2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ense kalınlığını da ultrasonla da ölçüyolar aslında ultrasonda normal cıkınca bence ikili teste bile gerek yok ama doktorlar test test test hiç yaptırma diyen yok
Benim doktorum gerek görmedi ölcumler güzel çıkınca,zaten yaptirmayacaktim ama oda gerek yok diynce içim rahatladi...
Aslında ölçümler normalse gerek bile yok ama doktorlar bu iside rant kapısına çevirdi çok şükür

Evet evet bacaklar,göğüsler,göbek ve bel kısmınada sürmek lazımmış.haaaa bide kol içine...
Ne güzl e sen hergün sürebiliyorsan ben 2gunde 1 duştan duşa sürüyorum

Evet evet bacaklar,göğüsler,göbek ve bel kısmınada sürmek lazımmış.haaaa bide kol içine...
Ne güzl e sen hergün sürebiliyorsan ben 2gunde 1 duştan duşa sürüyorum

Sür kuzum üşenme :) hepsini bende süremiyorum ama mutlaka birini sürüp yatıyorum alışkanlık yapacağım böyle... kol içimi bak onu yapmadım Onu da ekleyeyim

Aynen öyle valla napalım işte bizde herşeyden korkar olduk doktor bişey diyince aksini yapmaya korkuyor insan hayırlısı hakkımızda benimde ikili test sonucum cıktı bugun çok şükür normal dedi

Aynen bende oyle oldum butun catlaklarim 39.haftada oldu ic bacak ve diz arkasi hep catladi malesef oralar surmek aklima gelmedi ustelik bir kisi bile cikip catlarsin şunu sür bunu sür demedi

Kızlar çatlak kremlerini, yağlarını doğumdan sonra da bir süre daha kullanın. Doğumdan sonra da çatlamalar olabiliyormuş. Bende bugün avokado yağı aldım. Hindistan cevizi yağı + avokado yağı olarak başladım netten frei öl müydü neydi onu da alcam bu hafta. Muhtemelen 7. Aya kadar bunları kullanırım sonra sonra lierac’a falan geçerim.

Hamilelikte kullanılıyor di mi onlar canım?
evwt canım doktor demişti salı günü supradyn C suda eritme ve sterimar burun spreyi... sormadan kullanmam zaten bu hassasiyetle.

Bu Arada acilden geldik şimdi eve
yine kanamam oldu. Acilde iğne yaptılar.
Yarın gündüz doktoruna tekrar görüneceğim önümüzdeki hafta istiharat verdi, yarın haftalık rapor yazacaklar işe gitmeyecekmişim yatıp dinlenecekmişim. Progestanın hem hapı hem de iğnesini kullanacakmışım.

Rabbim mübarek ay hayırlısını nasip eder inşallah. Acilde kalp atışını duyana kadar içim yandı. Rabbim inşallah ihtiyacı olanlara şifa versin hayırlısıyla tez zamanda.

N Nihna1718 ikinciye aldığım 50 ye başlayamadan cnm. Yarın inşallah haber edeceğim bitirdiğimde

Allah ikinizinde iyiliğini versin canım Kimseyi korktuguna uğratmasın inşallah dikkat et kendine Allaha emanet ol ❤❤

onlarda tuylenme yapiyor diyolar
Kakao yağında yapmıyor diye biliyorum karıştırırsan bişey olmaz ya ben bebe yağıda kullanıyorum aradada krem kullanıyorum çatlak kremlerinin pek faydası olmuyor galiba internetten baktımda kullanıpta çatlayanda varmış

Kuzum gecms olsnn kanama deyince en iyi yasayanlar anlar sanirm bir cok kere yasayan ben de icinde..sakin olmak zor bilyrm ama bebisini dusun sakin ol kalp atisini da duymussun tmmmi kizum..bak bugun aksam ustu bnm odaya biri yTti kiz 5 bucuk aylk bnm 6 10 14 ve 17. Haftalarda kanamam oldu kesildi dedi yasaniyr demekkii..simdi baska ssbeptn gelmis 17. Haftadan sona olmamis bir daha bn smdi kendime 17yi baz aldm insallah o kdr yasamayiz da ama olsada sasirmicam yani

Canım çok geçmiş olsun iğne ve ilaç kanamayı en azından kahve rengiye çevirecektir içini ferah tut..
Bende hala devam ediyor ama kahverengi şekilde.

Sebep neymiş? Kanamanın nedenini öğrenebildin mi?

Oh ne guzel alisverislere bile baslanmiş ben bir turlu emin olup giremiyorum bir yere bari biberon yikama sungeri suluk fln alayim da ferim sönsün

Benim kocam fanatik Beşiktaşlı .. gitmiş zıbın almış kızda olsa erkekte olsa giyecekmiş
Hastane çıkışını, nevresim setini hep oradan bakıyor kızım olursa yandı Hevesi kırılmasın diye bir şey demiyorum ama en son odayı da beşiktaşlı yapalım deyince olaya el atma zamanım geldi sanırım

Tabi hastane odasini da besiktasli susleyin hatta besiktaş amigolari fln gelsin dogumhanenin onune kocani acilen frenlemelisin

valla bende almayi dusunmuyodum ama kizlar frei oil guzel falan diyince alayim madem dedim bakalim catlayacak miyim

Canım bu marka iyi mi peki?

Tabi hastane odasini da besiktasli susleyin hatta besiktaş amigolari fln gelsin dogumhanenin onune kocani acilen frenlemelisin

Varya bu fikre bayılırr Adam şimdiden alt yapıya sokma hayallerine girmişti de doktor bu hafra kız olabilir dedi :)) Aslında kız cocuklarini daha cok sever ama beşiktaş aşkından erkeğe döndü Bi ara Kartal koyalım mı adını diyordu düşün.. cinsiyeti belli olsun kuzumun ona göre önlemini alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…