Yaaa çok sağol canim içimi rahatlattın dünden beri acaba noluoyr diye kendimi yedim daha kontrolüm de haftaya ondanBebeklerimiz artık büyüyor canım. Oluşum aşamasından büyüme aşamasına geçtiler. Doğal olarak rahmimiz de büyüyor, kaslar geriliyor. Çok normal o ağrılar.
Modernizmin ve postmodernizminHacı Efe nedir ya
Kasık agrılari normal canim hemen hemen her gebe de olurYa dün sağdaydı bugub sola vurdu yer değiştiriyor benim korkum ağrı normal mi canim yoksa ağrı canımı yakmıyor
Ağrıdan korkma canim. Ben doktoruma sordum gecen hafta. Su asamada agridan dogal bir sey yok hatta bunlar iyi gunlerin dedi. Bebek yukari cikmaya basladikca kasik ve karin agrilari oluyormus.Ya dün sağdaydı bugub sola vurdu yer değiştiriyor benim korkum ağrı normal mi canim yoksa ağrı canımı yakmıyor
Haha bunlar daha iyi günleriniz dercesine demis doktor oh icin rahatladı:)Ağrıdan korkma canim. Ben doktoruma sordum gecen hafta. Su asamada agridan dogal bir sey yok hatta bunlar iyi gunlerin dedi. Bebek yukari cikmaya basladikca kasik ve karin agrilari oluyormus.
Agrı normal canım bende basından beri var hic gecmedi. Doktor kanama yoksa dinlendiğinde geciyorsa ve enfeksiyon yoksa normal dediYa dün sağdaydı bugub sola vurdu yer değiştiriyor benim korkum ağrı normal mi canim yoksa ağrı canımı yakmıyor
Bacım muhtemelen esin hamile gazabina ugramamak icin sesini cikartmamis yazikKizlar bi sey anlatayim da gülün valla sabahtan beri gulsem mi aglasam mi ben sasirdim
Sacimi boyadigim bi dis fırçası vardi killari iyice kahverengilesmis , diger dis fircalarimizin yanina koyduydum. Eşim o dis fircasini benim dislerimi fircaladigim firca zannediyormus
O kahverengilesmis pis dis fircasini benim saniyor ve hala beni sevmeye devam ediyor......
Insan bi sorar askim bu niye kahverengilesmis böyle diye bi tiksinirsin bi sorgularsin
Olayin neresinden tutsam elimde kaliyor
Aşk böyle bişey demekkiKizlar bi sey anlatayim da gülün valla sabahtan beri gulsem mi aglasam mi ben sasirdim
Sacimi boyadigim bi dis fırçası vardi killari iyice kahverengilesmis , diger dis fircalarimizin yanina koyduydum. Eşim o dis fircasini benim dislerimi fircaladigim firca zannediyormus
O kahverengilesmis pis dis fircasini benim saniyor ve hala beni sevmeye devam ediyor......
Insan bi sorar askim bu niye kahverengilesmis böyle diye bi tiksinirsin bi sorgularsin
Olayin neresinden tutsam elimde kaliyor
Bacım muhtemelen esin hamile gazabina ugramamak icin sesini cikartmamis yazikBen esim A dese sen niye A dedim ben hamileyim unuttun mu diye kavgaya basliyorum . Adam bir yontem bulmuş tam kavga edecegim esnada ben seninle evlendigim gun tum kadinlarin cenaze namazini kildim diyip gulduruor beni Çalinti da olsa hosuma gidiyor demek
Aşk böyle bişey demekki
Ben buranın soğuk suyuna alışkınım burda su isinmaz ki
Kuzum kirmizi degil benm en son 23unde yaasadim kirmizi sekilde parcali ck kotuydu..smdi kahve olarak devam ediyr..
