2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hemen yarın başlıyorum canım. :)

Ya seninle aynıyla biz. Ben de 16+2 yim an itibariyle
Bence bebektir canım. Ayy ne güzel yaaa. Darısı başımıza :)) video yükleme yapılmıyor mu acaba

Başla cnm ben her gün minimum 4-5 adet yiyorum
Hatta süt alerjisi olan çocuklara kalsiyum ihtiyacı için de badem veriliyor, bademden süt yapılıyor. Bebeklerimiz büyüsün :)

Doktor Demir ilacına başladığında da c vitaminini tüket yanında doğal olarak limon suyu veya c vitamini içeren çilek gibi. Vücutta alınan demir c vitamini ile tam emilim sağlıyor kalıcı oluyor.

Ben son 2,5 haftadır Progestan hap kullanıyordum kanamam artınca iğneye de başladım cnm. Gebeliğe göre değişiyor

Kizlar benim gibi diş eti kanamasi yasayan var mi ? Haftaya doktora soracagim ama tek bende mi oluyor merak ettim
Diş eti gebelikte hassaslaşıyor. Çürük vs sorunun varsa 12. Haftadan sonra izin veriliyor morfine baktır mutlaka. Gebelikte kalsiyum kesildiğinden oluyor. Geçen ki gebelikte hiç sorun yaşamamıştım daha 7 haftalıkken diş etim şişti ve kızardı doktor normal dedi

ama benim her seferinde kaniyor canim yogurt cok olmasada yemeye calisiyorum acaba kalsiyum falan kullanmam gerekir mi
Ben diş etim çok kızarınca paradontax diş macunu ve listerine gargara kullanıyorum bende işe yarıyor gibi canım.

Kuzum kirmizi degil benm en son 23unde yaasadim kirmizi sekilde parcali ck kotuydu..smdi kahve olarak devam ediyr..
Sulu pembe ve kahve olduğu sürece sıkıntılı değil. DOktorum kırmızı olursa hemen gel demişti bana 3 seferde kırmızı geldi. Rabbim kanaması olan hepimize şifa versin. Her tuvaşette kontrol ediyorum kanama bar mı diye

Öyle düşünme canım. Rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah. Geçen sene ben de senin gibi düşünüyordum o masraf bu masraf cidden. Birkaç şeyi eksik alırım, hayat standardımda birkaç şeyden vazgeçerim yeter ki bebeğim sağlıkla doğsun diyorum şimdi. En önemlisi bu.

Evet evet ben 40 giyiyorum 38 hatta 36 oldu bana...
Canım küçük almayın. İleri ki haftalarda ödem şişme çoğalınca rahat edemezsiniz. Bugün bir beden küçük gene kıyafeti rahatken özellikle uzun sıcakta zor gelir. Naçizane paylaşmak istedim

Diş eti sorunu

Bebeğinizi beslemek için kan hacminiz arttıkça dişetlerinin hassaslaştığını hissedebilir ve fırçalarken ya da iple temizlerken kanadığını görebilirsiniz.

● Her ne kadar bu rahatsız edici bir durum olsa da tamamen normaldir.

Günaydın kızlar hamileliği 2.yada 3.olanlar bebeginizin segirme gibi hissediyormusunuz ben hissediyordum ama kac gündür hissetmedim endişeleniyorum doktor günüm cuma gunü inşallah iyidir ☹
Canım benim beşinci ben hareket hissediyorum. Hergun değil yada bir gün boyunca sürekli değil ama hissediyorum demek ki hissedeceğim yere arada yaklaşılıyor şu an sürekli olmaz tedirgin olma daha çok küçük olduğu için çok kuvvetli hareket ederse ve bizim de uygun yerimize dek gelirse bence hissederiz

Yuh beni tanışa hasta olarak kabul etmez. 173 boyum 100 den fazla kilom var

Bnmde gogusler ayni kuzum yaa ne kararma ne etrafinda sislik hic bi degisiklik yk acima sisme de yk normalde buyukturler belki de ondn diye dusundumm bnn

Cok iyi bilirim 2 yogun kanama da ben yasadim kuzum gerisi kahve seklinde hala kesilmedi Allah yardimcimiz olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…