Valla bizdede varis genetik bende şimdiden oluşmuş baya bide çatlak oluşursa harbiden piskolojim acayip bozulurvalla bende almayi dusunmuyodum ama kizlar frei oil guzel falan diyince alayim madem dedim bakalim catlayacak miyim
Valla çok iyiymiş canım en az 10 eczacıya sordum içeriği çok temiz ve güvenilir bir marka dediler...hatta cilt bakım ürünlerinde kullan onlarda cok iyi dediler..Canım bu marka iyi mi peki?
Kıyamam kuzum ya, gecmiş olsun. Şükür bebegin iyievwt canım doktor demişti salı günü supradyn C suda eritme ve sterimar burun spreyi... sormadan kullanmam zaten bu hassasiyetle.
Bu Arada acilden geldik şimdi eve
yine kanamam oldu. Acilde iğne yaptılar.
Yarın gündüz doktoruna tekrar görüneceğim önümüzdeki hafta istiharat verdi, yarın haftalık rapor yazacaklar işe gitmeyecekmişim yatıp dinlenecekmişim. Progestanın hem hapı hem de iğnesini kullanacakmışım.
Rabbim mübarek ay hayırlısını nasip eder inşallah. Acilde kalp atışını duyana kadar içim yandı. Rabbim inşallah ihtiyacı olanlara şifa versin hayırlısıyla tez zamanda.
@Nihna1718 ikinciye aldığım 50 ye başlayamadan cnm. Yarın inşallah haber edeceğim bitirdiğimde
evwt canım doktor demişti salı günü supradyn C suda eritme ve sterimar burun spreyi... sormadan kullanmam zaten bu hassasiyetle.
Yarın gündüz doktoruna tekrar görüneceğim önümüzdeki hafta istiharat verdi, yarın haftalık rapor yazacaklar işe gitmeyecekmişim yatıp dinlenecekmişim. Progestanın hem hapı hem de iğnesini kullanacakmışım.
Rabbim mübarek ay hayırlısını nasip eder inşallah. Acilde kalp atışını duyana kadar içim yandı. Rabbim inşallah ihtiyacı olanlara şifa versin hayırlısıyla tez zamanda.
@Nihna1718 ikinciye aldığım 50 ye başlayamadan cnm. Yarın inşallah haber edeceğim bitirdiğimde
Enfeksiyon varsa antibiyotik kullanmak zorunda olabilirsin canım.Arkadaşlar merhaba. 14 haftalık hamileyim bende inşallah. bademciklerim çok fena şişti zor yutkunuyorum. İlaç almak da istemiyorum. Bebeğe zararı olmaz dimi.nasıl geçecek bilmiyorum. Ballı limonlu çay falan yapıyorum ama geçmedi
canım benimki de tabi eşimden kaynaklı , doğal yani herkesin yapmış oldugu bişey gaz çıkarmak eşimde rahat takmıyorum çok :):)Ya ben varya tuvalete gidince hala musluğu açanlardanımsabahları eşim biran once kalksada gitse diye saati kolluyorum şöyle yaylana yaylana yatmak için
Belki eşim bu konuda rahat olsa bende salarım ama adam o kadar düzenli titiz ki .. yurdum insanı gibi davranamıyorum bir türlü
iyi günlerde kullan canım nerden temin ettin bende bi bakayım fiyatlar falan nasılKızlar anneler günü indirimden aldığım çatlak önleyici yağım geldi,ayrıca çatlak olmayacağına garantide vermişler. Ben yapısını ve emilimini inanılmaz beğendim şimdiye kadar hindistan cevizi yağı kullandım ama o sadece yumusatiyordu nemli bir his bırakmıyordu...
