2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sende benim gibi gezenti hamilelerdensin demek,bende hergün en az 10000 adımlık yürüyüş yapıyorum mutlaka.
Hele hele alış verişe çıktığım günler rekor üstüne rekor kırıyorum
allah'a çok şükür bu yönden hiç sıkıntım olmadı,ama bazı kızların başına gelenleri duyunca korkmuyorsa değilim biraz

Canım badem yiyin, bol kalsiyum süt şişiriyor :)

Kizlar isim konusunda ben hala takilip kaldim gerci esim istedigim ismi koymama engel olmuyor kabul etti ama bir yandanda esimin icinde de uhte kalsin istemiorum. ama birseyi merak ediorum size sorayim. Kayinbabamin ismini koyarsak Allah korusun yaşayisi kisiligi ona benzer mi ki vallahi sirf ondan istemiorum yoksa ismi de koyulmicak bir isim degil

Benzer mi bilemem ama ben koymam. Benzeme ihtimali bile korkutur :)

İsmi ne kayınbabanın yanına başka isim katacak mısın?

Deniz kenarında yaşıyorum o yüzden yuzmelerede başladım buarada çok iyi geliyor bel agrilarim azaldi

Normalde 36 giyiyorum kuzum daha küçüğü varmıı,38 alıyım diyordu o zman almayayım.36 alıyım
Ben normalde 36- 38 giyiyorum ama 36 biraz bol oldu. Ama hep boyle çıtı pıtı kalmayacagimizi önümüzde daha nice kilolar odemler sismeler olacagini dusunerek hareket etmek lazim

Aynen öyle canım garip birşey bunun için doktora da gidemiyorum basım ağrıyor diye gidilmez ama böyle kafam in ici çalkalanıyor aşırı halsizim garip yani inşallah geçer kuzum ya benimde

Ay gecen gun Mustafa karatasi dinliyordum. İsim cok etkiliyormus cocugu. Mesela onun dedesinin ismi de Mustafaymis dedesinin ismini koymuslar ona. Dedesi de hocaymis, ismimiz ayni olduğu icin ben de dedemi ornek aldim ben de hoca oldum dedi.

Benzer mi bilemem ama ben koymam. Benzeme ihtimali bile korkutur :)
Ya vallahi bende korkuorum eve her gelende babanin ismini koycakmisin dior ona sinir oluorum iyice kiz kardesleri babaannesine herkes suanda babasininn ismini verecek diye beklior gecen bana sordular ismini koycakmiskniz diye bende hayir dedim bozuldular

Ay gecen gun Mustafa karatasi dinliyordum. İsim cok etkiliyormus cocugu. Mesela onun dedesinin ismi de Mustafaymis dedesinin ismini koymuslar ona. Dedesi de hocaymis, ismimiz ayni olduğu icin ben de dedemi ornek aldim ben de hoca oldum dedi.
Ay sende mi onu dinledin bende dinledm iste cok etkilendim . Of vallahi icim icimi yiyor. Bence hic acimayayim kendi istedigim ismi koyayim isteyen kendi yapip koysun babasinin ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…