- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Nifty testi degil mi. Insallah güzel sonuclar alirsiniz. Bana amniyosentez yapariz dediler cok korktum. Yaptirmam sanirimKan sonucun da riskli cıkarsa yine endise etme, 2 li testin dogruluk payı %60 %70 miş zaten. Nifty test vb. yaptırırsın canım bir şey çıkarsa sakın karalar baglama. Ben de kan verdim yurt dışına gönderildi, sonuç bekliyorum.
Burda bi arkadas yazmıştı canım Bi hastanede 1.4 cıkmıs digerinde 1.8 cıkmıs ilk ölçümde 1.8 cıkıp ikincisinde 2.2 cıksaydı doktora göre o arkadasta riskli olacaktı cihazlar arası bile fark ediyor yani ölçüm endişe etme ayrıca 2.5 ve üstü riskli degil mi Bu haftalarda, hatta bazı doktorlar 3 üstünü risk kabul ediyor öyle okumuştumGidecegim tekrar baska bir yere. Kan testim de cikar. Bakalim...
Iste benim de 2.8 cikti zaten. Defalarca ölçtü. Bebek de hareketli. Bazen 2.4 cikti. Bazen 3.1. Onda ortalama aldi sanirimBurda bi arkadas yazmıştı canım Bi hastanede 1.4 cıkmıs digerinde 1.8 cıkmıs ilk ölçümde 1.8 cıkıp ikincisinde 2.2 cıksaydı doktora göre o arkadasta riskli olacaktı cihazlar arası bile fark ediyor yani ölçüm endişe etme ayrıca 2.5 ve üstü riskli degil mi Bu haftalarda, hatta bazı doktorlar 3 üstünü risk kabul ediyor öyle okumuştum
Canım bide bişey soracagım ya senin vesilenle sormus olayım şimdi senin lan tahlilinde risk cıkmazsa (ki bence çıkmıcak) hatalı ölçüm mü olmus olacak doktorun bu konu da bişey söyledi miGidecegim tekrar baska bir yere. Kan testim de cikar. Bakalim...
bazen böyle olup saglam cikiyor dedi. Ilerleyen aylarda düzeliyor normal degerine geliyor dedi.Canım bide bişey soracagım ya senin vesilenle sormus olayım şimdi senin lan tahlilinde risk cıkmazsa (ki bence çıkmıcak) hatalı ölçüm mü olmus olacak doktorun bu konu da bişey söyledi mi
Anladım canımbazen böyle olup saglam cikiyor dedi. Ilerleyen aylarda düzeliyor normal degerine geliyor dedi.
Burda bi arkadas yazmıştı canım Bi hastanede 1.4 cıkmıs digerinde 1.8 cıkmıs ilk ölçümde 1.8 cıkıp ikincisinde 2.2 cıksaydı doktora göre o arkadasta riskli olacaktı cihazlar arası bile fark ediyor yani ölçüm endişe etme ayrıca 2.5 ve üstü riskli degil mi Bu haftalarda, hatta bazı doktorlar 3 üstünü risk kabul ediyor öyle okumuştum
ben sonucun neresine bakcam iyimi deilmi anlamadım bilen yardım edermi ?Haftası erken degil 13 hafta bitmiş nerdeyse hafta ilerledikçe ensesi de büyüyecek tabi cocugun bir de cihazdan cihaza fark ediyor 2.4 ile 3.1 arasında cok fark var ben risk cıkacagını zannetmiyorumHatice Meryem
Ohh yat kuzum bebis dogunca bu yatmalari ararizBen her türlü yatıyorumyayılmaya devam... yataktan eşimi düşürücem yakında...
Mecbur uzanıyorum şimd canım1
Iğne durdurur kanamayı merak etme kuzum hapını verdi mı? Bir de sebebi ne söylemediler mi?
Hiç yorma kendini, bol bol uzan dinlen, yüksek yerlere uzanma ve tek elle birseyler alıp koyma bir süre dikkat et böyle kuzum bir de kabız olmamaya çalış sıvı gıdaları çoğalt özellikle bol su içmeye çalış en az 3lt
Korkma bebeğin seninle inşallah
Serklaj neden olacaksın
Mecbur uzanıyorum şimd canım
Zaten Progestan 200 mg lık hap kullanıyordum canım, hapa rağmen kanama oldu. dün akşam uzanmıştım WC ye gittiğimde günlük pedimde baya kan gördüm ne yazık ki.
