2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeklerimiz artık büyüyor canım. Oluşum aşamasından büyüme aşamasına geçtiler. Doğal olarak rahmimiz de büyüyor, kaslar geriliyor. Çok normal o ağrılar.
Yaaa çok sağol canim içimi rahatlattın dünden beri acaba noluoyr diye kendimi yedim daha kontrolüm de haftaya ondan

Ya dün sağdaydı bugub sola vurdu yer değiştiriyor benim korkum ağrı normal mi canim yoksa ağrı canımı yakmıyor
Ağrıdan korkma canim. Ben doktoruma sordum gecen hafta. Su asamada agridan dogal bir sey yok hatta bunlar iyi gunlerin dedi. Bebek yukari cikmaya basladikca kasik ve karin agrilari oluyormus.

Kizlar bi sey anlatayim da gülün valla sabahtan beri gulsem mi aglasam mi ben sasirdim

Sacimi boyadigim bi dis fırçası vardi killari iyice kahverengilesmis , diger dis fircalarimizin yanina koyduydum. Eşim o dis fircasini benim dislerimi fircaladigim firca zannediyormus

O kahverengilesmis pis dis fircasini benim saniyor ve hala beni sevmeye devam ediyor......
Insan bi sorar askim bu niye kahverengilesmis böyle diye bi tiksinirsin bi sorgularsin

Olayin neresinden tutsam elimde kaliyor

Bacım muhtemelen esin hamile gazabina ugramamak icin sesini cikartmamis yazik Ben esim A dese sen niye A dedim ben hamileyim unuttun mu diye kavgaya basliyorum . Adam bir yontem bulmuş tam kavga edecegim esnada ben seninle evlendigim gun tum kadinlarin cenaze namazini kildim diyip gulduruor beni Çalinti da olsa hosuma gidiyor demek

Aşk böyle bişey demekki

Ahahahah yazik bu adamlara aslinda bazen de aciyorum ya

Valla olmuyormus ya 4 haftayı 1 ay olarak baz alıyordum millete 4 ay dolacak haftaya dedim o kadar
Ben de 16 haftayı bitirdim diye 4 ay bitti diyordum öğrendiğimiz iyi oldu canım :)
Babasi pijama almis delirecem
Oyy çok tatlı yaaa. Sağlıkla doğsun da giysin yavrun canım benim
Benimki de öyle canım 9 aylık gibi geziyorum ortalarda
göbeğim vardı ama bebiş de büyüdü yaaa. Halsizlik etmeyelim :)) mesela göbek deliğim çukurken alt kısmı düzleşmeye başladı.
Yalnız benim göğüs uçları hala aynı. Sizler de nasıl?
Canım badem yiyin, bol kalsiyum süt şişiriyor :)
1,5 aydır yeniyorum onları yaaa. Başlayayım tekrar en iyisi.

Çocuk senin çocuğun canım. Kimse kalmayacak belki etrafında ve sen o isimle sesleneceksin yavruna. Ne istersen onu koy yani.
Deniz kenarında yaşıyorum o yüzden yuzmelerede başladım buarada çok iyi geliyor bel agrilarim azaldi
Ohh süper yaaa. İmrendim valla kız :))
Balıkesir Altınoluk
Anam soğuktur oraların suyu şimdi. Gerçi hep soğuk oralar da . Helal valla
Gorseldekinin sol eliyle tuttuğu bölgemde ara ara ağrı oluyor dünden beri acaba sizde dr var mı?
Bende de oluyor arada canım. Orda, sağda, üstte, farketmiyor pek yeri. Bence normal ama. Dinlenince geçer. Bol su iç. Ani kalkışlar yapma bir de.

Canım bademdeki kalsiyum hem çok yüksek hem de ilaç gibi dokunmuyor

Kızlar Birşey Sorcam

16+2 oldum saat itibariyle
bugün karnımın bir tarafı sönük diğer tarafı şişik ve sancılı farkettim parmaklarımı sektirince yer değiştirdi . Bu bebek midir ? bebek için erken değil mi ? Video da çektim.

Son düzenleme:
Canım bademdeki kalsiyum hem çok yüksek hem de ilaç gibi dokunmuyor
Hemen yarın başlıyorum canım. :)
Ya seninle aynıyla biz. Ben de 16+2 yim an itibariyle
Bence bebektir canım. Ayy ne güzel yaaa. Darısı başımıza :)) video yükleme yapılmıyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…