Allah razı olsun canım. He yaa, kız istiyordum zatençok sevindim canım maşallah kiz çocuğunda çok tatlı olur
Çok şükür vallahi hep aklımdasın ne oldu ne bitti merak ediyorum. Çok sevindim hiç bir şey olmayacak ben yürekten inanıyorumBen s de M ye geçtimben 2 tane lcw dan almıştım. Ablam 4 tane verdi. Ablamınkileri pek beğenmiyorum ama idare ediyoruz:)) okulda pek belli olsun istemiyorum ama hoşuma gidiyor göbeğim
Randevu iyiydi şükür . CVS çıkmamıştı ama doktor ordayken arayıp öğrendi sonucu sağolsun. Ön sonuç temiz çıktı. Ama net sonucu beklemek zorundayız dedi. Ultrasonda ki ölçümler de iyi çıktı. Kafasından yaptı bi çok ölçümü. Hepsi haftasıyla uyumlu şükür. Ödem hala var ama bebeğin büyüklüğü ve haftasına göre normal kabule diyoruz dedi. Karaciğer ve kalp arasındaki damarda ters akım vardı, o da geçmiş şükür. Allah a şükür iyi şeyler duyduk. Şimdilik kız dedi bebişime :) 2 hafta sonra randevum var yine
Canım ben de şunu söyleyim o zaman sana. Benim 2li 1/270 cıktı ya hani riskli gruba giriyorum. Benim doktorum dedi ki o bebekte bir şey yok Allahın izniyle ama sen pimpiriklisin deger de riskli o testi yaptıralım içimiz rahat etsin dedi. Neyse tabi ben burada endişemi paylaştım. Ama sonradan kendi arkadaslarımdan cevremden öyle seyler duydum ki 1/40 1/8 riskler sapasaglam dogmus ilave test de yaptırmamışlar... O yüzden için rahat olsun. Endişelenme.valla yeşim etkileniyorum ya çaktırmıyorum ama çok hassas biriyim.
kaldı ki doğunca da sonradan da hasta olabilir Allah korusun buraya eğlenelim güzel şeyler konuşalım maksadıyla giriyorum yada yaşadığım o anki kötü şeyleri sizlerle konuşayım dertleşeyim diye giriyorum. yada birine faydam olsun diye.
ama birşey yokken panik halinde bişeyler okuyunca ya benimki de öyleyse diye sabah beri düşünüyorum ya
baya korkuyorum test yaptırcak maddiyatım da çok yok ki eşime desem çok kızar.
yaptırmam da oda ayrı zaten de. ne bileyim ya yaptırın birşey çıkarsa dertleşelim dua edelim yardım edelim gerekirse ama yaptırmadan endişeleri aktarmayın arkadaş yanlışmıyım yao kesin deilmiş bunu yaptırcam diye kaç sayfa okudum sabah beri..
İnanki aynısı dedi bana önce 11 haftalıkken 12. Haftada kız diyemem bir çıkıntı var dedi bugünde erkek dediBanada kız dedi başta 3 gün sonda yüzdesini sormadım emin konuştunuz dedim baktı emin değilim orda bişey var pipi gelişebilir kordon değil ama pipi demek için erken dedi bu varken ona kızda diyemem dedi kaldım öyleen azından senin bir ihtimalin var benim oda yok
Ayy maşallah çok tatliş kızınız yaArkadaşlar bugün özel hastaneye gittim. Dün devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru rahmin çok kasılıyor bebek sıkışmış kalmış demişti. Çok korktum. Bugün özelde doktor inceledi öyle birşey olmaz herşey gayet yolunda çok güzel dedi. Bugün cinsiyeti de gördük artık binde 999 erkek kesin dedi doktor5 yaşındaki kızım göbeğimi öpüp duruyor kardeşim burda diye ☺
Hamilelikte kullanılıyor di mi onlar canım?Durduk yere grip oldum ya burnum akıyor. Suda eritilen c vitamini aldım belki destek olur
Hahah bilmiorum ki canim ya kisiden kisiye degisiyor normalde de ben alisverisi seven bir insanim sen nasilsin bilmiorum.kiişte her gün süremiyorum duştan duşa sürüyorum çok zor geliyor. Çok kuruyup kaşınıyorum birde of of dertler bitmiyor.
