2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bu marka iyi mi peki?
Valla çok iyiymiş canım en az 10 eczacıya sordum içeriği çok temiz ve güvenilir bir marka dediler...hatta cilt bakım ürünlerinde kullan onlarda cok iyi dediler..
Ama tabi düzenli kullanmada etkili herseyde olduğu gibi,günde 2 kez kullanmak lazımmış...firmada garanti verdiğine göre güveniyor demekki kendine

Kıyamam kuzum ya, gecmiş olsun. Şükür bebegin iyi dinlen canım dinlen, benim 2 damla kan gelmişti 1 ay yattım. Daha 10 gündür ayaktayım. Progestan ve dinlenme kesiyor zaten kanamayı. Söylediler mi kanama alanı gorduler mi kac cmymiş?

Cok cok gecmis olsun bu iğneler genelde ilkinde kahveye çeviriyor 3 4 gun sonra tekrar vurulunca tamamen kesiyor. Yani proluton depot igne o sekildeydi en azindan. O yuzden doktor hep 2 tane yazardi bana kanama olunca

Arkadaşlar merhaba. 14 haftalık hamileyim bende inşallah. bademciklerim çok fena şişti zor yutkunuyorum. İlaç almak da istemiyorum. Bebeğe zararı olmaz dimi.nasıl geçecek bilmiyorum. Ballı limonlu çay falan yapıyorum ama geçmedi

Enfeksiyon varsa antibiyotik kullanmak zorunda olabilirsin canım.

canım benimki de tabi eşimden kaynaklı , doğal yani herkesin yapmış oldugu bişey gaz çıkarmak eşimde rahat takmıyorum çok :):)

iyi günlerde kullan canım nerden temin ettin bende bi bakayım fiyatlar falan nasıl

benim dr aldı baktımı anlamadım bile değerden de ben anlamam zaten acaba kötümüydü dedim ne biliyim.
hemen ultrason baktı sağlıklı dedi okadar olsa derdi yani oldu bitti ye geldi anlamadım ki
hayırlısı rabbimin dediği olur.
sizide anlıyorum hepinizi seviyorum yanlış anlaşılmayım olurmu

Kızlar günaydın,
Bugun 10.30 da randevumuz var bebeğimi çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.
Çatlak kremine gelince bütün çevremdekiler lierac ve mustela öneriyor. Bende anneler günü indiriminde frei öil aldım 2 tane 50tl idi. İlk etapta onu kullanacağım.

Birde bana sor benimde yarın iyi haberlerini bekliyoruz

Rabbim yardımcımız olsun Cnm. Haklısın. Tez vakitte kesilsin kanamalarımız. İlkinde hiç yaşamadığım için bu beni çok korkuttu

Çok çok geçmiş olsun, iğne bi miktar daha etkili, inşallah kesilecek kanama,dinlenmek istirahat etmekte önemli. Allah a emanet olun

allah yardımcın olsun canım.
ama görümcem nerdeyse 9 ay kanama yaşadı şimdi oğlu 5 aylık
rabbim yardım etsin sana ve kanaması olan herkese inş sağlıkla gelir kucağına senin adına üzüldüm paniklememek elde deil

ayyy çok sevindim.
rabbim sanada çeşitli yaşatmış olacak ne güzel birde sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat oldularmı tadından yenmez

Hersey normal cikti ama ense kalinligi 2.8 cikti biraz riskli sanirim. Kan sonucum 1 hafta sonra cikacak. 13+3 olmusuz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…