Bebeklerimiz artık büyüyor canım. Oluşum aşamasından büyüme aşamasına geçtiler. Doğal olarak rahmimiz de büyüyor, kaslar geriliyor. Çok normal o ağrılar.
Emekli amca gibi
Benim kayınpederle, babamın ismi aynı ama karakterleri, hayata bakışları, inançları herşeyleri çok zıt şimdi koyarken niyet ettim babama göremi diyeceğim Erkek olsaydı Kayra'ya yakışıyor diye Ali koymak istiyordum başına
Bende buna cok inaniorum ismin cocuk uzerinde cok etkisi bulunuor. Ne bileyim zaten esimde suanda birsey demior bana kabul etti koyacagim ismi. Ama haftaarasi yemege cagirdilar butun sulaleleri toplanacak eminim bebegin ismi ne olacak diue yeniden acacaklar konuyu beni sinir edecekler
Eşin de bir şey demiyor madem zorlama sende. Diğerleri de konuşsun konuşsun dursun. He de geç. Millet kendilerine konuşacak konu arıyor. Yavru senin yavrun ve bir ömür o adı taşıyacak hayırlısıyla
Yani soyleseler iyi ederler . Erkekse ayip oluor cidden . Bilsen de ona gore hitap etsen kizsa mesela canim kizim diye seversin. Oglansa da erkek diye seversin sen
Yani soyleseler iyi ederler . Erkekse ayip oluor cidden . Bilsen de ona gore hitap etsen kizsa mesela canim kizim diye seversin. Oglansa da erkek diye seversin sen
Eşin de bir şey demiyor madem zorlama sende. Diğerleri de konuşsun konuşsun dursun. He de geç. Millet kendilerine konuşacak konu arıyor. Yavru senin yavrun ve bir ömür o adı taşıyacak hayırlısıyla
Ya iste butun sulaleyle savasa girmis gibiyim esimi de etkileyecekler diye korkuyorum sanirim Acayip duygusal merhametli bir adam yani gelip ayy yazik babanin ismini koysaydin babanda mutlu olurdu mezarinda fln dediler mi yelkenleri inermis gibime gelior