Kızlar kontrolden çıktık. Ense kalınlığı normal dedi. Kan verdim 5 gün sonra çıkacakmış. 150 TL ikili test için ücret ödedik. Doğumda normal veya sezeryan farketmiyormuş 3500tl dediler. Cinsiyeti tam göstermedi ama erkek olabilir kordonda olabilir dedi net birşey yok şimdilik. Kocaman olmuş 5.5 cm kıpır kıpırdı.
kızlar günaydın, Civilde hastane çıkışı ve çıtçıtlı badilerde indirim var cinsiyeti belli olanlar renkli biz hala bekleyenler beyaz alabiliriz 4.90' a inmiş. Bilginiz olsun.
Yok kuzum demek ki o kadar az ki risk dikkate bile almamış. İçin rahat olsun. Zaten 3lü mü 4 lü mü ne onu da yapacaklar e ondan sonra 20. haftada ayrıntılı ultrason var... İçin rahat etsin. Bu test mevzuuları gerçekten çok can sıkıcı. Bazen eski çağlarda yaşıyor olmayı diliyorum. Kafa rahat ohhh... Doğunca görüyorsun her şeyi... Ama şimdi öyle mi, ultrason görüntülerinden bir şeyler çözmeye bile çalışıyorum. Yok işte hah burun kemigi var ense arkası geniş görünmüyor falan saçma sapan... Aslında sanırım gercekten zor bir süreç bu süreç. Hele bir atlatıp sağlıkla alsaydık kucağımıza. Ben de seviyorum hepinizi :)
Canim ne olur 3luyu yaptırma,illa istiyorsan daha gelişmiş bir test yaptır.. ama ne olur amniyon sıvısı aldırıp bebeğim hayatını riske atma...
O kadar çok yasanmis olay varki 3lu test sonrası suyu tükenip bebeğini kaybeden,düşük yapan...allah senide evladınida korusun
ama hakket anne karnında nasılsa doğunca da öyle
benim kız 5. aya kadar göstermedi şansa zorla gördük düşün hala öyle utangaç
ama karnımdaki 2 haftadır açıyor herşeyi yaymış yumurtalığı dahi belliydi.
babama çekerse çok zor işim ama şimdide babama huyu benziyor gibi inş sakin uslu mutlu sağlıklı ve hayırlı olurlar :)))
Selam kızlar bende 12. Haftamdayım doktor tahmin yaptı kız dedi ama tabi değişebilir diyorum ben erken sanki henüz bir de ikili testi yaptırmadım zaten yaptırmak pek istemiyordum. ense kalınlığı 1.2 milim çıktı. Hakkımızda herşeyin hayırlısı
Merhaba kızlar bugün doktor kontrolüm vardı önce yüz üstü yatıyordu aç dedi bir meyve suyu içip geldim tekrar baktı hareketlenmisti ense kalınlığı 1.6 çıktı gayet iyi dedi cinsiyeti göstermedi çıkıntı yok dedi ama tahmin yapamam göstermiyor nazlaniyor dedi bakın bakalım tahmininiz nedir
12+0 da gittim son kontrolüme, babamız yanımızda yokken görseniz de söylemeyin demiştim. odadan çıkarken çok uğraştım görmeyeyim diye ama gördüm dedi. yani 12+2de de görülebilir bence : )
aynı zamanda ikili testi de yaptırdık. ense kalınlığı çok güzel dedi, kan testini verdik pazartesi kontrol var. ama hiç endişeli değilim, çok şükür. bu kadar hasta denip sağlam doğan varken lütfen bekleyen herkes içini ferah tutsun. Rabbim tüm bebekleri korusun, ailesine hayırlısıyla kavuştursun.
Canim ne olur 3luyu yaptırma,illa istiyorsan daha gelişmiş bir test yaptır.. ama ne olur amniyon sıvısı aldırıp bebeğim hayatını riske atma...
O kadar çok yasanmis olay varki 3lu test sonrası suyu tükenip bebeğini kaybeden,düşük yapan...allah senide evladınida korusun
Yaaaaa bu çok kötü olmuş demekki en iyisi geç öğrenip kesin bilgi almak
Inşallah o hafta alış-veriş falan yapmadin,gerçi erkek kıyafetlerde pek tatlis oluyor ❤❤