi bunu çok merak ediyorum çünkü 4. aydayım
Kuzum suanda el ayak hissedecek durumda degiliz onu bebek belli bir kiloyu gectikten sonra hissederiz anca . Bu anlık olan birsey yani yani birsey hareket edior biliorsun hissediorsun ama oyle elledi tekme atti seklinde degil

Evet erkek dedi de kesin kesin konuşmadı emin olamadım bende
Banada kız dedi başta 3 gün sonda yüzdesini sormadım emin konuştunuz dedim baktı emin değilim orda bişey var pipi gelişebilir kordon değil ama pipi demek için erken dedi bu varken ona kızda diyemem dedi kaldım öyle en azından senin bir ihtimalin var benim oda yok

yok be rahat ol bi kere yapınca devamı geliyor. hatta ben , ben yapmıyorum ki bebek yapıyor deyip işin içinden çıkıyorum

Kuzum suanda el ayak hissedecek durumda degiliz onu bebek belli bir kiloyu gectikten sonra hissederiz anca . Bu anlık olan birsey yani yani birsey hareket edior biliorsun hissediorsun ama oyle elledi tekme atti seklinde degil
hmmm anladım canım sağol

Ben de öyle seyirme oluyor ama o mu değil mi çözemedim.. Benim ikinci olduğu için erken atabilirmiş. Oğlumda da kelebek gibi hissetmeye başlamıştım 19.haftalarda. Bunda anlayamadım merak ettim hisseden var mı diye

Bende eşinin yanında gaz çıkaramayanlardanım ama o da yapmaz benim yanımda. Benim ev dubleks ben her seferinde üst kattaki wc ye gidiyorum bi de bazen gidip geliyorum tam oturcam yerime bi daha çıkıyorum yukarı benimki de bu yüzden çok dalga geçiyor benimle ama napayım rahat olamayınca içime kaçıyor resmen

yok be rahat ol bi kere yapınca devamı geliyor. hatta ben , ben yapmıyorum ki bebek yapıyor deyip işin içinden çıkıyorum

Ya ben varya tuvalete gidince hala musluğu açanlardanım sabahları eşim biran once kalksada gitse diye saati kolluyorum şöyle yaylana yaylana yatmak için
Belki eşim bu konuda rahat olsa bende salarım ama adam o kadar düzenli titiz ki .. yurdum insanı gibi davranamıyorum bir türlü

Kızlar anneler günü indirimden aldığım çatlak önleyici yağım geldi,ayrıca çatlak olmayacağına garantide vermişler. Ben yapısını ve emilimini inanılmaz beğendim şimdiye kadar hindistan cevizi yağı kullandım ama o sadece yumusatiyordu nemli bir his bırakmıyordu...
Tamamen doğal ve fiattida çok uygun almak isteyen arkadaşlara fikir olsun

Eklentiler

• 20190516_170227.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Dalgalanmayı tecrübe edinmedim ama sanki bebeğin bulunduğu alanda baloncuklar varmış gibi hissetmiştim. Bağırsak guruldamadıysan hallice. İstisnaları bilemem ama birkaç hafta daha var sanki hissetmeye
benim ki yer değiştirme gibiydi suyun içinde balık dalgalanması gibi. Sadece iki kez hissettim
Nasil mumkun degilmis ben bu bebek haric digerlerini 12+ da ogrendm
Bence söylemek istemiyor. Doğudayım ben burada cinsiyetlere bakış açısı farklı olduğundan sanırım doktorlar tahmin etselerde söylemiyorlar

Durduk yere grip oldum ya burnum akıyor. Suda eritilen c vitamini aldım belki destek olur

Haha hiç sorma benimde eşim yapmaz aslında böylesi daha iyi bence

Bende kullanıyorum biraz önce almıştım 3lü seti 99 tlye. Birde 400 ml lierac aldım üstünede onu sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…