2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen bende oyle oldum butun catlaklarim 39.haftada oldu ic bacak ve diz arkasi hep catladi malesef oralar surmek aklima gelmedi ustelik bir kisi bile cikip catlarsin şunu sür bunu sür demedi
canım benimde 39 da oldu çatlağım o yüzden hala sürmeye başlamadım lierac aldım ama duruyor üşengeç oldum ben ya yattığım yerde üşeniyorum başlasammı bilemedim bunda karnım çok büyük

Yaaa aynen son hafta çatlamıştım hem de aylarca lierac kullanıp. Ama son hafta kullanmadım belki ondandır. Ama kimisi hiç bir şey kullanmıyor ve çatlamıyor.

canım güzel haberlerle gel inşallah, bende ikisinde kararsız kaldım açıkçası 240 TL'ye ikili buldum lierac marka onu alıcam sanırım ama öncesinde bende frei oil alabilirim.

ilk gebeliğimde burts bees in mama bee kremini kullanmıştım. arada da biooil sürdüm çok şükür tek çatlağım yok. aslında önemli olan düzenli sürüp nemlendirmek sanırım.

Yaaa aynen son hafta çatlamıştım hem de aylarca lierac kullanıp. Ama son hafta kullanmadım belki ondandır. Ama kimisi hiç bir şey kullanmıyor ve çatlamıyor.
yapı o ben hafif çatladım ilkinde ama bunda korkuyorum ya dha fazla çatlarsam diye azda kg alırsak çok çatlamayız hayırlısı olsun napalım

canım çok geçmiş olsun bebeğinde sende iyi olun dualarımız sizlerle.

Canım çok geçmiş olsun iğne ve ilaç kanamayı en azından kahve rengiye çevirecektir içini ferah tut..
Bende hala devam ediyor ama kahverengi şekilde.

Sebep neymiş? Kanamanın nedenini öğrenebildin mi?
Canım çok geçmiş olsun iğne ve ilaç kanamayı en azından kahve rengiye çevirecektir içini ferah tut..
Bende hala devam ediyor ama kahverengi şekilde.

Sebep neymiş? Kanamanın nedenini öğrenebildin mi?
ah canım nöbetçi doktor zaten ödümü patlattı, doğru düzgün bilgi de vermedi. Şimdi gündüz doktorunun kontrolünden çıktım. Yorulma diyorlar. İşe gidip geldim sadece anlamıyorum masabaşı iş. Şimdi bugünden haftaya cunaya kadar raporuyum. Serjlaj öncesi kanamanın durması gerekiyormuş. Hem hap hem iğne hem de jel verdiler.

Cok cok gecmis olsun bu iğneler genelde ilkinde kahveye çeviriyor 3 4 gun sonra tekrar vurulunca tamamen kesiyor. Yani proluton depot igne o sekildeydi en azindan. O yuzden doktor hep 2 tane yazardi bana kanama olunca

Sağol canım.
Proluton hastanede bile yok canım ya. Hastanede de Progesran iğne yaptılar. Daha 1 hafta iğne olacağım, hapını kullanacağım ve günlük 1 adet vakinal jel verdiler.

2 haftadır 3 kanama gerçekleşti kanama alanı yok cnm ama tekrarlıyor işte anlamadım. Evet bu kez 1 hafta rapor verdi yat diyor doktor dinlenmek var çalışmak yok.

Sağol canım. Allah görümcenin oğluna uzun sağlıklı hayırlı bir hayat nasip etsin canım inşallah

Hayırlısıyla zamanında bebeklerimize sorunsuz kavuşuruz.

Fiziksel yapı ile alakalı. Kuzenim ikiz doğurdu, karnı kocamandı ne çatlak ne bir şey. Hepimiz aynı değiliz artık 3. Aya girdiğim için ben de kullanmaya başlayacağım

Ateş yapmıyorsa sorun olmaz diye biliyorum ben cnm içini ferah tut. Ateşin varsa mutlaka doktora görün canım. 38 e ulaşırsa gebelerin kullanacağı sentetik antibiyotikler varmış doktorum söyledi ondan kullandırıyoruz dedi. Yüksek ateş bebeğe zarar vermesin diye. Ben de grip oldum pazartesi bir ateş yaptı ölçmek aklıma gelmedi bir türlü. Sonra ateş kesildi ama çıkarsa ölçül takip edeceğim kendimi. Sen de ateşini takip et cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…