Çok yakışmış canım bende alayım rengide güzelmis,boy kilo kac sana 36 olduysa bana kac olur acaba netten alayim bende artık normal patronlarımı giymeyeyim
Bugün bütün gün kocisle gezdik 20.000 adım atmışım ancak oturdum yazılanları ancak okudum cinsiyet belli olanlar hayırlı olsun kanaması olanlarda bir an önce iyilessin ins. Şöyle keyifli geçirelim artık gunlerimizi
Sende benim gibi gezenti hamilelerdensin demek,bende hergün en az 10000 adımlık yürüyüş yapıyorum mutlaka.
Hele hele alış verişe çıktığım günler rekor üstüne rekor kırıyorum
allah'a çok şükür bu yönden hiç sıkıntım olmadı,ama bazı kızların başına gelenleri duyunca korkmuyorsa değilim biraz
Normalde günde 2 bardak süt , bi kase yoğurt tüketmemiz lazım. Ama osman müftüoğlu sütten gelen kalsiyumun düşündüğümüz kadar çok olmadığını söylüyor. Onun yerine günde 2 kase yoğurt tüketsek iyi ama . Maalesef
Sen git doktora canım. İhtiyaç varsa verir illaki.
Kizlar isim konusunda ben hala takilip kaldim gerci esim istedigim ismi koymama engel olmuyor kabul etti ama bir yandanda esimin icinde de uhte kalsin istemiorum. ama birseyi merak ediorum size sorayim. Kayinbabamin ismini koyarsak Allah korusun yaşayisi kisiligi ona benzer mi ki vallahi sirf ondan istemiorum yoksa ismi de koyulmicak bir isim degil
Kizlar isim konusunda ben hala takilip kaldim gerci esim istedigim ismi koymama engel olmuyor kabul etti ama bir yandanda esimin icinde de uhte kalsin istemiorum. ama birseyi merak ediorum size sorayim. Kayinbabamin ismini koyarsak Allah korusun yaşayisi kisiligi ona benzer mi ki vallahi sirf ondan istemiorum yoksa ismi de koyulmicak bir isim degil
Sende benim gibi gezenti hamilelerdensin demek,bende hergün en az 10000 adımlık yürüyüş yapıyorum mutlaka.
Hele hele alış verişe çıktığım günler rekor üstüne rekor kırıyorum
allah'a çok şükür bu yönden hiç sıkıntım olmadı,ama bazı kızların başına gelenleri duyunca korkmuyorsa değilim biraz
Ben normalde 36- 38 giyiyorum ama 36 biraz bol oldu. Ama hep boyle çıtı pıtı kalmayacagimizi önümüzde daha nice kilolar odemler sismeler olacagini dusunerek hareket etmek lazim
Aynısı bana da oluyor.. sersem gibi oluyorsun dimi? Şiddetli bi ağrı da değil tarifi zor.. kafanı taşımakta zorlanır gibi
Özellikle senin haftanda çok oldu şimdi ara ara oluyor.. ama sen yine doktoruna bi sor
Aynen öyle canım garip birşey bunun için doktora da gidemiyorum basım ağrıyor diye gidilmez ama böyle kafam in ici çalkalanıyor aşırı halsizim garip yani inşallah geçer kuzum ya benimde
Ay gecen gun Mustafa karatasi dinliyordum. İsim cok etkiliyormus cocugu. Mesela onun dedesinin ismi de Mustafaymis dedesinin ismini koymuslar ona. Dedesi de hocaymis, ismimiz ayni olduğu icin ben de dedemi ornek aldim ben de hoca oldum dedi.
Ya vallahi bende korkuorum eve her gelende babanin ismini koycakmisin dior ona sinir oluorum iyice kiz kardesleri babaannesine herkes suanda babasininn ismini verecek diye beklior gecen bana sordular ismini koycakmiskniz diye bende hayir dedim bozuldular
Ay gecen gun Mustafa karatasi dinliyordum. İsim cok etkiliyormus cocugu. Mesela onun dedesinin ismi de Mustafaymis dedesinin ismini koymuslar ona. Dedesi de hocaymis, ismimiz ayni olduğu icin ben de dedemi ornek aldim ben de hoca oldum dedi.
Ay sende mi onu dinledin bende dinledm iste cok etkilendim . Of vallahi icim icimi yiyor. Bence hic acimayayim kendi istedigim ismi koyayim isteyen kendi yapip koysun babasinin ismini