2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ya belim agridigi için sırtüstü yatmak istiyorum ama sirt üstü yatinca rahatsiz hissediyorum kendimi. Sanki karnim kasiliyor gibi hissediyorum. Yan yatmaktan da kollarimin etleri curudu simdiden
Internette baktim 20.haftaya kadar yatis pozisyonunuzun bi onemi yok ancak 20den sonra sirtustu yatmak tehlikeli diyor bebege ve kendi kalbimize kan götüren damarlara baski oldugu icin.

Siz yatabiliyor musunuz sirt üstü? Valla gece uykuya dalana kadar hem sicak basmasindan hem rahat pozisyonu bulana kadar kendimden geçiyorum

Bence erkekse doguma kadar soyleme sen ona yavrunun iyiligi icin dogdugu gun spor klubune fln yazar sen her ihtimalde kiz de ona

Valla sürekli aklıma geliyor.Ben unutsam eşim bahsediyor, o unutsa kızım soruyor.Aklımızdan çıkmıyor kısacası
Benimde oğlum soruyor sürekli isim araştırıyor ismini ben koyucam diyor bakalım hep beraber gorucez eşimle daha cinsiyet hiç konuşmadık yaş faktörü olunca tek isteğimiz sağlıklı olması ona odaklanmış vaziyetteyiz

Valla ben suanda karnimin gerildigini hissediyorum baya gerilior yani o yuzden basladim suruyorum sende buyuk karnim diyorsun bence baslaman lazm bende cok duzeni seven biri degilim birgun suruorum bir gun kalior ama artik duzenli yapsak iyi olur 4. Aya geldik

Çok duygusalız ben de reklamlara bile ağlıyorum valla doktora gidiyoruz doktor bebegi gösteriyor ultrasondan çıkana kadar ağlıyorum
Ayy bnde hala agliyrm dr saglikli ve bu aya gelmissin niye agliyn smdi :) duggulaniyrm yaa ck farkli icinde buyuyen Rabbinin emaneti var..bi can var..Rabbim isteyen herkese yasatsin bjzlerde saglikla kucaklarimiza alalim insallahh..

Ayy bnde hala agliyrm dr saglikli ve bu aya gelmissin niye agliyn smdi :) duggulaniyrm yaa ck farkli icinde buyuyen Rabbinin emaneti var..bi can var..Rabbim isteyen herkese yasatsin bjzlerde saglikla kucaklarimiza alalim insallahh..
Aminnnn inşallah ultrasonla görünce bile insan duygulanıyor doğunca napcaz bilmiyorum çok güzel bişey ya Allahın mucizesi

Kizlar ben sabredemeyip dun gitmistim,normalde kontrolum haftayaydi.Cinsiyeti soyler belki diye.Bu sefer renkli ultrasondan da baktik..Ense kalinligi normal,suyun yeterli,gelisimi normal.Masallah kipir kipir dedi.Masallah bebegime:)) Cinsiyeti sorduk.Benim doktorum nedense kesin bor sey soylemiyor.Yine kesin degil ama erkek gibi, pipisi burda sanki dedi ama ben de esim de gorduk bariz belliydi ama soylemek istemiyor.Gecen geldiginizde ne demistim dedi.Erkege benziyor demistiniz dedim.O zaman erkektir dedi:))Bizim de oglumuz olacak sanirim..En cok da saglikli olmasina sevindim..

Saglıkla gelsin canım bu sene erkek senesi herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…