2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok şükür vallahi hep aklımdasın ne oldu ne bitti merak ediyorum. Çok sevindim hiç bir şey olmayacak ben yürekten inanıyorum

Canım ben de şunu söyleyim o zaman sana. Benim 2li 1/270 cıktı ya hani riskli gruba giriyorum. Benim doktorum dedi ki o bebekte bir şey yok Allahın izniyle ama sen pimpiriklisin deger de riskli o testi yaptıralım içimiz rahat etsin dedi. Neyse tabi ben burada endişemi paylaştım. Ama sonradan kendi arkadaslarımdan cevremden öyle seyler duydum ki 1/40 1/8 riskler sapasaglam dogmus ilave test de yaptırmamışlar... O yüzden için rahat olsun. Endişelenme.
Hepimizin yapısı cok farklı, herkesin bir hikayesi bin acısı var. Buraya dertlerimizi paylaşmak, destek olmak, umut olmak, başımıza gelebilecek ihtimalleri birbirimizden öğrenerek önlem almak, bilgilenmek için giriyoruz.
Hepimiz endişeli, hepimiz kaygılıyız. Birbirimize dayanarak bu kaygıları azaltmaya calısıyoruz. Burda bana yaptıgınız bir kaç olumlu yorum benim bilincimde bedenimde öyle güzel etkiler yaratıyor ki tarif edemem...
O yüzden bence mutlulugumuzu da endişelerimizi de paylaşmak güzel
İçin rahat olsun kuzum bir şey olsa doktor öyle ya da böyle fark ederdi zaten.

Arkadaşlar bugün özel hastaneye gittim. Dün devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru rahmin çok kasılıyor bebek sıkışmış kalmış demişti. Çok korktum. Bugün özelde doktor inceledi öyle birşey olmaz herşey gayet yolunda çok güzel dedi. Bugün cinsiyeti de gördük artık binde 999 erkek kesin dedi doktor 5 yaşındaki kızım göbeğimi öpüp duruyor kardeşim burda diye ☺

İnanki aynısı dedi bana önce 11 haftalıkken 12. Haftada kız diyemem bir çıkıntı var dedi bugünde erkek dedi

Ayy maşallah çok tatliş kızınız ya

Hahah bilmiorum ki canim ya kisiden kisiye degisiyor normalde de ben alisverisi seven bir insanim sen nasilsin bilmiorum.ki

Kızlar benim ağzımda kötü bir tat gözümde kararma var bişey olmamıştır bebeğe demi

Ben hiç catlamiyorum çok şükür normalde de vücuduma nemlendirici suremem zaten cildim hiç kurulmaz
Maşallah çoookk şanslısın demektir.
Bazı doktorlar beni benden alıyor. Tövbee. Cinsiyet belli olmuş ama süper
Kızlar benim ağzımda kötü bir tat gözümde kararma var bişey olmamıştır bebeğe demi
Tansiyonun şekerin düşmüştür niye bişey olsun canım

Ayy maşallah çok tatliş kızınız ya
Teşekkürler canım. Bugün cinsiyeti öğrendik diye gittim zıbın aldım oğluşuma 2 adet. Eve geldik kızıma gösterdim bak kardeşine ne aldım diye. Ay annecim çok tatlı bu atletler ne güzel dedi ben şok arabada eşimle iddiaya gitmiştik ben zıbınları gösterince kesin bana birşey almadınız mı diye soracak dedim. Eşim de Hayır öyle demez benim kızım dedi. Valla kızım beni şaşırttı normalde babasından bile kıskanıyor beni ama kardeşine karşı daha ılımlı çıktı

Maşallah maşallah doğduğunda da böyle devam eder inşallah

Şehirdeki tüm kargocularla kankayım desem çok severim ama sanırım nerden başlayacağımı bilmiyorum
Haa olabilir belki de oyledir . Dur bakalim cinsiyetler kesinlestikten sonra herkes alisverislere baslicagi icin sende gorup heveslenceksin nasil olsa

Oh ne guzel alisverislere bile baslanmiş ben bir turlu emin olup giremiyorum bir yere bari biberon yikama sungeri suluk fln alayim da ferim sönsün

Bunuda araştırayım ben bacaklarıma sürmediğim için sadece bacaklarım çatlamıştı Bu gebeliğimde hergün sürüyorum.

Lierac.hindistan cevizi yağı ve unimom çatlak önleyici yağ

Kızlar heryerimize sürün ben son ay şişmiştim ve bacaklarım çatladı oraları ilk gebeliğim diye hiç düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…