2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Rahimim çok kasılganmış bebeğin pozisyonu aşağı doğruymuş herkesin bünyesi aynı değil dedi başka da birşey demedi
Anladım canım... gebeliğin ilerlerdikçe durumun da daha iyiye gider gibi hissettim.
Rahimim çok kasılganmış bebeğin pozisyonu aşağı doğruymuş herkesin bünyesi aynı değil dedi başka da birşey demedi
Anladım canım, hamileliğin ilerleyince rahatlarsın gibi hissettim.

Ay gecen gun Mustafa karatasi dinliyordum. İsim cok etkiliyormus cocugu. Mesela onun dedesinin ismi de Mustafaymis dedesinin ismini koymuslar ona. Dedesi de hocaymis, ismimiz ayni olduğu icin ben de dedemi ornek aldim ben de hoca oldum dedi.
Ömer Atlas koymayi dusunuyorum vazgecmeyeyim ben

Koymak zorunda misin canim hayret birsey

Koymak zorunda misin canim hayret birsey
Iste onlar tek erkek kardesimiz babasinin ismini koysun diye bekliorlar. Bende sen dogur kendi bebegine babanin ismini ver bence dedim simdi sebep ne dediklerinde kirmamak icin birseyde demiyorum ama aslında cok hakliyim bende biliorym gecen kayinvalideme de anlattim usulunce. Sana yaptiklarini biliorsun icip icip seni dovuyordu kumar oynuyordu surekli zinanin icindeydi cocuklarina hic kendisi bakmadi hep sen baktin anne nasil vereyim adini simdi dedm

Canim ufuk diye kimi tanidiysam cok iyi insanlar degillerdi ama. Sen de kayinpederini sevmiyorsun sanirim
Hayir kuzum niye sevmeyeyim hayatim boyunca 2 3 kere anca gordum o pek ailesiyle yasamamis zaten yalniz yasiyordu 2 sene once vefat etti yasiyor olsaydi kimse boyle bir teklif yapmaZdi zaten kör ölünce badem gozlu oldu .

Bi de o görümceler böyle babanın adını koymalarını mi bekliyorlar pes yani. Valla kör ölmüş badem gözlü olmuş . Kendileri yapar miydi acaba? Insanlar bazen çok cook düşüncesiz oluyor işte. Boşver sen kendin istediğini koy. Isım insanın hayatını çok etkiliyor bence.

Bende buna cok inaniorum ismin cocuk uzerinde cok etkisi bulunuor. Ne bileyim zaten esimde suanda birsey demior bana kabul etti koyacagim ismi. Ama haftaarasi yemege cagirdilar butun sulaleleri toplanacak eminim bebegin ismi ne olacak diue yeniden acacaklar konuyu beni sinir edecekler

Yalniz simdi farkettim bi onceki mesajimda kizimi baya sahiplenmisim de ogluma erkek demisim sadece Allahim galiba benim kizim olacak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…