Ben de 16 haftayı bitirdim diye 4 ay bitti diyordumValla olmuyormus ya 4 haftayı 1 ay olarak baz alıyordum millete 4 ay dolacak haftaya dedim o kadar
Oyy çok tatlı yaaa. Sağlıkla doğsun da giysin yavrun canım benimBabasi pijama almis delirecem
Benimki de öyle canım9 aylık gibi geziyorum ortalarda
1,5 aydır yeniyorum onları yaaa. Başlayayım tekrar en iyisi.Canım badem yiyin, bol kalsiyum süt şişiriyor :)
Çocuk senin çocuğun canım. Kimse kalmayacak belki etrafında ve sen o isimle sesleneceksin yavruna. Ne istersen onu koy yani.Kizlar isim konusunda ben hala takilip kaldim gerci esim istedigim ismi koymama engel olmuyor kabul etti ama bir yandanda esimin icinde de uhte kalsin istemiorum. ama birseyi merak ediorum size sorayim. Kayinbabamin ismini koyarsak Allah korusun yaşayisi kisiligi ona benzer mi ki vallahi sirf ondan istemiorum yoksa ismi de koyulmicak bir isim degil
Ohh süper yaaa. İmrendim valla kız :))Deniz kenarında yaşıyorum o yüzden yuzmelerede başladım buarada çok iyi geliyor bel agrilarim azaldi
Anam soğuktur oraların suyu şimdi. Gerçi hep soğuk oralar da . Helal vallaBalıkesir Altınoluk
Bende de oluyor arada canım. Orda, sağda, üstte, farketmiyor pek yeri. Bence normal ama. Dinlenince geçer. Bol su iç. Ani kalkışlar yapma bir de.Gorseldekinin sol eliyle tuttuğu bölgemde ara ara ağrı oluyor dünden beri acaba sizde dr var mı?
Evet erkek dedi doktor ama net diyemem daha çok erken dedi. Belki de kızdır. Çok çirkinleştim bu gebelikte :)Sana erkek dememisler miydi ya karistiriormuyum
Canım bademdeki kalsiyum hem çok yüksek hem de ilaç gibi dokunmuyorBen de 16 haftayı bitirdim diye 4 ay bitti diyordumöğrendiğimiz iyi oldu canım :)
Oyy çok tatlı yaaa. Sağlıkla doğsun da giysin yavrun canım benim ♥
göbeğim vardı ama bebiş de büyüdü yaaa. Halsizlik etmeyelim :)) mesela göbek deliğim çukurken alt kısmı düzleşmeye başladı.
Yalnız benim göğüs uçları hala aynı. Sizler de nasıl?
1,5 aydır yeniyorum onları yaaa. Başlayayım tekrar en iyisi.
Çocuk senin çocuğun canım. Kimse kalmayacak belki etrafında ve sen o isimle sesleneceksin yavruna. Ne istersen onu koy yani.
Ohh süper yaaa. İmrendim valla kız :))
Anam soğuktur oraların suyu şimdi. Gerçi hep soğuk oralar da . Helal valla
Bende de oluyor arada canım. Orda, sağda, üstte, farketmiyor pek yeri. Bence normal ama. Dinlenince geçer. Bol su iç. Ani kalkışlar yapma bir de.
Hemen yarın başlıyorum canım. :)Canım bademdeki kalsiyum hem çok yüksek hem de ilaç gibi dokunmuyor
Ya seninle aynıyla biz. Ben de 16+2 yim an itibariyleKızlar Birşey Sorcam
16+2 oldum saat itibariyle
bugün karnımın bir tarafı sönük diğer tarafı şişik ve sancılı farkettim parmaklarımı sektirince yer değiştirdi . Bu bebek midir ? bebek için erken değil mi ? Video da çektim.
Ya bende ama işte ağzımdan kızım çıkcak oluyo elimde değil en başından beri böyleydi. Sonra da ya oğlansa diyip vicdan yapıyorumseverken kizim oglum degilde annesinin kuzusu melegi tontisi falan diye seviyorum genelde
Hemen yarın başlıyorum canım. :)
Ya seninle aynıyla biz. Ben de 16+2 yim an itibariyle
Bence bebektir canım. Ayy ne güzel yaaa. Darısı başımıza :)) video yükleme yapılmıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?