yok canım isteğim o yönde ama bakmak için uğraşmadı bile hani sanmıyorum gördüğünü. Pazartesi gideceğim öğreneceğiz bakalım. Bende alışveriş için hiç heves yok açıkçası normal mi bu :/
Şehirdeki tüm kargocularla kankayım desemHahah bilmiorum ki canim ya kisiden kisiye degisiyor normalde de ben alisverisi seven bir insanim sen nasilsin bilmiorum.ki
Yüzde verdimi sanaİnanki aynısı dedi bana önce 11 haftalıkken 12. Haftada kız diyemem bir çıkıntı var dedi bugünde erkek dedi
Yok onu vermediler,Yüzde verdimi sana
Maşallah çoookk şanslısın demektir.Ben hiç catlamiyorum çok şükür normalde de vücuduma nemlendirici suremem zaten cildim hiç kurulmaz
Bazı doktorlar beni benden alıyor. Tövbee. Cinsiyet belli olmuş ama süperArkadaşlar bugün özel hastaneye gittim. Dün devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru rahmin çok kasılıyor bebek sıkışmış kalmış demişti. Çok korktum. Bugün özelde doktor inceledi öyle birşey olmaz herşey gayet yolunda çok güzel dedi. Bugün cinsiyeti de gördük artık binde 999 erkek kesin dedi doktor5 yaşındaki kızım göbeğimi öpüp duruyor kardeşim burda diye ☺
Tansiyonun şekerin düşmüştür niye bişey olsun canımKızlar benim ağzımda kötü bir tat gözümde kararma var bişey olmamıştır bebeğe demi
Teşekkürler canım. Bugün cinsiyeti öğrendik diye gittim zıbın aldım oğluşuma 2 adet. Eve geldik kızıma gösterdim bak kardeşine ne aldım diye. Ay annecim çok tatlı bu atletler ne güzel dedi ben şokAyy maşallah çok tatliş kızınız ya
Maşallah maşallah doğduğunda da böyle devam eder inşallahTeşekkürler canım. Bugün cinsiyeti öğrendik diye gittim zıbın aldım oğluşuma 2 adet. Eve geldik kızıma gösterdim bak kardeşine ne aldım diye. Ay annecim çok tatlı bu atletler ne güzel dedi ben şokarabada eşimle iddiaya gitmiştik ben zıbınları gösterince kesin bana birşey almadınız mı diye soracak dedim. Eşim de Hayır öyle demez benim kızım dedi. Valla kızım beni şaşırttı normalde babasından bile kıskanıyor beni ama kardeşine karşı daha ılımlı çıktı
Allah razı olsun canım. Inşallah her şey iyi olacak. İyiyiz şimdilik şükür.Çok şükür vallahi hep aklımdasın ne oldu ne bitti merak ediyorum. Çok sevindim hiç bir şey olmayacak ben yürekten inanıyorum
Haa olabilir belki de oyledir . Dur bakalim cinsiyetler kesinlestikten sonra herkes alisverislere baslicagi icin sende gorup heveslenceksin nasil olsaŞehirdeki tüm kargocularla kankayım desemçok severim ama sanırım nerden başlayacağımı bilmiyorum
Oh ne guzel alisverislere bile baslanmiş ben bir turlu emin olup giremiyorum bir yere bari biberon yikama sungeri suluk fln alayim da ferim sönsünTeşekkürler canım. Bugün cinsiyeti öğrendik diye gittim zıbın aldım oğluşuma 2 adet. Eve geldik kızıma gösterdim bak kardeşine ne aldım diye. Ay annecim çok tatlı bu atletler ne güzel dedi ben şokarabada eşimle iddiaya gitmiştik ben zıbınları gösterince kesin bana birşey almadınız mı diye soracak dedim. Eşim de Hayır öyle demez benim kızım dedi. Valla kızım beni şaşırttı normalde babasından bile kıskanıyor beni ama kardeşine karşı daha ılımlı çıktı
Kızlar anneler günü indirimden aldığım çatlak önleyici yağım geldi,ayrıca çatlak olmayacağına garantide vermişler. Ben yapısını ve emilimini inanılmaz beğendim şimdiye kadar hindistan cevizi yağı kullandım ama o sadece yumusatiyordu nemli bir his bırakmıyordu...
Tamamen doğal ve fiattida çok uygun almak isteyen arkadaşlara fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?