Tamamen doğal ve fiattida çok uygun almak isteyen arkadaşlara fikir olsun
benim dr aldı baktımı anlamadım bile değerden de ben anlamam zaten acaba kötümüydü dedim ne biliyim.Canım ben de şunu söyleyim o zaman sana. Benim 2li 1/270 cıktı ya hani riskli gruba giriyorum. Benim doktorum dedi ki o bebekte bir şey yok Allahın izniyle ama sen pimpiriklisin deger de riskli o testi yaptıralım içimiz rahat etsin dedi. Neyse tabi ben burada endişemi paylaştım. Ama sonradan kendi arkadaslarımdan cevremden öyle seyler duydum ki 1/40 1/8 riskler sapasaglam dogmus ilave test de yaptırmamışlar... O yüzden için rahat olsun. Endişelenme.
Hepimizin yapısı cok farklı, herkesin bir hikayesi bin acısı var. Buraya dertlerimizi paylaşmak, destek olmak, umut olmak, başımıza gelebilecek ihtimalleri birbirimizden öğrenerek önlem almak, bilgilenmek için giriyoruz.
Hepimiz endişeli, hepimiz kaygılıyız. Birbirimize dayanarak bu kaygıları azaltmaya calısıyoruz. Burda bana yaptıgınız bir kaç olumlu yorum benim bilincimde bedenimde öyle güzel etkiler yaratıyor ki tarif edemem...
O yüzden bence mutlulugumuzu da endişelerimizi de paylaşmak güzel
İçin rahat olsun kuzum bir şey olsa doktor öyle ya da böyle fark ederdi zaten.
Çok geç gitmişsin gelişimi ilerdeyse almayabilirBugün 2li test günüm. Ne kadar yanilma payi olsa da teste girecegim bakalim... dua edin hanimlar. Bu arada bugün 13. Hafta bitti. Doktor bu güne randevu vermisti ama benim bebişimin gelişimi ilerden gitti
Birde bana sor benimde yarın iyi haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın,
Bugun 10.30 da randevumuz var bebeğimi çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.
Çatlak kremine gelince bütün çevremdekiler lierac ve mustela öneriyor. Bende anneler günü indiriminde frei öil aldım 2 tane 50tl idi. İlk etapta onu kullanacağım.
Rabbim yardımcımız olsun Cnm. Haklısın. Tez vakitte kesilsin kanamalarımız. İlkinde hiç yaşamadığım için bu beni çok korkuttuKuzum gecms olsnnkanama deyince en iyi yasayanlar anlar sanirm bir cok kere yasayan ben de icinde..sakin olmak zor bilyrm ama bebisini dusun sakin ol kalp atisini da duymussun tmmmi kizum..bak bugun aksam ustu bnm odaya biri yTti kiz 5 bucuk aylk bnm 6 10 14 ve 17. Haftalarda kanamam oldu kesildi dedi yasaniyr demekkii..simdi baska ssbeptn gelmis 17. Haftadan sona olmamis bir daha bn smdi kendime 17yi baz aldm insallah o kdr yasamayiz da ama olsada sasirmicam yani
Çok çok geçmiş olsun, iğne bi miktar daha etkili, inşallah kesilecek kanama,dinlenmek istirahat etmekte önemli. Allah a emanet olunevwt canım doktor demişti salı günü supradyn C suda eritme ve sterimar burun spreyi... sormadan kullanmam zaten bu hassasiyetle.
Aynen bende oyle oldum butun catlaklarim 39.haftada oldu ic bacak ve diz arkasi hep catladi malesef oralar surmek aklima gelmedi ustelik bir kisi bile cikip catlarsin şunu sür bunu sür demedi
allah yardımcın olsun canım.evwt canım doktor demişti salı günü supradyn C suda eritme ve sterimar burun spreyi... sormadan kullanmam zaten bu hassasiyetle.
ayyy çok sevindim.Arkadaşlar bugün özel hastaneye gittim. Dün devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru rahmin çok kasılıyor bebek sıkışmış kalmış demişti. Çok korktum. Bugün özelde doktor inceledi öyle birşey olmaz herşey gayet yolunda çok güzel dedi. Bugün cinsiyeti de gördük artık binde 999 erkek kesin dedi doktor5 yaşındaki kızım göbeğimi öpüp duruyor kardeşim burda diye ☺
Almayabilir derken?Çok geç gitmişsin gelişimi ilerdeyse almayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?