Hapa devam- iğne var 7 tane - bir de vajinal jel verildi. Tek sebep yorulmak. 3 kez baya kan geldi hiçbirinde şükürler olsun kan toplanmadı rahimde. Ama kanıyor işte
Ne yazık ki gebelik öncesi kronik kabızım. Gebelerin de kullanabileceği gaita yumuşatıcı şurup içiyorum. İçmezsem 1 hafta afedersin büyüğüne çıkmam imkansız
Su içmeye çalışıyorum ama 2 litreyi geçmiyor.
9 ay önce erken doğum yaptığımda, doğrum sonrası 3.-4. Ayda kapanması gereken doğum yolu 0.4cm açık kalmış. 0.1 cm olmalıymış. İlerki haftalarda bebek büyüyüp baskı yaptığında daha da açılmasın diye serklaj olacağım mecbur. Serilse için de fetal DNA sonucunu bekliyoruz haftaya inşallah. 37.haftada da dikişler alınacak
Ailemizden çok en azından kendi adıma birçok şeyi burada paylaşıyorum, dinliyorum, konuşuyorum sizle gebelik sürecimde. Hakkınızı helal edin ❤
At canım bakalımben sonucun neresine bakcam iyimi deilmi anlamadım bilen yardım edermi ?
6. Haftada benimde sismisti sabah aksam sarimsak yuttum iyi geldi dene istersenArkadaşlar merhaba. 14 haftalık hamileyim bende inşallah. bademciklerim çok fena şişti zor yutkunuyorum. İlaç almak da istemiyorum. Bebeğe zararı olmaz dimi.nasıl geçecek bilmiyorum. Ballı limonlu çay falan yapıyorum ama geçmedi
evdeAt canım bakalım
Baktılar canım plasentada bir şey çıkmadı. Rahim duvarında da birşey çıkmadı. Hep denilen yorulmak yorulmak... dinlenelim bakalım.Benim de hala kahverengi kanamam.oluyor..
Benim plasentadan kaynaklanıyormuş rahim ağzına yerleşmiş kendimi yorduğumda, ani hareketlerde rahim kasılmasında kanamaya yol açıyor.
Acaba böyle bir durum olabilir mi diye düşündüm.
Iğne bende kullandım çok etklili iğnesi merak etme kesecektir kanamayı
Bizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlamaz çünkü kuzum o yüzden ne olsa buraya dökülüyoruz.. içini hep ferah tut inşallah bugünleri hatırlamayacağız bile bebeklerimizi sağlıkla bi kucağımıza alalım ❤
Tamam canım doktor normal dediyse bişey yoktur amaevdeartık pazartesi atarım.
Benim doktorum amniyosentezi hic onermiyor son gittigimizde bahsetti igne batirip su aliyoruz ama deligin kapanmama durumu var tehlikeli cok cok kotu bi durum yoksa bebegi riski atmaya degmez dedi. Onermiyor cogu doktorda aman dikkat baska doktorlarin da gorusunu al derim ben.Nifty testi degil mi. Insallah güzel sonuclar alirsiniz. Bana amniyosentez yapariz dediler cok korktum. Yaptirmam sanirim
Amniyosentez yerine ileride doktor ille de derse nifty yaptırırsın cnm. Yüce rabbim hamilelikle birlikte bebeğin genetik kodlarını kanımıza işliyormuş zaten.o yüzden genetik kontrol gerekiyorsa amniyosentez yaptırmazsın diğerinde sadece kan alınıyor. Umarım gerek de kalmaz. İyi düşün iyi oldunNifty testi degil mi. Insallah güzel sonuclar alirsiniz. Bana amniyosentez yapariz dediler cok korktum. Yaptirmam sanirim
Bana olasılık bile söylemediYalnız değilsin canım. 11. Haftada olasılık söyledi senin haftalarında net söylerim demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?