2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kuzuların anneleri merhaba

Bu progestan iğnenin acısı geçmiyor. 2 gün oldu daha resmen oturtamıyorum açıdan, uzanmam gerekiyor. İlaç mı sıkıntı enjekte eden hemşire mi
Yağlı bir iğne olduğu için maalesef zorluyo. İğneyi ayakta yaptırmamaya çalış. Allah yardımcın olsun tüp bebek yaptırdığım döbem çokça çekmiştim

Gorseldekinin sol eliyle tuttuğu bölgemde ara ara ağrı oluyor dünden beri acaba sizde dr var mı?

Eklentiler

• 20190518_231254.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 32
Ne güzel kayınbaba ismi ya,benimkinin adı bedrettin
Düşünsene küçük bedrettin bebek
Emekli amca gibi
Benim kayınpederle, babamın ismi aynı ama karakterleri, hayata bakışları, inançları herşeyleri çok zıt şimdi koyarken niyet ettim babama göremi diyeceğim Erkek olsaydı Kayra'ya yakışıyor diye Ali koymak istiyordum başına

Eşin de bir şey demiyor madem zorlama sende. Diğerleri de konuşsun konuşsun dursun. He de geç. Millet kendilerine konuşacak konu arıyor. Yavru senin yavrun ve bir ömür o adı taşıyacak hayırlısıyla

Yani soyleseler iyi ederler . Erkekse ayip oluor cidden . Bilsen de ona gore hitap etsen kizsa mesela canim kizim diye seversin. Oglansa da erkek diye seversin sen
hahaha ya deme oyle bak icime bisey oturdu valla oy yavrum erkeksede canimin en ici o benim

Eşin de bir şey demiyor madem zorlama sende. Diğerleri de konuşsun konuşsun dursun. He de geç. Millet kendilerine konuşacak konu arıyor. Yavru senin yavrun ve bir ömür o adı taşıyacak hayırlısıyla
Ya iste butun sulaleyle savasa girmis gibiyim esimi de etkileyecekler diye korkuyorum sanirim Acayip duygusal merhametli bir adam yani gelip ayy yazik babanin ismini koysaydin babanda mutlu olurdu mezarinda fln dediler mi yelkenleri inermis gibime gelior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…