2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Hic bise olmayacak Allahn izniyle ferah tut icini
Tekmeleri bi hissetmeye başlayalım keyfini çıkarırız bence ❤

Benimki de öyle canım 9 aylık gibi geziyorum ortalarda

Kuzumm yorma kendini o kdr biraz fazla geldi bana..belki de yasadigimiz icin korkuyrz biz ama dikkat et kuzum Allah korusun

Normal normal ben de alamadım :) ama istahim acildi almaya başlarım artik

Bir de 12 month yazmissin bu "12 aylik" demek
12 weeks olacak

Hahah aynen valla demesen farketmicem
Bide 3 kurluk ingilİzce sertifikam var
Fotoyu çekip kardeşime yazdırmıştım
Hiçte dikkatimi çekmediydi
Saol kuzum

Kuzumm yorma kendini o kdr biraz fazla geldi bana..belki de yasadigimiz icin korkuyrz biz ama dikkat et kuzum Allah korusun
Canım hergun 10.000 adımdan fazla atıyorum zaten çok şükür sıkıntı yapmıyor ama bugün hem sıcaktı hemde ayaklarım şişti biraz zorladı gezerken anlamadım o kadar olduğunu haklısın biraz fazla olmus

Biz yasayanlar biraz tedirginiz ya kuzum ondn bi durteyim dedm haddime degil de :) ben sanirim 3 aydir o kdr adim atmadim kiymetini bil masallah diim nazar degmesin insallah

Kusura bakmasın ama onun hangi sperm hücresi gelirse bebek o oluyor... kendi hatası öyle bakarsak...

Biz yasayanlar biraz tedirginiz ya kuzum ondn bi durteyim dedm haddime degil de :) ben sanirim 3 aydir o kdr adim atmadim kiymetini bil masallah diim nazar degmesin insallah
Uyarmakta haklısın kuzum ben biraz fazla rahat davranıyorum koca gobegim olmasa unutuyorum bazen ins. Sende toparlar daha rahat günler geçirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…