2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende kullanıyorum biraz önce almıştım 3lü seti 99 tlye. Birde 400 ml lierac aldım üstünede onu sürüyorum
Ohhhhh maslalh sen çifte kavrulmuş korunuyorsun catlaklardan,gunde 2 kez sürme işi beni biraz zorlar galiba...çünkü ben nemlendiricimi bile hergun surmeyi unutan bir tipim hadi hayırlısı

Aynenn kuzum 3.yılımızı doldurmaya gidiyoruz ben bir kere eşimde böyle bir şey duymadım.. eğer o bende duyarsa varya sanki yüzüne bakamam gibi hissediyorum
Yk kuzum bnm esim rahatttir yapar ilk zamanlardn beri sorun bnde bn ailemin yannda bile evlenmeye yakin zamanlarda yapmaya baslamistm bundada bi 20 yili deviririm herhalde

canım bende lierac ve bio oil arasında kararsız kaldım bu iyiyse bunu mu alsam

Anladim kuzum kiz oldugunu mu dusunuyorsun sen :)

Benim yaş riski 1/250 yaşım 37, Doktorum ikili testte esas olan nt riski yani ense kalınlığı ölçüsüdür diyor.
Ense kalınlığını da ultrasonla da ölçüyolar aslında ultrasonda normal cıkınca bence ikili teste bile gerek yok ama doktorlar test test test hiç yaptırma diyen yok

canim hangi siteden ve ne kadara almistin?

Aynen valla benim eşimde öyle herşeyi düzenli adamın

Simdilik bununla basla bence canim,ilerki zamanlarda daha ekstra kuruluk olursa yanına bir tane daha alırsın...
Bende 6 7 aydan sonra mustelayida ekleyeceğim,bakalım inşllah catlamayiz
Ben de burada paylaştım indirim var diye. Benim de geldi. Ben lierac da aldım. Doğuma kadar bırakmayın kullanmayı. Ben son hafta çatladım resmen.

Ohhhhh maslalh sen çifte kavrulmuş korunuyorsun catlaklardan,gunde 2 kez sürme işi beni biraz zorlar galiba...çünkü ben nemlendiricimi bile hergun surmeyi unutan bir tipim hadi hayırlısı
işte her gün süremiyorum duştan duşa sürüyorum çok zor geliyor. Çok kuruyup kaşınıyorum birde of of dertler bitmiyor.
Anladim kuzum kiz oldugunu mu dusunuyorsun sen :)
yok canım isteğim o yönde ama bakmak için uğraşmadı bile hani sanmıyorum gördüğünü. Pazartesi gideceğim öğreneceğiz bakalım. Bende alışveriş için hiç heves yok açıkçası normal mi bu :/

Ense kalınlığını da ultrasonla da ölçüyolar aslında ultrasonda normal cıkınca bence ikili teste bile gerek yok ama doktorlar test test test hiç yaptırma diyen yok
Aynen oyle bunlarda bi ticaret diğer hamileliklerimde perinatologa gittim 2li test için aman yanlış bişey olmasın diye bu kez doktor muayenemde rica ettim kendiside pozisyonu ve ölçü normalse ben bakarım anormal durumda yönlendiririm dedi. Diğer türlü en uygun fiyatlı test 200 tl.

Tişört aldım baya l beden. Şuan 4 pantolonum var canım biri mavi 3 ü lcw biri hediye geldi. Senin randevun nasıl geçti ben kaçırdım ?
Ben s de M ye geçtim ben 2 tane lcw dan almıştım. Ablam 4 tane verdi. Ablamınkileri pek beğenmiyorum ama idare ediyoruz:)) okulda pek belli olsun istemiyorum ama hoşuma gidiyor göbeğim

Randevu iyiydi şükür . CVS çıkmamıştı ama doktor ordayken arayıp öğrendi sonucu sağolsun. Ön sonuç temiz çıktı. Ama net sonucu beklemek zorundayız dedi. Ultrasonda ki ölçümler de iyi çıktı. Kafasından yaptı bi çok ölçümü. Hepsi haftasıyla uyumlu şükür. Ödem hala var ama bebeğin büyüklüğü ve haftasına göre normal kabule diyoruz dedi. Karaciğer ve kalp arasındaki damarda ters akım vardı, o da geçmiş şükür. Allah a şükür iyi şeyler duyduk. Şimdilik kız dedi bebişime :) 2 hafta sonra randevum var yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…