2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben her türlü yatıyorum yayılmaya devam... yataktan eşimi düşürücem yakında...

Riskli gruptasin dedi. Kan testi verdim. Bekliyorum. Insallah yoktur öyle birsey
Yoktur için rahat olsun... Ben de kan sonucuna göre riskli gruptayım... Ama bu sadece ihtimal... Hiçbir şey çıkmayacak sakın kendini boşuna üzme bebegin de etkilenir. Ben düşünmemeye çalışıyorum. İyi şeyler hayal ediyorum. Sen de öyle yap. Kimlere neler deniyor sapasağlam doğuyor çocuklar.

Evet verdim 1 hafta sonra cikacakmis
Kan sonucun da riskli cıkarsa yine endise etme, 2 li testin dogruluk payı %60 %70 miş zaten. Nifty test vb. yaptırırsın canım bir şey çıkarsa sakın karalar baglama. Ben de kan verdim yurt dışına gönderildi, sonuç bekliyorum.

Peki ense kalinligi kacti sizin? Haklisiniz. Ben yeni öğrenmenin şokunu yasiyorum şuanda. Baska testler yaptirdiniz mi

Hatice Meryem senin karindan mi bakti sdce
Benim hem karindan hem vajinal bakti vajinal cok tedirgin oldum aslinda ama anatomisini daha net goruyorum dedi 1 saat surdu toplam kan akislarina beynine Ayak el goz burun uzun inceledi

Haftası erken degil 13 hafta bitmiş nerdeyse hafta ilerledikçe ensesi de büyüyecek tabi cocugun bir de cihazdan cihaza fark ediyor 2.4 ile 3.1 arasında cok fark var ben risk cıkacagını zannetmiyorum Hatice Meryem

1

Iğne durdurur kanamayı merak etme kuzum hapını verdi mı? Bir de sebebi ne söylemediler mi?
Hiç yorma kendini, bol bol uzan dinlen, yüksek yerlere uzanma ve tek elle birseyler alıp koyma bir süre dikkat et böyle kuzum bir de kabız olmamaya çalış sıvı gıdaları çoğalt özellikle bol su içmeye çalış en az 3lt
Korkma bebeğin seninle inşallah
Serklaj neden olacaksın

Bence erkekse doguma kadar soyleme sen ona yavrunun iyiligi icin dogdugu gun spor klubune fln yazar sen her ihtimalde kiz de ona

Hahah doğumdan sonra apar topar çocuğu klube götürürmüş Kız olursa da yazık yavruma beşiktaşlı zıbınlar önlükler takacak

analık zor bir duygu korku ve heycan hat safhada sevgi zaten tarifsiz.
10 dakkada tansiyonum düşüyor çıkıyor
artık bende sanki kelebek gibi birşey hissediyorum :))
inş sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…